Igen csak hát persze a papírt tőlünk próbálják majd elvenni.. aztán hogy mennyiért az tőlünk fugg hogy mennyire jo az idegrendszerünk a hintapalinta során.
Igen csak hát persze a papírt tőlünk próbálják majd elvenni.. aztán hogy mennyiért az tőlünk fugg hogy mennyire jo az idegrendszerünk a hintapalinta során.
Mindenkori alaptőke 25 %-a. Ez sztem 300-as átlagárral számolva 700.000 db rv. Ha jól számoltam. Egyébként ha ennyivel tolják meg a forgalmat +.a megismert eredmények az első körben 400 körüli értékre vinné az árfolyamot. Egy független értékelemzéssel + alaptőke emelés-akvizíciók lehetne utána nagyot ugrani.
Biztos lesz srv, oszti meg nem.Srv azért lehet mert viszonylag olcso áron akarnak papirhoz jutni.Azert volt a lenyomas is, es azért lesz is egy szint ahol vkik majd megint nyomni akarják le.Kiváncsi lennék hogy milyen árat hajlandok fizetni egy papirért.Miért 25 szazalék?Miért nem 5 vagy 10?...ez itt ami nagyon érdekes.A mértéke.
Arányaiban ez bődületes mennyiség, még 18 hónapra leosztva is. Mellette még az eredmények is jönnek, rengeteg cikk jelent meg ma is és nagyon jó, hogy ma bedobták a jelentést, javaslatokat. Így akár 265-ön is nyithat kedden, addigra megemésztik az adatokat. Amint nagyban veszik, dinamikusan megindul, nincs sok eladó. Egy elemzés meg tudjuk, hogy milyen eredményt hozna. Szerintem ezt most jól csinálták! Meglátjuk április végén hogy áll, reméljük addig behozza a lemaradást.
Az Opus is az srv-vel indult meg igazán. Ment is kb 400%-ot. Reméljük hasonló srv program indul, és napi vásárlással piacin. Nem pedig aukció keretében. Az az Opus-nál sem ment nagyot. AKKO GO!!!
Sziasztok! Menni fog, ha egyesek nem szeretnék akkor is! Jövő héten már szerintem markáns emelkedés lesz, de igazán majd csak akkor indul meg, ha 04.20-tól a cég is veszi. Megspékelve egy elemzéssel a cégről tuti combó lesz. AKKO GO!!!
Akko fórum