2023 as év penge lesz, ez meg ha értéksitésre kerul akkor a 24es még jobb is.A b+n torténet(reptér) meg csak hab lenne a tortán.Olcsó hordót begyujtjuk és figyeljuk ezt a nagyszerű teljesítményt, akár webkamerán keresztul is.
2 honappal ezelotti állapot:Örömmel jelentjük be, hogy a nemrégiben szerkezetkész állapotot elérő Le Jardin lakóparkunk első üteme újabb mérföldkőhöz érkezett: Magyarországon az újépítésű lakóépületek közül az elsők között szerezte meg a BREEAM New Construction Design Stage tanúsítvány „very good” szintű minősítést, köszönhetően annak, hogy a projekt minősítés során a BREEAM referencia keretrendszerében több mint 60%-ot ért el.
"A LIVING sztenderdeknek megfelelően, a nagy érdeklődésre számot tartó Le Jardin lakóprojekt tervezése során is kiemelt figyelmet fordítunk a fenntarthatóságra és az ingatlanok környezetre gyakorolt hatására. Az általunk fejlesztett lakások a legmodernebb technológiákkal és építészeti megoldásokkal készülnek, annak érdekében, hogy a lakóiknak és a környezeti elvárásoknak is maximálisan megfeleljenek.” – mondta János Martin, MRICS , a WING vezérigazgató-helyettese, a LIVING lakó üzletágért felelős igazgatója.
A várhatóan 2024 második felében átadásra kerülő lakóprojektben még elérhetőek szabad lakások, melyek a livinghomes.hu oldalon tekinthetőek meg, a BREEAM minősítés részleteiről pedig az alábbi cikkben olvasható bővebb információ:
Ha viszont Neked szerencsed lesz remélhetőleg, akkor figyelmedbe ajanlom a Le Jardin lakoparkot a 164 lakásával amit az Akko épít s 2024-ben ad át.Nem tudom, még tudsz e választani hogy melyik kellene.https://www.google.com/amp/s/www.portfolio.hu/ingatlan/20221222/lakasepitesekbe-kezd-a-neo-property-services-586732%3famp
Nekem olcso akkoim vannak, de a 280-as nem annyira vészes,...ja az én haveromnak meg 230 as es 250es appeninje van...keves meg 200 alol is de osszesen kb 50 millio..s pont ma reggel keszul élete nagy dobására, megveheted tole reggel, piacin adja azt mondta 2 reszletben de lehetv 1ben.
Jó reggelt Bt55, igen, én is már korán elrendezem a dolgaim, aztán jövök.Kiváncsi vagyok, hogy mi történik ma.Tegnap túl sok volt a jóból, igy ma nem megyek sehova.🙂
Ha azon múlik,, minden nap írok róluk haikut, amiben megdicsérem férfias szépségüket és brilliáns stratégiai vezetői képességeiket. De tudod mit; ha eléri az AKKO árfolyam a 470. körüli értéket (valahol ott van számításaim szerint a fair value), akko minden nap kapnak még fejenként egy négy versszakos hexametert is.
Akko fórum