..latom a hordoimbol fogyott az anyag, talan holnap ujratoltodik, én ezeknél a 300 meg 400 as szamnál nagyobbat várok...akko és nem (z)ako.Amugy opus és masterem kivetelével mindenem ment le...de ezeknel is elenyeszo az emelkedes.
Reméljük még idén 300 fölött lesz. Én betáraztam rendesen, most 10% pluszban vagyok. Nincs pánik, amikor mínuszban ültem akkor is nyugodt voltam, ez innen meg fog indulni. Nem 10%-ért jöttem ide, mint ahogy tavasszal sem 10%-ért mentem az OPUS-ba.
Itt meg ha pár 10 millióval ekkora árfolyamemelkedés van, mert nagyobb tételt akarok venni, szerinted mi lesz, ha valaki be akar szállni, vagy lesz egy pozitív hír, ami sanszos?
Az látható, ha nagy tételt akar venni valaki, feljebb kell vinni az árfolyamot. Itt a dugózással már csak részvényt veszít. Nem tudom mennyi részvény lehet még piacon, de sztem nem sok. Jó áron meg küzdeni kell nekik érte, mert nekem is kell!
Mikortól indulhat meg szerinted? Én is betáraztam, pánik nincs. Várom a startot, de remélem idén még megüti a 300at. Vagy ez a múltheti csütörtök - péntek csak teszt volt?
Akko fórum