Mekkora rohadék gazemberek ezek. Sok éve lojális vagyok hozzájuk szavazás, politika terén. Lenyeltem még azt is, hogy a szar közmédiát a leghülyébbeknek csinálják, nézhetetlen szar az egész. Már a pesti srácokat sem szivesen figyelem, mert olyanok, mint akiket elárúltak (áldozat arc). Balf.szok voltak a kampányban is a balf.sz "alkalmatlan" stb szövegükkel. A legfontosabb, hogy hazugsággal ellopták a pénzem felét kb eddig. Isten ne adja nektek, hogy teljesen csödbe menjek mert számon fogom kérni, szerintem nem egyedül. Azt sem tartom kizártnak, hogy az a pár száz elkeseredett, átb.szott (hazúg jövőtervek a cégekben) kisbefektető indít el egy olyan mozgalmat, ahol bukik az egész jelenlegi politikai "elit" patk.ny népség. A másik politikai oldalakat alapból utálom, nehogy azzal gyertek, azok meg kitalicskáztak mindent az országból...ezt nektek "cégvezetés":
"Vagy egy kibaszottúl nagy átverés áldozatait leszünk, vagy jó néhányan nyugdíjba vonulhatnak est által 😆 Véleményem szerint totál vakon vagyunk továbbra is 😆😆" Est topik
Szia! Honnan lehet megtudni, hogy a BÉT-en új hír jön ki a részvénytársaságoknál? Van valami oldal vagy csoport, ami figyeli és tájékoztat róla? ELőre is köszi a választ:)
Opus topik egyik gyöngyszeme írja: "Nekem van egy olyan érzésem, hogy direkt jöttünk ide le vissza, így a 2017-es emelkedésből minden rést kitöltöttünk, akiktől lehetett elvették" - már 2 éve direkt megy lejjebb. Szánalom.
“Ez egy forex papír, itt mindenki elvérzet akinek el kellet vérezni, nincsenek már eladók, ide vevők fognak jönni, nagyon kevés eladó papír van, ha egy alap jön akkor már másnak nem is jut a pappírból” Marslakó2
"remélem nem a lavina, hanem a rakéta oldalán fogunk ülni" ....az opusz egy aranybánya.... (bár lehet, hogy más szempontból gondolták néhányan---- s lehet, hogy ma is az.... néhányaknak----
Szándékos leszorítást látok! Ha valaki netán vesz pár ezer darabot,azonnal rádobnak egy tételt,vagy aláállnak az eladással. Ezt nem kisbüfik csinálják,van egy-két megbízott bróker erre a célra.
a topicozó utolsó hozzászólásai: