Topiknyitó: Tbarna 2007. 06. 11. 15:55

A hét aranyköpése  

Kár volt leszedni a cikket...Több mint tanulságos volt.

Bízom benne nem "felső utasításra" történt.

Üdv és no para!

:))
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2007. 06. 11. 22:40
Előzmény: #6  Törölt felhasználó
tényleg csillagos 5-ös. vaslogika.

("az árak ne nőjenek jobban, mint az infláció")
Törölt felhasználó 2007. 06. 11. 22:36
Előzmény: #18  Törölt felhasználó
Egy ilyen gyöngyszemet kár lett volna veszni hagyni.
LET, nem fárasztó állandóan védeni a mundér becsületét? Lelkesedésből teszed, vagy közvetlen anyagi hasznod származik belőle? (komolyan érdekelne)
Egy felvilágosult embernek sokkal nyitottabban kellene a világ eseményeihez hozzáállni. A baromság tényleg teljesen pártsemleges dolog, ezen nincs mit szépíteni.
Törölt felhasználó 2007. 06. 11. 22:14
Előzmény: #18  Törölt felhasználó
Nem hiszem, hogy magyarázkodnom kéne, de válaszolok. A már említett barátomnak másoltam ki, mert neki már nm jelent meg a cikk, nekem pedig még az az oldal volt betöltve.
Törölt felhasználó 2007. 06. 11. 20:48
Aki hülye, az hülye, mindegy, hogy melyik oldalon áll. Nem értem miért kell egyből egy "bezzeg azok"-kal visszalőni, ahelyett hogy felhőtlenül derülnénk a brilliáns logikán.
Törölt felhasználó 2007. 06. 11. 16:59
Előzmény: #16  Törölt felhasználó
Azért arra kíváncsi lennék, hogy miért és hova másoltad ki a később törölt cikket...
prfecó 2007. 06. 11. 16:40
Előzmény: #16  Törölt felhasználó
Jé , fél tippsarkot összehozta a portfolio, köszi
Törölt felhasználó 2007. 06. 11. 16:33
Előzmény: #14  Krumenaker
Szívesen máskor is. Vizsgaidőszakban nagyon éber az ember :)
(Na nm annyira, h értelmezzem RR szavait, ezt meghagyom nektek :D )
Törölt felhasználó 2007. 06. 11. 16:32
Előzmény: #12  Törölt felhasználó
szerintem pont ez az oka, amiért le szedték ... mert ez fasszság ezzel a címmel és komolytalan lett volna,... bár így, hogy leszedték, még nevetségesebb
Krumenaker 2007. 06. 11. 16:28
Köszi holnor, most már sikerült értelmeznem.

Nem találok a kijelentésben semmi extrát (köpésben az aranyat...), ha főszerkesztő lennék, én is leszedettem volna a hírt, mint érdektelent :))
Törölt felhasználó 2007. 06. 11. 16:27
Előzmény: #8  Tbarna
Nem azt montda, hogy az emberek helyett, hanem azt, hogy a már befizetett adóból (azaz az állam fizet), és csak közvetve az emberek.

Valóban nem érted, miről is van szó?

(Egyébként a gyakorlatilag a képviselők nem fizetnek adót, hiszen adóból kapják a bérüket, azaz az általuk visszafizetett adó valójában nem bevétel, csak kiadáscsökkentés! Nettósítsd! ;))
Törölt felhasználó 2007. 06. 11. 16:27
szerintem, itt egyszerű belemagyarázás van csupán ...... vagy talán nem igaz amit állít?
Törölt felhasználó 2007. 06. 11. 16:24
Előzmény: #10  prfecó
Tevedsz fecokam, mert a vizitdij nelkul nem lenne mit .... khm-khm !
prfecó 2007. 06. 11. 16:22
Előzmény: #8  Tbarna
Az állampolgárok fizetnek az állam helyett , mert a beszedett vizitdíjjal csökkentették az állami hozzájárulást. Ha ezt eltörlik(vizitdíj) és az állam továbbra sem fizet , akkor még hamarabb kell szétlopni az egészségügyi intézményeket.
Tbarna 2007. 06. 11. 16:19
Köszi Holnor!
Ez szép volt!:)))

Tessék csak hadd lássák hadd olvassák!

:))))))))))))))))
Tbarna 2007. 06. 11. 16:13
Előzmény: #5  Krumenaker
Ó én értelmeztem!

A konkluzió nagyon egyszerű.
Ha Réppássy azt monja, hogy az emberek helyett az állam fizet, akkor a
Répássy ur egész egyszerüen nem fizet adót.
Val.szeg úgy gondolja, hogy a fizetését és számla nélkül benyújtott költségelszámolásait sem mi az adófizetők, hanem egész egyszerüen az állam fizeti.
Istenem! És ez egy országgyúlési képviselő..
Na nem folytatom, mert a végén még ezt a topikot is eltüntetik.

Törölt felhasználó 2007. 06. 11. 16:12
Ha jól értelmeztem, akkor az volt mondandójának lényege, hogy a befizetett adóból fizessenek bizonyos állami feladatokat a jövőben is és ne szolgáltatási díjat szedjenek azon feladatok ellátásáért.

Lehetett volna érthetőbben is fogalmiaznia, ez vitathatatlan.
De legalább a szándék volt jó.

(Nem úgy, mint gyurcsány hazugsága esetén, miszerint a második gyurcsány kormány valóban az adócsökkentés kormánya lesz!
Ha nem is annyira, mint a Fidesz kormány volt, annak idején:
link
De legalább közvetve elismerte (és táblázatával igazolta is!), hogy a Fidesz kormány 4 év alatt több adót csökkentett, mint az MSZP-SZDSZ 8 év alatt fog (ha nem jön közbe még egy elkúrás), és úgy, hogy akkor a GDP arányos hiány jóval 60% alatt maradt és végig (2002-ben már nem, de abban hatalmas szerepet játszott a 100 nap osztozkodás!) csökkent!
Törölt felhasználó 2007. 06. 11. 16:06
Olyan gyorsan leszedték, haverom már nm is tudta megnyitni a linket. De itt a cikk:

"Szerkesztőségünknek annyira megtetszett az alábbi kijelentés mögötti kikezdhetetlen közgazdasági logika, hogy szó szerint idézzük.

Répássy Róbert, országgyűlési képviselő a népszavazás tétjéről (idézi a Hírszerző a Népszavát):
"Több marad az embereknél, mert amit korábban közpénzből finanszíroztak, azt most az emberekre terhelik, ám a népszavazás után lehet, hogy megint az államnak kell majd állnia."
"
Krumenaker 2007. 06. 11. 16:04
Előzmény: #3  Tbarna
Elolvasni el tudtam, csak értelmezni nem, hogy mit mond :)
prfecó 2007. 06. 11. 16:02
Előzmény: #3  Tbarna
Azért , mert Egyeseknek telefonon odaszóltak)))))))))))))))))))))
Tbarna 2007. 06. 11. 15:59
Előzmény: #2  prfecó
Jól van látom nem voltak elég gyorsak a fiúk.
A villámkezű spekik már elolvasták!
:)))
prfecó 2007. 06. 11. 15:57
Előzmény: #1  Tbarna
Répássyt is cenzurázzák már ?

Ez a vég :-)))))

Topik gazda

Tbarna
4 3 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek