A korábbi évekhez hasonlóan 2013-ban is nagyon jól teljesített a Fidesz-közeli Közgép: több mint 90 közbeszerzésen nyertek, de a leányvállalatai sem panaszkodhatnak. A cégek, illetve azok a konzorciumok, amelyeknek tagjai voltak, több mint 380 milliárd forintot nyertek 2013-ban különböző tendereken. A Közgép nemcsak vasutat és autópályát épít, hanem radioaktív hulladéktárolókat, de megjelent az energia- és távközlési szektorban is. A cég minden évben megnövelte az árbevételét, és milliárdos osztalékot fizet ki a tulajdonosainak.
Ez a faszi tényleg elmebeteg, épp az előbb írtam, hogy az egyik ok a brexitnek, hogy a keleti szféra lenyúlja a pénzt, amit a britek világosan ki is fejtettek! Azért szomorú Orbán, mert kevesebb pénzt tudnak lenyúlni! Tényleg itt van már az ideje, hogy kilőjék ezt a görénybandát és végre el kezdjen normálisan élni a magyar!
Hát ha valaki, én biztos nem értékelem túl, mert látom a saját környezetemben, a franciak 90%-a még azt sem tudja, hogy Mo. hol van, meg ki az az Orbán! Az viszont biztos, hogy főleg most, hogy a britek kiléptek, még jobban meg fogják nézni, hogy a nettó befizetők, mint pl Fro, hova, kiknek adják a pénzt! Ami pedig a német választásokat illeti "hogy a CDU, CSU koalíció szavazat vesztésének egyik kiváltó oka volt az, hogy védték Orbánt, illetve konfliktus forrása volt Merkel és Seehofer között", nem légből szedtem, hanem egy itt készült riport alapján említettem meg, amit a "Le Monde" közölt egy Merkel interjú kapcsán (ami a magyar sajtóban is megjelent - egy része). Azt se felejtsd el, hogy a britek kilépésének is az egyik oka volt, hogy a keleti szféra túl sokat lop az EU-s támogatásokból (mert ugyebár ők is nettó befizetők voltak) Az is figyelemre méltó, hogy a Néppárton belül, már nagyon sok tagnak tele van a töke Orbánnal, és ha Webber továbbra is csak simogatja, könnyen el pártolhatnak tőle, ami gyengítheti már a szavazás előtt a Néppártot. De mint ezt írtam is - csak egy lehetséges folyamat!
Én azon szerencsések közé tartozom akik 1998- 2000 között épitkeztek, volt valamennyi önerő áfa visszatérítés, szocpol ,ifjú házasok lakáshozjutási kölcsöne, fix kamattal , most csak ismerősöktől tudom mi is a csok, a környezetemben van olyan 3 gyerekes akik már bent laknak a csokos házban és olyan is akinél 1 gyerek van ,de a beigért 3 ra van csok
Ez a Gruevszki lemez még megy néhány hétig és kifullad az európai politikában. Az eurokraták sem szent emberek, ott is van korrupció, mutyi, sunnyogás csak nem annyira látványos, az európai átlagembert meg valójában nem is nagyon izgatja, hogy mi folyik Brüsszelben. Amíg OV nem akar kilépni és nem fúr meg semmilyen komolyabb európai projektet, addig békén fogják hagyni, persze az EP-ben zajlik a szokásos szájtépés, izmozás de nem fog történni semmi az ég világon. Az európai politikusok sem hülyék, nagyon jól tudják, hogy az EU ellenes retorika a híveknek szól, és azt is tudják, hogy OV mindent támogatni fog, amit akarnak, ha meg nem, akkor majd megbuktatják, mint Papandreout vagy Berlusconit. Tudod, ne arra figyeljenek, amit mondok, hanem amit teszek - ezt maga OV mondta... Túlértékelitek a magyar politika jelentőségét az európai színtéren szerintem.
És ha egy gyerek van(100) és albérletbe vagytok(140+80rezsi+50autó+100kaja) mikorra jön is össze??? Mennyit is kéne keresni kettejüknek???600ezret ha ök is költenek....Akkor mikorra lesz meg a 40millió???(minimum 800EZER ft jövedelem kéne a 2felnőttnek) SZERINTED a 2felnött +1gyerek kombónál az országba mennyi családnál teljesül???
A Csok hitelt 2szülő nettó minimum 250000ezer ft felett tudja felvenni egyértelmű a pénztáros ,a takarító az ápolónő és sorolhatnám elég szépen soha még a közelébe se kerül...DE mondok még valamit ...a katás vállalkozok se (az egyik legnépszerűbb vállalkozási forma)...Mert a minimábért nem fogadják el...
Az esetben spórolj! 1 iskolás gyerek ha normálisan eteted esetleg jár valamilyen edzésre , következménye a verseny , ruha cipő ő is használ áramot , vizet havi kb 100000 ha már 2 van 200 .8-10 év alatt összejön egy lakás ára ha nincs gyereked
A Fidesz rendbeteszi az országot
link