A korábbi évekhez hasonlóan 2013-ban is nagyon jól teljesített a Fidesz-közeli Közgép: több mint 90 közbeszerzésen nyertek, de a leányvállalatai sem panaszkodhatnak. A cégek, illetve azok a konzorciumok, amelyeknek tagjai voltak, több mint 380 milliárd forintot nyertek 2013-ban különböző tendereken. A Közgép nemcsak vasutat és autópályát épít, hanem radioaktív hulladéktárolókat, de megjelent az energia- és távközlési szektorban is. A cég minden évben megnövelte az árbevételét, és milliárdos osztalékot fizet ki a tulajdonosainak.
Mivel a számuk nem megállapítható...... ezért van annyi ágy amennyi szükséges. A kormány pedig bejelentette, ha kevés mert közben növekedett a számuk bővíti az ágyszámot.
én diszkriminatív közterület használatért adok be keresetet. . valaki alszik az aluljáróba és nem fizet.....én állok mellette és árusítok és fizetek! nem alapjog a közterületen való alvás!
Te is ingyen jársz-kelsz rajta, miért pont az alvást pécézted ki magadnak? De mondjuk akár a Margit-szigeten alhatsz egyet egy szép napos szombat délután. Vagy már nem?
a hajléktalannak is fizetnie kell a parkolásért, úgyhogy a csatának ezt a részét máris megnyerted. más: nagyon elszomorító ekkora emberi hitványsággal szembesülni.
Nemcsak betarthatatlan, hanem szembe megy alapvető emberi jogokkal, még talán a mi Alaptörvényünk szerint is (bár azt pont emiatt is módosították már).
Amennyiben elmeszeli akkor az egyenlő bánásmód hatósághoz fogok fordulni, hiszen nekem FIZETNI kell a közterület használatáért ha parkolok, a hajléktalan pedig TÉRÍTÉS nélkül használja alvásra a közterületet!!!!!
Miért csúsztatsz? nem azért ítélik el mert nincstelen! hanem azért mert megszegi a törvényt! . Miért kell fizetni 15 p. közterület használatért az autósnak? amennyiben nem fizet miért büntetik meg?
A Fidesz rendbeteszi az országot
link