A korábbi évekhez hasonlóan 2013-ban is nagyon jól teljesített a Fidesz-közeli Közgép: több mint 90 közbeszerzésen nyertek, de a leányvállalatai sem panaszkodhatnak. A cégek, illetve azok a konzorciumok, amelyeknek tagjai voltak, több mint 380 milliárd forintot nyertek 2013-ban különböző tendereken. A Közgép nemcsak vasutat és autópályát épít, hanem radioaktív hulladéktárolókat, de megjelent az energia- és távközlési szektorban is. A cég minden évben megnövelte az árbevételét, és milliárdos osztalékot fizet ki a tulajdonosainak.
Most meg neked mit kellene mondani édes barátom,hol állsz Ketté ment a jobbik KETTÉ VÁLT pontosabban.. Persze én így tennék a helyedbe lennék.. Ott van Csendike az is nagy LMP-és..Ezzel mért bántanám..
De érelek, akármlyen szavazat beszedésnél JELEN VANNAK A TÖBBI PÁRTOK DELEGÁLTJAI IS!! Jó néznék ki Engem nem számolnak át...::))))MINDENKI ÁTSZÁMOL MINDENKIT!! Szavazat szerzés régen is volt Kaponyi László Szocdem ""báró(na ez is nagy smakher volt!! Nálunk Szénbányászatot Teljesen felszámolta Ukrajnába Gáz céget Alapított,hogy mi lett azzal is) el is ismerte választáskor kevés volt a uborka befőtt..
2008 Októbertól Igy van Veres J ""báró"" Pézűgyminisztersége alatt
Eus-IMF 25 milliárd USD HITEL Alapján írták elő a kottát!! -Na meg a
METRÓ Berúházás!! -az is szépen belefolyt... MALÉV Simán lenyúlták.. Na Oszkó P. se volt különb... Senki meg nem kérdezi Őket,hogy juthattak el idáig!!
Na van ítt ész.."""Vili csekk"" sokkal jobb árnyék kormánynak lenni.. Mindent elku@rtunk?! 2006 Öszödi beszéd!! Valóban jött is az IMF.(Megkaptuk a lét,minden Oké) Dehát soroljatok már fel valamit.. bocs. Ismerjetek már be valamit...Hol ment ez félre... Na arra várhatunk..::)))
jó-jó már sokszor elmondtad, hogy hülye vagyok, valódi érved meg még egy sem volt eladták a laborokat és a műszeres cégeket, amik amúgy is jól mentek itthagyták az ellátást, aminek a gazdálkodási vagyona független a betegek számátol, van egy fix TB bevétel és akkor ebből kéne gazdálkodni -> totális csőd szóval hol is volt sikeres? ja a nagy sehol?
hu vazzeg miket írsz?! én nem vagyok jó anagrammából! :)) mit akarsz tulképpen leirni, mert az utóbbi 3-4 foghegyről idevetett mondataidnak, hsz-eidnek az ég-világon semmi logikai mondanivalója nincs!
Terelni azt tudsz..::)))) Márkát már nem is tudhat magáénak a magyar..(gondolok ítt autómárkára akár?!! -jó,hát értem én ezt a monopolkapitalizmust.. aztán ki ne mond már...__)))
A Fidesz rendbeteszi az országot
link