A korábbi évekhez hasonlóan 2013-ban is nagyon jól teljesített a Fidesz-közeli Közgép: több mint 90 közbeszerzésen nyertek, de a leányvállalatai sem panaszkodhatnak. A cégek, illetve azok a konzorciumok, amelyeknek tagjai voltak, több mint 380 milliárd forintot nyertek 2013-ban különböző tendereken. A Közgép nemcsak vasutat és autópályát épít, hanem radioaktív hulladéktárolókat, de megjelent az energia- és távközlési szektorban is. A cég minden évben megnövelte az árbevételét, és milliárdos osztalékot fizet ki a tulajdonosainak.
talán megszokásból, anno SZDSZ-es szavazó voltam, oszt rákaptam a libertárius propagandára, ők meg vég nélkül ekézik azokat a demokratákat, akiknek papagájként ismételgetitek a kripto-marxista hülyeségeit:) különben nem igazán értem, hogy min vagy meglepődve a libertárius gondolatok felé nem rossz alap a szoclib platform:)
Bullshitkat! Ezeket a fogalmakat a gyurcsány kormányok 2010 előtt bevezették! A fidesz most bontogatja, de nagy az UNIOs ellenszél. Futkosnak árulkodni a sorospapa kegyeltjeihez a kegyvesztettek.
nem is lehetett ilyet írni, hogy na akkor idén is kifizettünk 1000 milliárdot csak adósságszolgálatra, az valahogy nem ütötte meg az "énadómbóóó" balos közösséget a népet azzal lehet hergelni, hogy már megint épült egy stadion, már megint megnyílt egy gyár, már megint beruházás, mert az szemmel látható az, hogy a baloldal ezek költségének a százszorosát bukta el az előnytelen szerződésekkel a KÜLFÖLD felé, az meg senkit nem érdekel csak ne legyen stadióóón
whataboutórbánism na persze csak azt nem tudom, hogy a meredeken emelkedő államadósság mellett a szocik miért nem tudtak legalább olyan jók lenni, mint a fidesz?!
A Fidesz rendbeteszi az országot
link