A korábbi évekhez hasonlóan 2013-ban is nagyon jól teljesített a Fidesz-közeli Közgép: több mint 90 közbeszerzésen nyertek, de a leányvállalatai sem panaszkodhatnak. A cégek, illetve azok a konzorciumok, amelyeknek tagjai voltak, több mint 380 milliárd forintot nyertek 2013-ban különböző tendereken. A Közgép nemcsak vasutat és autópályát épít, hanem radioaktív hulladéktárolókat, de megjelent az energia- és távközlési szektorban is. A cég minden évben megnövelte az árbevételét, és milliárdos osztalékot fizet ki a tulajdonosainak.
a mi alkotmányunk már a lisszaboni szerződés az érdemi folyamatokra való ráhatásunk meg némi sarkítással nulla és ez tulajdonképpen nem meglepő egy 450 milliós szervezetben
Fityeszes hasznos hülyéknek: "Annyiszor írtátok, mondtátok - "takarodj az országunkból" - most megteszem!Pár nap múlva beülök az autóba és itt hagyom Magyarországot, és most végleg, elég volt. Tudom, hogy lesznek, akik örömmel olvassák ezeket a sorokat, nekik írom az alábbiakat!Köszönöm nektek a rengeteg sértést, fenyegetést, emberi butaságot, intoleranciát, a vak orbánhit féktelen megnyilvánulásait, amit az elmúlt cirka 9 évben rám zúdítottatok. Ti igazoljátok számomra azt, hogy Ady, Márai sorai a mai napig aktuálisak és ez egy olyan ország, mely képtelen a változásra. Nem Orbán miatt megyek el, mert Orbán nem más, csak a ti végterméketek. Salakanyag, amit feldobott a szennyvíz, az a szennyvíz, ami belőletek fakad. A szar pedig úszik a vízen, ezt teszi Orbán is, kihasználja a butaságotokat, hogy képtelenek vagytok szembenézni a múlttal és elfogadni a jövőt. Nektek Trianon, Mohács kell, ruhaszaggatás, hamuszórás, nektek "keresztény szeretet" kell sámán tánccal, rovásírással, piros pöttyel a feneketeken. Orbán okos politikus, mert felmérte 92-93-ban, hogy ez az ország éretlen a demokráciára, itt az embereknek apácska kell, akit imádni lehet, aki a kisajátított budai várból csűri a pettyest a rohadtul túlárazott stadionba. Nektek ez kell! Ti eladjátok az egészségügyet, az oktatást egy jóízű zsidózásért, hogy éjszaka, nagy bátran Dávid csillagot rajzolhassatok Soros homlokára. Ti eladjátok a saját gyerekeitek jövőjét stadionokért, Orbán és strómanjainak meggazdagodásáért.51 évesen már nem szívesen vált az ember, én mégis örömmel teszem. Örömmel, mert elfáradtam a magyarkodásotokba, nem akarok már magyar lenni, elég nekem embernek maradni.... és persze, most taps, meg a "takaroggy sorosbérenc" :)Az eltakarodásommal mást is viszek, viszem a munkaerőmet, az adófizetésemet, tudom, nem sok, de nem csak én megyek. Jelenleg csak a közvetlen környezetemből 4 család települ ki az országból, ki Németországba, ki Hollandiába, ki Izraelbe. Ez a 4 család felszámol Magyarországon mindent, eladják a házukat, minden olyan ingóságot, amit nem érdemes elvinni....és ahová mennek, ott örömmel fogadják őket! Hiszen középkorú, megbízható munkaerőt kapnak, minden családban van 2-3 óvodás, iskoláskorú gyermek, akik amikor felnőnek, hasznot fognak termelni a befogadó országnak.Tudjátok beleuntam ebbe a "balsors minket régen tép", örökös önsajnálatba. Itt hagyom nektek Mészáros Lőrincestül, Lázárostul, Horthystul, élvezzétek!Élvezzétek Orbán országát, a sok stadiont, ahová Erdélyből, meg Ukrajnából szállítják a szurkolókat, meg gyerekekkel töltik meg a nézőteret. Élvezzétek a lerohadó egészségügyet, élvezzétek a 6 éves kortól kötelező iskolát, élvezzétek a Soros fóbiát, rettegjetek a migránsoktól. Örüljetek annak, hogy Orbán a várból néz le benneteket, tapsoljatok Putyinnak, Erdogánnak! Pá, én eltolom a biciklit! ...és nektek még rosszabb lesz, mert azon fogok dolgozni, hogy még több magyarnak nyíljon ki a szeme és legyen bátorsága otthagyni Magyarországot! Mert haza ott van, ahol az ember békében és kiszámíthatóan tud gondoskodni a családjáról és önmagáról, ahol van jövőkép, és ez a hely nem Magyarország!"
Matolcsy közpénzt lop. . ezt a kijelentést mivel igazolták a bíróság előtt? . ja, hogy ez csak vélemény? :)))) , mert a bíróság erről pedig azt írta, hogy ez leírható.... . . részemről ennyi! annyira elfogult vagy, hogy semmi értelme bármiről beszélnünk. .
A Fidesz rendbeteszi az országot
link