A korábbi évekhez hasonlóan 2013-ban is nagyon jól teljesített a Fidesz-közeli Közgép: több mint 90 közbeszerzésen nyertek, de a leányvállalatai sem panaszkodhatnak. A cégek, illetve azok a konzorciumok, amelyeknek tagjai voltak, több mint 380 milliárd forintot nyertek 2013-ban különböző tendereken. A Közgép nemcsak vasutat és autópályát épít, hanem radioaktív hulladéktárolókat, de megjelent az energia- és távközlési szektorban is. A cég minden évben megnövelte az árbevételét, és milliárdos osztalékot fizet ki a tulajdonosainak.
Orvost javasoltam! Az öregség nem bűn, de az amnéziát nem kell ennyire túlzásba vinned! Maradj továbbra is a "kukák" társaságában, csak hagyjad már a magyarokat a saját országukban élni! Az egzisztencializmus egyébként nem hatalmaz fel arra, hogy hősnek képzeljed magad.
http://hvg.hu/itthon/20180823_Harom_cikke_miatt_is_helyreigazitasra_itelte_a_birosag_a_Pesti_Sracokat "Három cikkben összesen hat valótlan állítást, vagy a valóságnak nem
megfelelő sugalmazást tettek, most mindhárom anyag tetején ott virít a
helyreigazítás.gyszerre három cikke fölött jelentetett meg helyreigazításokat
csütörtökön a Pesti Srácok, a 2017-ben és 2018-ban megjelent cikkek
mindegyike az MSZP szombathelyi politikusát, Czeglédy Csabát járatta le,
az abban tett állításokat azonban nem sikerült igazolnia a lapnak a
bíróság előtt, írja a 24.hu.
A Pesti Srácok egyik cikkében azt írta, „szoci kampányokra” mentek a
Humán Operator Zrt-ből „lecsalt milliárdok”, illetve hogy Czeglédy
finanszírozta és irányította Kész Zoltán független veszprémi
országgyűlési képviselőjelölt kampányát. A bíróság szerint azonban egyik
állítás sem felelt meg a valóságnak.
A PS újabb cikke azt állította Czeglédyről, hogy Botka László szegedi
polgármester megbízásából több tízmillió forinttal akarta
megvesztegetni Szabó Bálinot, illetve ő állt Szabó megtámadása mögött
is. Ezen állítások igazságtartalmát sem sikerült bizonyítani.
A „Félsüketre verhették a szegedi börtönben a Czeglédy ellen valló
gyanúsítottat” című újabb anyag miatt is helyre kellett igazítania a
PS-nek, az ugyanis igaz volt, hogy a gyanúsítottat megverték, de annak
sugalmazását, hogy ehhez Czeglédy Csabának bármi köze lett volna, ismét
nem sikerült alátámasztaniuk. Azt is valótlanul állította a portál e
cikkben, hogy Czeglédy mindent elkövetett, hogy megfélemlítse,
elhallgattassa a tanúkat." Ejnye-bejnye Fidesz, hát már polgári érték a hazudozás?
Visszaállítaná a sorkötelezettséget a kormány a Liberálisok szerint „Valljon színt a kormány, hogy tényleg akar-e újra sorkötelezettséget!” – olvasható a Magyar Liberális Párt MTI-hez eljuttatott közleményében. „A Liberálisok felszólítják a kormányt, hogy tisztázza álláspontját és szándékait a sorkatonaság visszaállításával kapcsolatban. Az elmúlt évek során számtalan jel utalt arra, hogy a sorkatonaság visszaállítását mérlegelik, amit a Liberálisok a társadalom többségével együtt teljes mértékben elutasítanak. Hazánk militarizálása helyett a digitális infrastruktúra fejlesztésére lenne szükség, a magyar fiatalok kezébe pedig fegyver helyett digitális eszközöket kellene tenni” – írják. http://mandiner.hu/cikk/20180823_visszaallitana_a_sorkotelezettseget_a_kormany_a_liberalisok_szerint
Kedden jelentek meg az első hírek arról, hogy a magyar-szerb határon lévő tranzitzónában a magyar hatóságok nem adnak enni azoknak az embereknek, akinek a menedékkérelmét első fokon elutasították. Reggel már arról írhattunk, hogy éppen senkit sem éheztetnek ott, de a tranzitzónában azt mondták Hadházy Ákosnak, hogy hamarosan sokan nem kapnak majd ételt. „Ez az eset is jól mutatja, mekkora szükség van a hatalom civil kontrolljára. Ha a Magyar Helsinki Bizottság nem észleli a problémát és nem fordul a strasbourgi bírósághoz, valamint ha a jogvédő egyesület nem tájékoztatja a nyilvánosságot, akkor a saját »migránsellenes mestertervétől« önelégültté vált kormány semmit sem tett volna azért, hogy a helyzet javuljon, és a menedékkérők még ma is éheznének – mégpedig egyre többen. Az óriási, hazai és nemzetközi felháborodás, valamint a tettre kész civil és egyházi szervezetek kényszerítették ki, hogy a kormány mégiscsak észhez térjen és meghátráljon.” L: Aki a fideszre szavazott gondolom az éheztetéssel is egyetért!!! https://444.hu/2018/08/23/helsinki-bizottsag-ket-het-utan-vegre-minden-menekulo-kaphat-enni-a-tranzitzonakban
én az én szemembe hős vagyok, mert fel tudtam állni a padlóról, (magyar)
segítség nélkül, ha ott maradtam volna Mo-n, már lecsukta volna mert
hajléktalan vagyok, pedig semmi más bűnöm nincs (talán csak annyi, hogy
megtanultam, hogy a kukák számomra sokkal szebb bútordarabok, mint a
parlamenti pulpitus), és még az is lehet hogy enni sem adtak volna a
börtönben, mert ma már ez a divat törvényileg! Az igazi hősök pedig
azok akik tűrik a diktatúrát, ők vannak többségben, az az 1/3ad akik nem
Orbánékra szavaztak, és az az 1/3-ad akik nem szavaztak mert nem
bíztak a szavazás tisztességében!
"Az Orbán-kormányzás egyetlen komplex hazugsághalmaz,... kivonja a társadalomból az
erőforrásokat,... szépen fokozatosan aláássa a
társadalom regenerációját. A
rezsim egy ideje egyre látványosabb válságjelekkel küzd, amit nem
leplezhet el a magabiztos választási győzelme, a triumfáló hangulat, a
nagy tervek ... ... szellemi üresség, a nemzet példátlan gazdasági függése a
külföldi tőkétől, az egymást érő belső leszámolások ... Egy
biztos, nincs a rezsimnek pozitív kifutása, mert éppen az extraktív
volta és a fenntarthatóságának megalapozatlansága miatt nem lehetséges
stabilizációja, ami egyre inkább benne van a levegőben. A cinikusoknak:
nem, a rezsim nem bukik meg kedden. Egyszer fog, ami lehet, hogy péntek
lesz. De annak oka lesz, amiről ezt a poszt is szólt." https://hafr.blog.hu/2018/08/23/az_orban-rezsim_mar_regota_valsagban_van_mi_varhato
Pampának 3669-re: Bayer Zsolt lovagkeresztes publicistánk megadta a választ erre a kérdésre: 2,8 tisztességes magyar van, akik a Fideszre szavaztak, a többi söpredék és húzzon el. Így kezeli a NER a problémát.
A Fidesz rendbeteszi az országot
link