Ez a különbség..... Strache botrányához elég volt a korrupciós szándék......a választók rögtön kitakarították a közéletbôl. Magyarországon nem tudom mi kellene a megtisztuláshoz. Valami az alapoknál el lett kefélve --- kárpótlás, olajszôkítés, elvtelen kompromisszumok.
sok mindent előrejeleztek már a nagy közgazdászok, aztán a számításaik köszönő viszonyban sincs egymással. én pl.: nem tudom elhinni, hogy a Ft visszaáll mondjuk a januári 330 körülire... és onnantól kezdve bármi megtörténhet...
Hát majd meglátjuk kinek lesz igaza. Az IMF-re nem lehet mondani, hogy Magyarország barát, ha ezt hozták ki, nyilván oka van. Én speciel annak örülnék, ha az IMF előrejelzése jönne be.
"Az előrejelzésben nem fűztek indoklást a friss számokhoz, így nem
tudni, mire alapozza véleményét az IMF. Az utóbbi hetekben megjelent
nemzetközi elemzések elsősorban azt hangsúlyozták, hogy a romló
nemzetközi konjunktúra miatt az exportunk teljesítménye romolhat,
emellett a beruházások is lassulhatnak, a lakossági fogyasztás azonban
tompíthatja a visszaesést. Az IMF előrejelzése azért tűnhet kicsit meglepőnek, mert az elemzők eddig inkább a vesztesek közé sorolták Magyarországot. A Morgan Stanley például a múlt heti elemzésében azt jósolta, hogy nálunk eshet vissza a legnagyobb mértékben a gazdaság, az 5%-os magyar recesszió kimagasló lehet a régióban."
A fidesz elcseszte az országot.