Topikgazda: Törölt felhasználó 2005. 06. 01. 08:39

A Bosnyák térig meghosszabbodik a 4-es metró  

Ugrás a cikkhez
A kormány támogatja azt a tervet, miszerint a 4-es metróvonalat a Keleti pályaudvar helyett egészen a Bosnyák térig megépítsék. Az erről szóló törvényjavaslatot a kabinet be is terjesztette az Országgyűlésnek, és várhatóan még a tavaszi ülésszakon el is fogadják azt - írja a Világgazdaság. A főváros már két éve szorgalmazta, hogy a 7.3 kilométeres tíz állomásos, első szakaszt (mely Kelenföldet és a Keleti pályaudvarral köti össze) egészen a Bosnyák térig hosszabbítsák meg, négy új megállót hozzáépítve, mert ezt hatékonysági és költségtakarékossági indokok is alátámasztják.

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=54717
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2005. 06. 01. 15:37
Előzmény: #12  Törölt felhasználó
;-)))
Az maximális egyetértés kifejezésének sajátos módját választottad, mindenesetre köszönöm egyetértésedet (hiszen nem az a lényeg, hogy az igazságot hogyan fogalmazzuk meg, hanem az, hogy igazság legyen :-) )!
.
A MOL-lal kapcsolatban azonban tévedsz, ugyanis ha nem MOL kútnál tankolok, akkor is a MOL finomítói és nagyker. tevékenységét "támogatom". Sőt, Felvidéken a Slovnaftnál, 20.- Ft-tal olcsóbban, tankolva is a MOL nyereségét növelem... Egyszóval a MOL a magas jövedéki adó okozta potenciális veszteséget is kijátszotta...
Törölt felhasználó 2005. 06. 01. 10:50
Előzmény: #6  Törölt felhasználó
1. te egy tgm be bujt bencsik vagy, akiben a szelsojobbos identitas nem fer meg a balos populizmussal?
2. nem kell a molnal tankolni.
csa
saru 2005. 06. 01. 10:48
Nem emlékeztek?, még márciusban azt is igérték, hogy két év múlva az 5-ös metró épitése is megindulhat, összekötve ezzel Észak- és Délpest közlekedési útvonalait! No comment!
Törölt felhasználó 2005. 06. 01. 10:37
Előzmény: #9  Törölt felhasználó
Szerintem meg először a Keleti és a Bosnyák között kellene megépíteni a metrószakaszt. Legalább rendbe lenne téve az a sz*r minőségű útfelület... Meg a forgalmi dugót is csökkentené...
Törölt felhasználó 2005. 06. 01. 10:20
Előzmény: #3  bpmcwap
A Bosnyák téri nagy parlagnak a kutya és az elefántsétáltatók nagyon örülnének. Káposztáson legalábbis a 2 méter magas fűben és gazban már nem lehet tudni, hogy mit sétáltatnak, viszont metro helyett meghosszabbították a 14-es villamos vonalát. A Bosnyák és Keleti között még megvan a villamosvágány, csak fel kellene újítani tizedannyi pénzért..
Törölt felhasználó 2005. 06. 01. 09:48
Nem lesz metró, de hosszabb lesz!!
bpmcwap
bpmcwap 2005. 06. 01. 09:45
Előzmény: #6  Törölt felhasználó
te eko...erre van egy szó... magyar:)))
Törölt felhasználó 2005. 06. 01. 09:35
Ez törrténik majd a 4-essel is... ...lesz majd egy nagy, parlagon fekvő terület a Bosnyák téren...
.
Mert Demszkitől nem várhatunk városfejlesztést, hiszen az elmúlt több, mint 15 évében nem történt érdemi városfejlesztés!!! (De ha valaki tud valamit, örömmel veszem tájékoztatását!) ...s mindig megválasztják... Nagyon ügyes kommunikátor!!!
...a mi abból is látszik, hogy az a rengeteg autós és családja is szavaz demszkire, akik éjjel-nappal dugóban állva pöfögik el a drága benzint, növelve ezzel a költségvetés bevételét és a MOL nyereségét...
Törölt felhasználó 2005. 06. 01. 09:27
Előzmény: #1  portfolio
és ki fogja kitermelni, sztem ez is e y nagy mínusz NPVjű projekt......
Törölt felhasználó 2005. 06. 01. 09:22
menjen korbe
alljon meg a margitszigeten
majd tovabb az allatkertig
onnan irany cinkota alsó
ajánlom, hogy igy legyen.
bpmcwap
bpmcwap 2005. 06. 01. 09:18
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
ha jol tom a 3as is káposztásig ment volna azért van ott az a nagy elkeritett rész azóta is parlagon... nem hogy megdumálnák az auchannal hátha lenne kedvuk kivinni odájig maguknak,pláne hogy végre másba is belekezdtek a kornyékén... sőt, esetleg beszélhetnének akkor már dunakeszivel, onnan már csak pár kilométer és dunakeszi ig mehetne a 3as metró!Sőt ha ott átmenne a duna alatt horányba majd tovább szentendrére és vissza budára az lenne csak az igazi elővárosi vasut vagy mi...:))) de milyen kafa lenne... szvsz a 11es forgalma fele lenne... szentendén csávo felszáll a metrora és leszáll köbányán, besétál a munkahelyére, délután meg haza!:)
Törölt felhasználó 2005. 06. 01. 09:12
Előzmény: #1  portfolio
Erről lemaradtam... ...ha jól tudom érdemi változás nem volt 4-es metró ügyben az elmúlt három évben sem... ...csak egy nagy gödörrel több...
.
Demszkiék is hülyének néznek minket?
.
...s ha már -felelőtlen és betertatlan- ígérgetéseknél tartunk: én azt ígérem, hogy a 4-es metró Miskolcig megy majd! ...azaz én nyertem!!!
Üdv.

Topik gazda

eko
5 4 3

aktív fórumozók

friss hírek További hírek