Óriási zuhanásnak indultak az online szerencsejáték szektor képviselői ma reggel, miután az amerikai kongresszus olyan törvényt fogadott el, mely ellehetetleníti a pénzáramlásokat a szolgáltatók és az amerikai ügyfelek között. Mint ismeretes, az Egyesült Államokban eddig is tiltott volt az online szerencsejáték, azonban a szankciók kevésbé voltak jellemzőek. A keményebb fellépést már évek óta szorgalmazták egyes politikusok, de a piac arra számított, hogy nem járnak majd sikerrel.
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=74333
nem kevertem össze, amúgy egyrészt kapcsolat is lehet közte, mert a free-ből is be lehet jutni pénzes tornákra, de tény, hogy a pénzes kaszinók és a fogadások az igazi biznisz, a többi csak beetetés...
Soha ne mondd, hogy soha...:)
Én eddig kb. meg3-szorozódtam, persze volt néha egy kis mázli is, de még a mostani hétvége után sem buktam, pedig volt meglepi rendesen (foci)...!
Ez egy jótékonysági szervezet...
A játékpénzt ne keverd össze a valóssal, semmi köze nincs egymáshoz.
A tippmixhez: ha bátor lenne az állam, létrehozhatna egy saját, online fogadótermet, Európa számára. Minimális adóelvonással, mely az egyre növekvő forgalom miatt mégis hatalmas bevételeket generálna... de hát amíg begyepesedett vén szarok vannak döntéspozícióban, addig ne várjunk ilyen ötletekre.
Törölt felhasználó2006. 10. 02. 12:52
pár hete kezdtem játszani pokert, egyenlőre a free verziókban tesztelem magam.
szerintem buli, de komoly veszélyei is vannak. nagy vagyonok mehetnek el egy-két kattintással.
2.000-ről 1-2 óra alatt mentem fel 240.000-re, de volt, hogy 5 perc alatt "vesztettem"180.000-t
az első két hét alatt többször írtam le maga nullára, de az utóbbi két hétben már vagy sikerül "izmosodni" vagy pedig nullszaldósra kihozni. meghívót kaptam pénzes tornára is, de még azt nem próbáltam ki. függő sosem leszek.
a tippmix odds-ok és kínálat messze elmarad a vetélytársakétól, de egy hazai adórendszerrel miként is lehetne versenyezni egy offshore adóival (vagy annak hiányával)
szerintem egyébb lobby lehet az USA korlátozások bevezetésénél .
Az Usának elege lett, hogy semmit nem részesül az offshore paradicsomokban, illetve más országokban székelő pókertermek, netes kaszinók pokoli nyereségéből, melyeket nagy részben, 70-80%-ban az amerikai játékosok hoznak össze...
Mindenesetre nem csodálkoznék, ha pár Party ill. 888 részvényes öngyilkos lenne ma...
Kár, hogy nem inkább arra törekszenek, hogy hogyan lehetne törvényes és átlátható kereteket adni ezeknek a játékoknak. Megszüntetni könnyebb, és még ki is nyalhatják a valagát pár konkurens "legálisan" működő cégnek.
Nézzük már meg, hogy itthon például az Szrt. kínálata milyen nevetséges... Ja, és a valagnyalás + állami érdek. Itt dupla nyelv van hozzá. Tehát egy ideig még nem lesz normális tippmix...
50%-os zuhanások! - Összeszakadt a szerencsejáték szektor
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=74333