Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Mivel ismét a családomat kevered ide, számomra egyértelmű hogy egy sértett, beteg ember vagy. Opusba, 4igbe hol vagy beragadva, mennyi a veszteséged hogy nem tudod elviselni a tiedével ellentétes véleményt?
mert kb csak te írtál bele volt pár hónap, amikor teljesen korrekt írásaid voltak (negatív és pozitív is a papír szempontjából de korrekt), de most megint visszatértél a régi papagáj stílusra egy ideje részvény pozid változott vagy csak a kedved, tudja fene, de gáz és ezért szólnak be neked megint
3 kereskedési napon belül feljött 640-ről 700 közelébe. Nem kell ennél nagyobb lendület, Madrid. A 700 környéke komoly ellenállás, nyilván elszórakozik egy darabig vele. Aztán mehet kicsit feljebb, ha minden jól megy, azért van egy S&P minősítés is pénteken, az is mozgathat le is, fel is egy szépet a magyar papírokon.
Amikor kitiltottak a másik topicból , azt írták hogy ide írjak amit akarok, oda meg csak a többiek írnak, kerüljük egymást. Erre most már ide is követnek egyesek és személyeskednek.
Madrid!!! ilyen szó nincs: " tiedével " ... Opusban még van mínuszom, de egyre kevesebb, már tűréshatáron belül, 4ig jelenleg 20,3% pluszt mutat. Ha a többi pozim is érdekel, szívesen leírom. Van ami vastag plusz és van ami bukta. A tőzsde már csak ilyen. Na de ezek után drága barátom innentől várom a te pozidat is, már csak hogy tisztán lássunk. A véleményem továbbra sem változott: Vagy trolkodni jársz ide vagy nagyon nagy baj van veled. További szép napot és jó szórakozást kívánok neked...
Isten lássa lelkemet, sokáig meg sem szólaltam, mert nem történt semmi, de ez a faszi kiveri a biztosítékot. És ezúton kérek elnézést minden 4ig tulajdonnal rendelkező társaimtól, de van, amit már nem tud benyelni az ember... Egy kibaszott darab részvénye nincs, de naponta fossa a baromságát. Egyszer válaszoljon, hogy ezt miért teszi és ígérem, soha többet meg nem szólalok.
Az a pompi topikja, amiből végleg kitiltottak. Na, ha valamit nem szégyellek, akkor ez pont az.... Te is ki vagy egyébként, ha jól tudom, szóval ez elég gyenge volt...De szerintem nyissunk egy " utáljuk egymást" topikot, mert ezt már tuti sokan unják és nekem veled ellentétben nem érdekem egy részvényemmel foglalkozó egyetlen topik szétcseszése sem.
Miattam sose aggódj, köszi jól vagyok, sőt veled ellentétben sikerült vastagon kihasználnom a háború következményeit ( bár ne kellet volna) Te meg csak írkáljál, gondolom az is jól hoz a konyhára...
"nekem veled ellentétben nem érdekem egy részvényemmel foglalkozó egyetlen topik szétcseszése sem." Akkor miért nem a részvénnyel foglalkozol és hagyod abba a személyeskedést. Egyszerűen nem tudod elfogadni ha valakinek más a véleménye mint neked.
Emlékezz vissza, amikor kitört a háború és megírtam hogy ezen mennyit lehet nyerni,, mennyit nyertem, Te az elsők között voltál aki leszólt hogy a háborún nyerészkedek. Most meg bevallod hogy Te is ezt teszed.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...