senki nem akar itt különösebb árfolyam változást, ez évben fix áras lett (800). Mennyi időt adsz magadnak, hogy feladd az emelkedési várakozásodat? (majd félév múlva benézek és esetleg újra megkérdezem):)
Nekem van 1 olyan érzésem, ha a cég akarná simán 900on menne a kereskedés. 1-2 nyilatkozat kéne a Rheinmetallal alapított közös cégről és arról, hogy lassan a telekommunikációs cégeknél végeztek a leírásokkal. Ha 2-3 éves tervekkel is előállnának, akkor 1000ft feletti kereskedések jöhetnének. Jászai által belengetett AHás cégeladás is tuti nagyot dobna az árfolyamon. Lehet majd kalória a papírban ha elindul, mert nagyon alulértékelt és most tényleg olcsó, mert sokat fejlődött az elmúlt 2-3 évben. Ha vennének 400-500edb részvényt az bizalmat adna sok kicsinek és akár 900 feletti árfolyamot hozhatna. Valamiért csak várnak és csendben építik a céget. Az bebizonyosodott, hogy nem vették drágán a cégeket, mert az 1000ft feletti Telekomhoz viszonyítva jó áron vették. 3Qtól már komoly nyereségek jönnek onnét. Mivel a tőzsde előre áraz, bármikor jöhet a lemaradó papírunkban 1 hosszabb emelkedő trend. Ezt kéne a cégnek itt 800 körül megtámogatni. 797ft és 15milla
VIP kiszálló volt. kell a pénz a balatoni ingatlanokra hiszen az mégis jobb befektetés mint egy IT cég. Ki kellett volna nekem is szállni de épp nem vagyok aktív és a picsába lemaradtam.
Hát sajnos megint 800 alatt az árfolyam. Sokan menekülnek a papírból, mert nem tetszik nekik, hogy a cég mindent megvesz , de saját részvényeit nem gyűjti. Mindenre van pénz, cégekre, támogatásra, szponzorálásra, adakozásra, de saját részvényre nincs. Érthetetlen. 788ft és 5milla
Igen, itt fogják majd megdörzsölni a zibulámpát. :D Hát, a helyükben az eredményeik láttán én is egy ehhez hasonló barlangban bújkálnèk. :D Egyébként a dzsinneket a legtöbbször kopaszként ábrázolják, vajon véletlen lenne? :D
ha esetleg kerdeskent merulne fel hogy merre van a profit es miert itt az arfolyam hat tokeletes valasz a cikk. rheinmetall b+ nem rendel el auditot évente? csak mert nagytulaj, siman megtehetne. kibaszott maffiaceg
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.