hosszú távon lehet igazad van, én a napi mozgásait szoktam lekereskedni.
Törölt felhasználó2013. 03. 27. 09:45
EUR szerintem beszorul ma 304.5-305.5 ezért OTP-t még tartom mert egy lefelé tartó ékbe mozog órás képen nézve stop benn van és várom mi lesz belőle. (4500 megtartaná akkor esetleg mehetne fel)
Hát érdekes dolgok mennek a buxban. Tegnap az oti shortom zártam 540-440en 3k így már szépen alakult. Bux hati shortok tartva. Telot viszont dobtam 411-396 tól. Nagyon nem értem a mozgását, valószínű visszalökik megint 401ig na ott újra beszállok. A heti pénzem már megvan ugyhogy a többi már csak bónusz.
Jó reggelt!
A forint valóban erősebb pillanatnyilag, mint a vágás előtt, de ebből messzemenő következtetést nem vonnék le.
Ha a tegnapelőtt kezdődöt erősödő szakasz marad ma és holnap is akkor.......nem értem.
A napi szintű kötvény eladás mikro méretű az össz tartozáshoz képest és ha a hívők elfogynak baj lehet, de ua.mint a forint.
Meglátjuk.
A gáz a hó miatt, meg az utána jövő árvíz miatt kialakuló élelmiszer ár ugrás okoztat visszaeséssel fog fokozódni, miközben a rezsik is magasak maradnak a fűtés kitolása miatt....
..otp-.egyrészt fundásan is magasan van...de technikailag nézve nincs ok az örömre...csak ha 4600 fölé zárna...és hát a forint instabillá vált...s még nem reagálta le, ennek a hatását igazán...s a 4200 még hízelgő is lenne otira nézve...
..a bux szempontjából a dax sem érdemtelen...
...technikailag már lassan két hete fordult az új csúcsról...ez megerősítést is nyert...az indikárorok is eladást jeleznek,s a divergencia is fenn áll...
a 7870-as támasz már recseg...s 7750-ig csoroghat le, s ott meglátjuk kitart az emelkedő trendvonal, vagy töri és elkezdődik egy szép kiadós esés...
1312-13
..akivel ma beszéltünk,tudják miről van szó..
...de,mindenkit várunk, aki shortol longol...trédel,vagy hatizik...befektet vagy csak spekizik....
...de csak normális hangvételben...
..addig is.
..Áldott Békés Karácsonyt...