Oké, köszi. Majdnem én is megjártam az SPTS02-vel. Nem figyeltem hónap elején hogy március végén jár le, s az SP szépen felkúszott 1566-ra is, csak néztem. Majd jött a ciprusi cucc, amikor beesett 1540 alá s gyorsan le is zártam szerencsére nyerőben. Azt hittem ez a certi is 2099-ig megy mint a Mol meg az OTP.
igen, még van belőle, ma lejár. úgy néz ki bukóban zárom, de a délutánt megvárom, vihar előtti csend érzésem van. de lehet csak holnap tör ki, akkor bukta van rajta.
arra írtam, hogy az árfolyama az sp certinek 20-30 pöttyel több. a spread ugyanúgy 5 közte.
Törölt felhasználó2013. 03. 25. 12:45
Ma reggel vetem még a pénteki OTP mellé (de stop benn van) Bux1312 pénteken vissza vettem de ma már el is adtam. EUR egy furcsa alakzatba mozog mintha egy ékbe oldalazna a letörés sem kizárt ezért vettem OTP-t...
Egyébként múltkor te válaszoltál nekem az SP short certi kérdésemre, s írtad hogy az SPTS04 egy kicsit drágább mint a TS02 volt. Ez miből jött? Ahogy látom továbbra is 5 egység a különbség a vétel és az eladás között.
Bizony kedves kolléga, egyre kevesebb olyan hely van, ahol jogbiztonság van és el lehet kerülni az adatszolgáltatásokat. USA után az EU is be fog keményíteni!
Egyre inkább rákényszerítik a kedvelt offshore paradicsomokat az adatszolgáltatásra, és csak idő kérdése, hogy ezeket a tőkéket a származási ország keményen megadóztassa...
szerinted csak cipruson van OFFshore???? Egyébként meg szerintem nem nagyon érted a lényeget.... Figyi van nekem egy blogom, pont tegnap este írtam le egy haveromnak elég egyszerűen hogy kb miről van szó. A cime: Subprime válság, Ciprus, New Age
olvasd el, mert ha ide bekopiznám az elég hosszú lenne....
Az offshore lovagok a jövőben sem kívánnak adózni, ők is vissza fognak térni lassanként ide. De ha a ciprusi bankok jövedelmezősége visszaesik én biztos nem fogok sokat sírdogálni emiatt. Oroszországban egyébként is kedvezőek az adózási szabályok, ha Ciprus helyett orosz bankot választanak a mágnások, orosz bankpapírjaim emiatt nem fognak búslakodni...
Szerintem holnap eshetünk megint egy komolyabbat ezért a mai felrántás. Nem hinném hogy a ciprusi döntés jó üzenetet hordoz, és szerintem a betétek túlnyomó része nem is Ciprusi.
1312-13
..akivel ma beszéltünk,tudják miről van szó..
...de,mindenkit várunk, aki shortol longol...trédel,vagy hatizik...befektet vagy csak spekizik....
...de csak normális hangvételben...
..addig is.
..Áldott Békés Karácsonyt...