Topiknyitó: Törölt felhasználó 2008. 12. 05. 13:45

0912 határidő  

megnyílt

buék:))

csak hogy értelmes legyen:)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2009. 11. 11. 15:16
Előzmény: #21696  Törölt felhasználó
ezt nekem mondtad?

mert en tokre nyugodt vagyok... csak nem ertem az embereket ebben az orszagban..

thomas is milyen jellemtelen egy alak csak annyival tud fenyegetozni hogy kirakja a cimemet meg a fotomat... heh... szep kis orszag :-S

tegye
Törölt felhasználó 2009. 11. 11. 15:13
Előzmény: #21695  Törölt felhasználó
felolem
a tozsde ugyis rosszul megy
egy kis szemelyisegi jogi per jobban hozna

gazdag vagy?

Törölt felhasználó 2009. 11. 11. 15:12
Előzmény: #21696  Törölt felhasználó
Trendfordulos hangulat...
Törölt felhasználó 2009. 11. 11. 15:12
Előzmény: #21640  Törölt felhasználó
:)

ez vicces...
Törölt felhasználó 2009. 11. 11. 15:09
Légyszíves nyugodjatok meg mind a ketten!
:)
Törölt felhasználó 2009. 11. 11. 15:07
Előzmény: #21686  Törölt felhasználó
Kiírom a lakáscímefet, de még a fotódat is kirakom, ha mégegyszer velem foglalkozol, te macskajancsi! Garantálom, hogy egy életre elintézlek, ha újra a mocskos szádra veszel. Érezd magad azok között jól, akik a hozzájuk fordulókat lepuhapöcsözik. Kis hülye, méghogy te figyelmeztettél.
asapnet
asapnet 2009. 11. 11. 15:06
Előzmény: #21692  Törölt felhasználó
azon túl, hogy ömlik az ingyen pénz amerikából van valami oka az október óta tartó emelkedésnek?

Az hogy nyáron rally volt, rendben, bár már az is furcsa volt, viszont az ősz nálam lassan kiveri a biztosítékot

nem értem minek örülünk olyan nagyon
asapnet
asapnet 2009. 11. 11. 15:06
Előzmény: #21692  Törölt felhasználó
azon túl, hogy ömlik az ingyen pénz amerikából van valami oka az október óta tartó emelkedésnek?

Az hogy nyáron rally volt, rendben, bár már az is furcsa volt, viszont az ősz nálam lassan kiveri a biztosítékot

nem értem minek örülünk olyan nagyon
Törölt felhasználó 2009. 11. 11. 14:57
Előzmény: #21687  asapnet
jah :)
otp se nagyon megy meg az snp futi is mar egy ideje inkabb visszafele csorog de ennek ellenere csak kirantottak 300 fole...

persze mert a molt megnyomtak kicsit

nem tudtad hogy ez a szivatos "papir" ? :)

en is abbahagyom amugy csak meg visszaveszem a 4 milliomat meg hmmm.. mondjuk meg 4-et az elszenvedett szomorusagert...
meg...hmm. meg akkor mar meg egy kis nyerot is olyan 10-20 millat
DE aztan kiveszem a penzt eskuszom.... :)
asapnet
asapnet 2009. 11. 11. 14:48
Előzmény: #21688  Jussi
ez volt a terv :)
kamaz7
kamaz7 2009. 11. 11. 14:45
Előzmény: #21599  Törölt felhasználó
Mi alapján kereskedsz? Ha TA alapján, akkor azon belül milyen elemeket használsz? Milyen alakzatok, indikátorok, stb?

Amibroker-ben írnék progit, amit magyar piac utóbbi 10 évén tesztelnék, hogy mit ért volna el, ha kereskedik helyettem. Ugyanis legtöbbször az a bajom, hogy nem tudok érzelemmentesen kereskedni és nem veszem vissza a short-ot, amikor már rég kellett volna, stb.

Az első progi, amit 3 perc alatt írtam csak a MACD-ot és az 50 napos mozgóátlagot nézi és ez alapján 14%-os éves hozamot ért el visszamenőleg. Jó lenne ezt kiegészíteni és fejleszteni. Többiek! Szerintetek van ennek jövője?
Törölt felhasználó 2009. 11. 11. 14:26
Előzmény: #21661  prfecó
Érdekesen számolod a nyereséget/veszteséget.
Jussi
Jussi 2009. 11. 11. 14:24
Előzmény: #21687  asapnet
Persze,azt hitted,idejössz,aztán mindjárt kaszálsz!:-)
asapnet
asapnet 2009. 11. 11. 14:18
Előzmény: #21686  Törölt felhasználó
gondoltam kipróbálom, keresek egy kis pénzt vele...

hááááát
Törölt felhasználó 2009. 11. 11. 14:08
Előzmény: #21684  asapnet
igen nagyjabol errol szol a hatizas :)

jol megfogalmaztad
mostanaban kicsit sokan tanacstalanok egy kicsit :)
Törölt felhasználó 2009. 11. 11. 14:06
Előzmény: #21675  Törölt felhasználó
nos... erre roviden csak annyit reagalok hogy nagyjabol olyan lettel mint mobius es kovetoi.... egyet hajtanak es azt keptelenek kiverni a fejukbol
es semmilyen logikaval vagy eszervekkel nem lehet oket meggyozni

ahogy gondolod ... (vallranditas)

de ha akarod veled is eljatszhatom azt amit mobiusszal lepesrol lepesre

kezdjuk el?
csak hogy tisztazzuk?

1. igaz hogy asapnetnek valaszoltal hogy a tuzfalba irjon be valami cimket?
(#21640) Re: [Kezdő] Elemzés kérdés
Értékelés: 0
előzmény (#21626: asapnet) | válasz erre | Ma, 11:08
valószínű hogy valóban a tűzfal nem engedi a címet a rendszerbe ! meg kell keresned a tűzfal beállításai között az applicationt és a címet engedélyezned kell .
tonic66

igaz

2. igaz hogy utana nekem meg azt mondtad (mikor rakerdeztem hogy ennek mi koze asapnethez) hogy azert jelez hibat a peti mert a tuzfal blokkolhatja holott azt nanskrin irta be?
(#21658) Re: [Kezdő] Elemzés kérdés
előzmény (#21642: phxmike) | válasz erre | Ma, 12:01
marhaságokat te szoktál írni , csak sokan nem szólnak bele , mert fosnak a szádtól ..

egy melóhelyen levő gépen levő tűzfal nem biztos hogy engedélyez egy ismeretlen címet , hiába rakta fel a peti progit ...

mert nem minden progi kapcsolódik a netre ..okostojás
tonic66

igaz, tehat nanskrin beszelt petirol, asapnet meg tuzfalrol, erre te valaszoltal asapnetnek hogy a tuzfal nem engedi ki a petit azert kell valami cimket beirni hogym ukodjon

3. igaz hogy a peti hibat nanskrin irta be a tuzfal hibat meg

(#21637) Re: hati
előzmény (#21634: phxmike) | válasz erre | Ma, 11:03
off
Segíts légyszíves!
Informatikai problémám van: reggel óta nem tudom megnyitni a PETI-t, azt írja: az alkalmazás inicializálása nem megfelelő (0xc0000005).
Próbáltam újratelepíteni, rendszert visszaállítani előző dátumra, semmi sem sikerül
on
azt hiszem jól tettük, hogy zártuk a shortot, ma még jobban fájna
nanskrin
Jelzés a moderátornak

ez is igaz...

akkor ki beszel felre... azt utalom az ilyenekben hogy mar azt sem tudja hogy mirol van szo de azert csak kardozik tovabb a tobbi szerencsetlen forumozo meg kenytelen ezt olvasgatni...

arra meg hogy ki kuszkodik itt honapok ota arra azt mondom hogy szerintem mindenki
ha te nem
akkor lehet nem is tozsdezel csak jo idejarni beszelgetni

hogy kerdeztem e toled masfel eve hogy mi a pip? igen kerdeztem
visszaidezzem hogy akkor hanyan tamadtak rad met olyan ossze-vissza valaszokat adtal hogy annak se fule se farka nem volt?
en vedtelek meg azzal hogy a segito szandek nagyon is fontos meg akkor is ha kiscit ossze-vissza, azota jol elszalltal magadtol

nem tetszenek a rajzaim?
edekes hogy eleg sokan rajzolgatnak itt meg rajtam kivul is ezek szerint a "rajzolgatast" ahogy te fogalmazod meg masok is hasznosnak tartjak
tudom neked csak szines vonalkak, pont ugy mint mobiusznak mert egyszer o is azt mondta a rajzomra hogy o azt nem erti neki azok csak szines vonalkak
most meg a honlapjan szines lampacskak jelzik hogy akkor mit kene csinalni...enyhen ironikus

es hogy ki ront kinek? hat olvasd vissza csak azokat a hozzaszolasokat amiket itt beideztem
okostojasnak nevezel, aztan kezdonek, aztan azt mondod csak rajzolgatni akarok
aztan vegul megirod hogy rohogsz rajtam tovabb...

szerintem mindenki el tudja donteni hogy ez kit minosit igazsag szerint en igen es azert is sajnalom hogy azt kell inrom hogy mindenki el tudja donteni mert ez nem egy privat beszelgetes volt hanem a nyilvanossag elott zajlott...

emlegeted itt thomast meg nagybarnamackot kar hogy dlph-t nem soroltad ide...
thomas elkezdett durvan beszelni amiert megkapta a maga figyelmezteteset ebben semmi belekotes nem volt
nagybarnamacko meg hasonlo dolgokat irogatott be mint te igy aztan tokmindegy hogy ki mikor kezdte es foleg mit kezdett mert semmi haszna nincs belole ha a tobbiek nem tudnak belole tanulni
abbol amiket nagybarnamacko egy ket szoban leirt ide pl hopp bollingernel lesz erdekes
vagy hopp sav tetejen vigyazz..
na abbol kurvara sokat lehet tanulni

hogy te miket irogattal be na azt megint nem idezem vissza ugyis latszik akai akar visszaolvas

innentol kezdve nem ertem mi a problemad az igazi jellememmel

megmondjam milyen az igazi jellemem? egyszeru
elmondom amit gondolok
lehet neha nyersen de legalabb kovetkezetes vagyok, nem hazudok, nem vezetek felre masokat, es kiallok azert amiben hiszek

ezek szamomra pozitiv erkolcsi tulajdonsagok

mint amit te kepviselsz azok meg nem azok
ennyi
asapnet
asapnet 2009. 11. 11. 14:04
Előzmény: #21682  Törölt felhasználó
még nem hatiztam soha, ez az első

20.300-400 környékén már zárnám de nem sok esélyt látok ma napon belül fordulatra, talán ha a holnapi makró rossz lesz. bár újabban szar adatokra is emelkedünk, ezért most kicsit tanácstalan vagyok
asapnet
asapnet 2009. 11. 11. 14:04
Előzmény: #21682  Törölt felhasználó
még nem hatiztam soha, ez az első

20.300-400 környékén már zárnám de nem sok esélyt látok ma napon belül fordulatra, talán ha a holnapi makró rossz lesz. bár újabban szar adatokra is emelkedünk, ezért most kicsit tanácstalan vagyok
Törölt felhasználó 2009. 11. 11. 13:58
Előzmény: #21678  asapnet
Nem rossz az az átlag.Túlvettek a piacok.
Hamarosan meglátogat téged a hati.
Mennyi pont után szoktál zárni?
Jussi
Jussi 2009. 11. 11. 13:57
Előzmény: #21680  Törölt felhasználó
Azt hiszem,ezzel sokan vagyunk így.:-)

Topik gazda

opcioka
4 3 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek