valószínű hogy valóban a tűzfal nem engedi a címet a rendszerbe ! meg kell keresned a tűzfal beállításai között az applicationt és a címet engedélyezned kell .
off
Segíts légyszíves!
Informatikai problémám van: reggel óta nem tudom megnyitni a PETI-t, azt írja: az alkalmazás inicializálása nem megfelelő (0xc0000005).
Próbáltam újratelepíteni, rendszert visszaállítani előző dátumra, semmi sem sikerül
on
azt hiszem jól tettük, hogy zártuk a shortot, ma még jobban fájna
igazabol nem is tudom mit gondoljak
teny futures megy mint allat
mar uj csucson van
mi meg azert nem reagaltunk erre ugy hogy uj csucsra ment volna hatarido messze van a 21600-tol es minden cucc kurvara tulvett rsi szempontjabol
hat meg igy nap vegeig en azt mondom lehet nezegetni hogy lesz a lefordulas az 1100 szintrol ha nem akkor megy a kovetkezo long futam
ujabb szivas
kezdjuk gyujteni a jelentkezoket arra az egy darab kontraktusra amit a forumozok megmaradt penzebol elkezdhetunk menedzselni :)
pontosan 1 hete, amikor visszament a BUX 20000 fölé, akkor többen mondtuk mi itt, hogy biztos, hogy az elkövetkezendő 2 hétben lesz még 20000 alatt. Az azóta eltelt 1 hétben csak emelkedett és elértük a 21180-at.
Van olyan, aki még mindig annyira biztos benne, hogy 1 héten belül megint 20000 alatt lesz?
most akkor ide is mindent ketszer fogsz beirni vagy 1 ev es egy honap utan megoldod lassan vegre ez t a problemat abbol a sokmilliobol amit eddig osszenyertel...?
0912 határidő
buék:))
csak hogy értelmes legyen:)