Az árát pedig a bux a többi index, no meg leginkább a hangulat határozza meg.
Alapvető különbség az rv.-hez képest, h mivel napi elszámolású el tud fogyni a manna, ha rossz oldalra állsz. Tehát akár longon is tudsz szívni, nem elég kiülni, csak ha van rá zsé.
pl. mi határozza meg az árát, úgy adjuk vesszük mint egy részvényt, vagy van bármilyen kapcsolata a bux indexxel?
A másik az elszámolás, van jelenleg 110db- ra nyitott shortom, és bizony minden 100 ft os elmozdulásra szép nagyokat ugrik az egyenlegem, ez nagyjából hogyan számolódik? Azt látom, hogy nem úgy mint egy részvényé.
én most buktam reggalra 125 dodot mert a hooszú évek után még egyszer kipróbáltam egy vez. dev elemző tegnap a napi előre jelzését .. Na egy óra múlva már minusz 200 körül jártam , késő délután már 709 dodo volt minuszban . Gondoltam , 1000 ig elmegyek azt zárom .. reggelre lement hál'istennek és a két pozit össz.: - 125 dodoval zártam ..
ha a másik gépen ugyanezen idő alatt nem csináltam volna meg a sajámagam által rakott pozikat , akkor valószínű a dühös lettem volna, de így csak elment egy kevésbé jó sikerült napom mára ..
Mondom : ez egy vezető!! deviza elemző volt !
az évek alatt kidölt nálam az , hogy 1 db cikkre 1 db lemezőre is hallgassak , vagy éppen rálegyíntsek ..
én azt tapasztalom, hogy rendesen sok a hülyeség és főleg a károgás , a lesújtó vélemény, mert a médiában a szarra mindig több a vevő .
ha meg több , akkor nagyobb a profit is.
ezért több a ponyva , mint Gárdonyi v. Jókai .. / utobbikat nem is találsz már szinte sehol/
mivel akarsz megetetni .. elemzőkkel ,...ja... meg az egész usa! azzal az 1db cikkeddel ?
most viccelsz ? :)
a várttól 0,3 % az eltérés , én arról beszéltem . de nem tök mindegy / de legyen 5% ) amikor a piac úgy átszáguldott rajta hogy a fal adta a másikat ?
Hova visz már el téged ez az okoskodás ?
és mit kellene csinálni a média által felfújt 26!! éves csúcson ? ki nem drekkeli le ? 26 éve nem volt válság sem ... ez valahogy kiment a fejedből meg a médiasztár fejéből is ?
(ja.... bocsi ! hirtelen elfelejtettem hogy a te véleményed szerint ez nem is volt válság csak gerjesztették, mesterségesen .. )
írtam már,hogy rengeteg a cikk kommentár ami szar . drekk . Nos .. ki - ki a magáét kapja ki ezekből azt az 1 db-t ,és rakja fel a webre sajátmaga igazát igazolva ezzel, ezekkel ..
0912 határidő
buék:))
csak hogy értelmes legyen:)