Nézd csak meg bpmcwap: az elemzők mindíg lejjebb várják, nekik sosincs semmijük, legfeljebb, ha vége a bull-nak, a spekulánsok meg szintén töbnyire irreális várakozásokat táplálnak, amik nem felelnek meg még a statisztikai modelleknek sem.
Sosem arról van szó, mibe érdemes befektetni, és miért.
Mostanában én is spekuláns vagyok, nem sértésnek szántam.
Az első körre, amit írtál, én is azt mondom, hogy lemehet addíg, csak sokkal nagyobb az esélye, hogy fölfelé megy ugyanannyit. Nyilván ezt most nem látják, a nagy optimizmusban, amikor mondtam, hogy nem long, még nem, nem értették akkor sem miről beszélek.
Kerek szvs 19000 körüli bux.nál lehet egy kis fel korrekció, addig esés. Utána pedig új mélypontok, mint már lejjebb írtam, hogy hova várom.
Speki, DLPH kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Mostanában én is az vagyok. Csak nem várom le 0-ra a részvényeket. Az abszurditásnak is van határa, aki itt most függőleges grafikonokat akar látni, annak háborút kéne kirobbantania európában.
Az orosz válság idején kis bukóval eladtam az elején, pedig nem figyeltem aktívan. Hát most nem adok el, nem annak van most itt az ideje. Most ágyúk dörögnek. Akkor is megfordult végül. Hosszútávra jó vétel most, még ha lesz is jobb. Csak sok spekuláns, elemző gyöngíti a magyarországi befektetési morált.
0812 hullám v.