- A negatív dolgok tagadása pozitív értelmet kap ebben a topikban ...
Tehát :
- A Bux esik - ennek határozottan örülök ! (90%-om rv-ben figyel ) :)))))))
- A homo sapiens sapiens fajhoz tartozónak ismerem magam, aki más véleményt formál az vagy túl okos vagy buta,estleg erkölcstelen vagy erőszakos - ez így kissé sarkított de így lesz negatív, mégha igaz is ...
- Háborúkat csak elképzeltük, álomvilágban élünk .Feleslegesen írtam alá 10 évet ... Ennek ellenére az idő szép ... Az Amcsik szeretik az arabokat meg minket is ...
Stb...
Sikerült igazodnom ?
:)
Tegnap a világ plusszos, mi esünk.
Ma a világ esik, mi esünk.
Eladtam a portfólióm egy részét - erre az is esik. Amit nem adtam el, az is.
Hát ez nem esik jól :-((((
Vagy mégis?
Az intelligencia vs. agresszió témában az a véleményem, hogy az a faj, amelyik túl okosnak érzi magát, hajlamos áthágni az alapvetö erkölcsi gátakat is.
Amelyik meg nagyon buta, az egyszerüen csak nyersen eröszakos.
Az igazi az, ha valaki okos, de nem hiszi túl okosnak magát. Akkor nem eröszakos.
Egyébként nyugodtan kapjatok össze a topikomban, ez az a hely !
Minden negativ jelenséget üdvözlünk itt :-((((
Hello Matgab !
Sajnos dolgom volt és csak most sikerült leülnöm - egy sör társaságában - a gépem elé ...
Sorjában :
- a leírt gondolataid sörában az utólsóra értettem ...
- senkit nem akartam meggyőzni, megtéríteni csak vitázni - szerintem van miről ...
- a véleményemet David Attenborough filmjeire alapoztam a delfinekkel kapcsolatban ...
- az agresszivitásról pedig egy híres orosz matematikus írt efféléket ...
És végül :
Kinek lehet igaza ?
Én vitapartnernek tekintelek nem kevesebbnek ...
Maradjunk ennyiben .
GaborGabor,
Nem nézek utána, hogy kivel és mit vitatkoztál, de nehéz lehet veled vitatkozni...
Ugyanis ha így kijelentened pl.a másik véleményére, hogy "az utólsó (sicc!) gondolatod is téves. Szerintem", azzal nem nagyon lehet vitatkozni.
Ugyanis én nem foglak, sőt nem is akarlak meggyőzni, hogy a világ miért nem olyan, vagy én miért nem olyannak látom, mint ahogy az szerinted van...
Ha leírod, hogy te miből jutottál arra a következtetésre, hogy a delfin nem barátságos, vagy ha léteznek UFO-k ,akkor azok miért agresszívak, akkor lehet "beszélgetni", de így akkor maradjunk ennyiben, hogy szerinted nem...Egyet kell , hogy értsek veled, határozottan igazad van...:)
A környezetet figyelmen kívül hagytad ...
A delfinek mint barátságos állatok ...
Ezt már a gyerekek sem hiszik el ...
Az utólsó gondolatod is téves.
Szerintem.
Miért a Dinó csak annyit pusztított környezetéből, amennyi saját fenmaradásához szükséges volt...Ehhez képest az ember??
Nem tudom, akkor ha egy faj akkor intelligens, ha agresszív, akkor a fajnak azon elemei, akik a legagresszívebbek, azok lennének a leader-ek és ráadásul azok lennének a leginteligensebbek is... Nem?
Na mindegy, majd lemegyek egy gyúróterembe és megkérdezem majd erről a legagresszívebbnek tűnő nagy kopaszt...
Vagy a fajon belül ha megnézzük az alfajokat:
A fekete afrikában ha adsz nekik két botot, egyből egymásnak esnek, mégis a legmagasabb rendű kultúrát és technikát az europidok fejlesztették ki eddig, és ennek következtében mondhatjuk, hogy agresszívok, minthogy hódítottak, de mit tett volna az adott technikával egy afrikai törzs?
Vagy fajok között, mondjuk a gepárd egy agresszív állat , a delfin nem...Melyik inteligensebb?
Ami megzavarhat, az az, hogy egy intelligens faj könnyen legyőz a technológiai fejlettsége révén egy kevésbé intelligens ellenfelet, de attól még nem biztos, hogy ő okvetlenül agresszívebb is.
Pl. ha vannak UFO-k és tudnak rólunk, akkor ők inteligensebbek és kevésbé agresszívek, mint mi....
Nem kötözködésként de ...
A dínókban barátságos békés élőlényt látni meglehetősen furcsa.
Tőzsdenyúllal vitáztunk korábban az egyik topikban az inteligencia és agresszivitás összefüggésein ...
Véleményem változatlan : minél inteligensebb egy faj annál agresszívabb .
A dollár elértéktelenedik, a tőzsdék összeomlanak, ez magával rántja majd a fejlett világ reálgazdaságainak összeomlását is, amit majd katonai erővel próbál megvédeni, de mivel pont gazdaságilag gyengék és a keletet nem lehet villámháborúval térdre kényszeríteni, eljön a harmadik világháború kora.
A mai fejlett valuták elértéktelenednek és az emberek tömegesen mennek csődbe és a frontra ahol kiválthatják adósságukat...
Pont a reálgazdaság gyengesége miatt fogja a háborút elveszíteni a ma még fejlett világ.
Óriási emberveszteségek mindkét oldalon, ami a keleti filozófiák miatt a keletieket annyira nem vselik meg, de a háború miatt tönkretett földi környezet és élővilág hiánya miatt mindenhol járványok és pusztulás vár az emberiségre...
Az emberiség kipusztul és a maradék állatfajok megkönnyebülten élnek amíg csak a magukra nem hagyott atomreaktorok és atom és vegyi-biológiai fegyverek szépen lassan fel nem robbanak maguktól és akkor aztán majd megint várhatunk néhány évmilliót addig, amíg újra kifejlődik az evolúció az egysejtűekből, vagy enzimekből...
Aztán majd csodálkoznak néhány 10 millió év múlva, hogy miért van a földön az a néhány szabályos vonal (Nazca) és ha ők el nem kúrják (mondjuk egy olyan békés faj lesz az uralkodó, mint a dínók, akik a természetes szelekciót elősegítették anélkül, hogy a többiek környezetet tönkretették volna), akkor jön a happyend, menyország, és mindenki boldogan és békében éldegél...
Ne viccelj !
Azért remélem van pzs-d.
Én tavaly nagyon sok pénzen ültem bankban netto8%-ért.....itt egy-két hónap meg sem kottyan!!!!
és a tőkém harmada még megvan!!!
már amit a tözsdére szántam!!!!
Negativ topik
Vajon hol a vége ???
Ez szörnyüüüü !!!