Egy kicsti nem figyelek oda, és máris nem használjátok a topikomat :-(
Ezen a vérzivataros előestén - amikor lassan már vajas kenyérre sem futja - leesett a
vérnyomásom !
Remélem ezzel a mai zuhanásnak vége, ezt még egy kávéval tudom orvosolni.
Én csak azt szeretném mondani , hogy ami itt megy a tözsdén az nem semmi!!!!
Mindenki emelkedik csak mi nem .
Én rábában és Otiban állok......eddig azért eléggé undorító akép...ha az oti rossz eredményt hozott volna...akkor lett volna emelkedés!!!
Én azért is ezt arohadt fletot szidom , mert ez a szar 1%-os Gdp az ő primitiv -selejt munkájának az eredménye!!!
Időm van , és egyszer emelkedni fog..Csányiék sem hülyék , hogy vegyék a szart(mármint a saját részvényüketííííííííííííííííí4449
Időm , mint atenger-szerencsérekp és nem hitel!!!
Olyan jó volt szidni azt a birka fletot.....köszi trendman a lehetőséget!!!
Törölt felhasználó2007. 11. 14. 19:04
Előzmény:
törölt hozzászólás
Kedves Kinga ide még nem írt ?
Hmmm ...
Ez pedig az ő asztala ...
:)
Ha Neked sem sikerült kiszállnod a 30 K alá zuhanó ELMÜ-böl idöben úgy, hogy jókor belevegyél a magára találó BIF-be és ezzel kivédd az árfolyamesést - itt leirhatod a panaszodat :-((((((
Ha viszont sikerült, elvileg most már visszavehetö az ELMÜ, bár egy kicsit aggódom: Lehet, hogy az esés - a magas villanyszámla dacára - tovább tart és ki tudja hol áll meg ???
Nehéz kenyér ez :-((((((
Átjöttem én is ide "negativkodni".Annyira idegesítő , hogy néhányan egymás torkának esnének a saját információt pedig felistenítik!!!!Szóval igazi???"emberek???"""""??+ez nagy kérdőjel a számomra.
DE: Mit látsz ott a berkeken belül , arról esetleg írnál néhány szót és a Rábával is olyan sejtelmes voltál?? KIfejtenéd???
Egyébként gratula a topichoz-csak ide írna mindenki , ami bántja.stb---nem pedig a szakmai topicokba---SZÉP IS LENNE!!!
Ezek az arcok és ezek a számok !
Hogy fogok igy elaludni ? És ha nem alszom el, hogyan dolgozom fel ??? Most még többet kell irnom :-((((
Hát ez szörnyü !!! Legalább egy piercing lehetne a nyelvében, de nincs :-((((
Negativ topik
Vajon hol a vége ???
Ez szörnyüüüü !!!