Köszi.Ez igazán 1 NAGY SEMMI konkrétumok nélkül :( Az különösen tetszik mikor a kérdésre,hogy lesz-e valami a Vietnámi szerződésből azt felelik: SZERINTÜNK IGEN. Na erre aztán lehet bizalmat építeni tisztelt TP.
Ilyenkor bánom hogy nem voltam ott... Jol ki kellett volna osztani őket csak aszt nem értem hogy aki évek ota benne csücsül és várja a csodát mért nem ment oda ilyenkor mikor ki lehetne nyilvánitani a véleményét
Nesze semmi ,fogd meg jól. Ezeket a kérdés -válaszokat már rég megtárgyaltuk itt a totyikban különböző teóriákkal fűszerezve. Ennyire hülyének néznek minket a jó k..édes annyukat. És most még finom voltam.
Csak az a gyanús, hogy eddig minden phylaxia rally előtt "valakik" mindig hatalmas mennyiségeket vásároltak be eléggé sunyi módon (9 es pakk kivétele zárás előtt) most viszont ilyen nem történt.......
biztos megkérték a résztvevőket, hogy az előadás alatt kapcsolják ki a mobilokat, laptopokat
mondjuk érthető
arra leszek kiváncsi, ami a résztvevőknek ott helyben lejön, azonos lesz-e a hivatalosan megjelenő nyilatkozatokkal
Erősödő Phylaxia