Ma voltam a helyi Quaestornál (vidéki vagyok), nem győztek meg. úgy, hogy asszem marad az Equitas mint internetes szolgáltató. (hányadik kerűlet a székhely?)
Kipróbáltam a többit is vagy demo vagy valós számlán; annyit állítok, hogy amiben összehasonlítható, abban a legjobb és legolcsóbb, erről szól a cég. Csak sajnos szűk a repertoire-juk.
A Conco-nál is tudok alap fedezete mellett részvényt venni, ráadásul a világ bármely tőzsdéjén kötnek nekem. Hazaira természetesen az Equitas a legjobb.
A portfolio online csak magyar papírokkal fut?
A 0,3-as juti szemet szúrt, mivel a CD-nél 0,9-et fizetek.
Az online szolgáltatásuk lassú volt.Viszont, ha oda beírtad és hirtelen történés gyors változtatást kívánt, akkor már telefonon nem lehetett "gyorsítani" az ügyön.Gondolom erre értették,hogy inkább nem versenyeznek.Viszont ezért értek egyet azzal, hogy meghagyhatták volna, ahogy volt.Limites eladásra és vételre azért mehetett volna tovább szvsz.
Quaestoros vok ést szerintem akkor inkább equitast válazd 2 cégnél felesleges csinálni...főleg a halottak alapján az equitas petije profibb...
Egyébként kérdés : equitasnál milyen külföldi tőzsdéket lehet elérni?engem usa és német érdekelne inkább...
T. Tibrincs!
Az eBroker-ről már én is lemondtam, vagy equitas lesz, vagy equitas és quaestor egymás mellett. Érdemes-e két online cégnél is párhuzamosan számlát nyitni?
jo hgy irod a Concorde-ot...epp gondolkoztam rajtuk...
tud esetleg valaki ajanlani brokerceget kulfoldi reszvenyekkel?
(a fiobrokert neztem, a demojat, de nagyon bonyolultnak tunt a felhasznalo felulete, nem nagyon igazodtam ki rajta......mas ceg esetleg ami net alapu? vagy telefonos?)
Concorde
Van valaki a fent említett cégnél?