Én a quaestorossat használom augusztus óta.Előtte nem használtam mást de alapnak jó.Csak vagy kötéslistát nézed vagy a kiválasztott néhány részvény 5 ös könyvét.Ha ráböksz kiválasztott részvényre grafikon forgalommal min max jön be.Nem nagy hányás de 7 éve náluk vagyok ha beszólok a fiókba rögtön segítenek.Leálás még nemvolt.
Asszem 2900 ft áfával?lehet olcsóbb azóta...
Ahelyett, hogy itt háborognánk, kezdjük el emailekkel és telefonokkal bombázni őket. Nem tudom, hogy miért jobb nekik, ha minket is telefonon kell kiszolgálniuk. Amúgy én is emellett az Equitasnál vagyok, elsősorban az alapokat tartom a CD-nél, de ha abból eladok, részvényekbe megyek ott is.
Ez mind oké és a többi ember le lesz sz..va? Arról nem beszélve hogy gondolom a "jó" elemzések után jön az áremelés is. Így sem voltak a legolcsóbbak.... Az biztos hogy holnap rájuk borítom az asztalt és utána én is más szolgáltató felé nézek....
Szerintem rámentek a pénzesebb befektetőkre, akik úgyse neten adják a megbízást.
Viszont azóta napi 4-5 levelet kapok, egész jó gyorselemzésekkel.
Remélem nem csak a kezdeti fellángolás és marad ez az aktivitás.
Én is meglepődtem, múlt héten hívott a kinevezett személyes befektetési tanácsadó.
Mondta, hogy meg fog szűnni, mert nem kívánnak versenyezni a net-es brókerekkel. szvsz meghagyhatták volt a régi is. Igaz, hogy nem frissítették már évek óta, de legalább lehetett használni.
És ezt csinálhatják mindenféle előzetes tájékoztatás nélkül?! Én teljesen fel vagyok háborodva!!!! Mi lesz a STOP LOSS-al?! Holnap biztosan nem leszek hozzájuk kegyes!
Concorde
Van valaki a fent említett cégnél?