Topiknyitó: Törölt felhasználó 2006. 08. 04. 08:40

-=OFF TOPIC=-  

Ez topic nem jött volna létre, ha nem szúrnának le mindig az offolásért.

Ha offolni akarsz, vagy dumálni bármiről, akkor ide kell jönnöd.

itt korlátok nélkül beszélhetsz mindenféle részvényről kajáról receptről anyósod lábáról amiről csak akarsz

ui.: A topicot SZÉTOFFOLNI TILOS!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2006. 08. 04. 18:16
Előzmény: #84  Törölt felhasználó
már csak az jutott eszembe,h
Anyos,bocs,csak vicceltem, természetesen nem játszunk a nevekkel,
nem akartam elkezdeni a hétvégét úgy,h ezt ne tisztázzuk :)
jó 7végét mindenkinek !
Törölt felhasználó 2006. 08. 04. 16:15
Előzmény: #96  Törölt felhasználó
Nézd meg a naplóját, az előbb belinkeltem, rajta van az emilje is. Én írtam neki, azzal, hogy olvastam, bajban van, segítenék, találkozzunk, stb.... Fogunk, de alig hitte el, hogy ilyen is történhet a világban.
De ha van jobb ötleted, hogyan lehetne össze fogni úgy, hogy másnak is kiderüljön, tényleg jó helyre megy a pénz, szeretettel várom.
Az én emilcímem:
egyenesgorbe@freemail.hu
Törölt felhasználó 2006. 08. 04. 16:14
Előzmény: #97  Törölt felhasználó
utazó1,
hétfőn megcsinálom a saját topicomat,és a többieknek is szól,most elment végképp a kedvem mindentől ,majd ott folytatjuk

de utazó,jól esett amit írtál,és tényleg én írtam,h most sokkal könnyebb,én még egy napi gazdasággal,meg txt tv-vel kezdtem,de így van jól,a világ csak fejlődik,vagy nem ? csak az emberek lesznek hülyébbek,de lehet,h bennem van a hiba és nem is kicsi,biztos,h túl érzékeny vagyok és az nem jó.:(
Törölt felhasználó 2006. 08. 04. 16:09
Előzmény: #95  Törölt felhasználó
HMMMMMM

nem szeretem ha bűntudatot ébresztenek bennem....

Mindjárt kitalálok valami okosat, okés..

De nagyon szomorú leszek én is ha csak egy napot bír ki a topicom....
Törölt felhasználó 2006. 08. 04. 16:07
Előzmény: #90  Törölt felhasználó
Egyenes!

Csajjal csak és kizárólag személyesen vagyok beszélgetni. Csak úgy nem adok pííízt de ha jó célra megy nekem is belefér pár forint, bár én máshogy gondolom megoldani. de tárgyalhatunk....

doki

UII

FIGYU!

LINDU FIRENZE

NEm akarok választani, azt szeretném ha meglennétek. Ne itt tényleg, nem érdekel hogy meg mi, kifogás nálam nem sokat ér. csak a békesség és a barátság....

okés ????

Ez egy ilyen topic,

és azt akarom hogy itt legyen mindenki aki nem akar hülye szabályokhoz ragaszkodni. de most tényleg megyek pezsgőért és majd jövök....

addig legyetek jók, puszillak mindnyájatokat
Törölt felhasználó 2006. 08. 04. 16:06
Előzmény: #92  Törölt felhasználó
na jól van Doki,akkor pezsgőzz ,én távozom innen .
Törölt felhasználó 2006. 08. 04. 16:03
Előzmény: #91  Törölt felhasználó
én tök nyugi vagyok,a múltkor is te tűntél idegesebbnek úgy nekem estél,
ha már belekötésről van szó,meg lehet nézni,ki kibe kötött bele most is,meg a múltkor is,
csak szeretnéd,h totálisan kész legyek ,de nem vagyok.,
nem mered vállalni Doki döntését ?
nem lett volna probléma,legfeljebb csináltam volna azoknak,akik kíváncsiak a véleményemre saját topicot,feladni nem szeretem soha.
az én véleményem még rosszabb lett rólad,csak akkor állok veled szóba,ha bocsánatot kérsz .
Uff
Törölt felhasználó 2006. 08. 04. 16:02
Hahó gyerekek inkább nézzük a részvényárakat!:)
Törölt felhasználó 2006. 08. 04. 16:01
Előzmény: #89  Törölt felhasználó
FIGYELEM!

Nem voltam egy darabig. bocs érte.

De nem tűröm hogy itt öldökölés menjen.

Firenze felírtam az emilcímedet. majd írok priviben, de tényleg nem akarom, sértés nélkül hogy itt gyilok menjen.

EZ EGY BARÁTI KÖZÖSSÉGként indul.

Ne vedd támadásnak, nagyon örülök hogy te is jössz és itt vagy.

Hamarosan belemerülök jobban de most el akarok menni pezsgőt venni hogy a mai buktámat a kiba***tt ku**va anerikaiak miatt elfelejtsem....

Szóval ha nekem kell igazságot tennni nagyon nagy baj lesz..

Én mindenkit szeretek és szeressétek ti is egymást feleim.

Ez a topic ma azért született mert sokan csúnyát csináltak.

ide azok nem jöhetnek.

egyébként mint bíró doktor nem is értem. toood ez a viktimológia. valaki jön megy megsérül rinyál és kiderül hogy nagy mértékben hozzájárult ahhoz hogy megsérül. ez a viktimológia.

Mindenkit szivesen látok és örüök ha sokan vagyunk, de itt ne legyen háború mert akinek nem teccik csinájjon újat, garantálom hogy nem megyek oda.

Szóval ki ittt belépsz, adj hozzá reményt. aki meg nem az ne.....

de minjárt kifejte, ha visszatérek a pezsgőmmel....

jó. addig is puszi mindenkinek, neked meg majd küldök a pókerről firenze...

dokitomi at freeeeeeeeenélpontyhu

ha van addig is vmi kérdésed...

Puszi szeretteeim puszi
Törölt felhasználó 2006. 08. 04. 15:55
Előzmény: #89  Törölt felhasználó
Nyugi kislány!

Te totálisan kész vagy, már bánom hogy valaha is hozzád szóltam.

Mellesleg nem írtam volna neked, ha nem kötsz megont belém.

A többieket hagyjuk ki ebből, ez az utolsó beírásom itt.

Köszönöm annak aki írt a mailomra.

OFFFFFFFFFF
Törölt felhasználó 2006. 08. 04. 15:54
Üdv mindenkinek!

Én a Rába-topicban lakom, és pár napja közös kedvencünk lett egy leányzó, aki itt a neten vezet naplót évek óta. Mostanában nagy bajba került, ha nem történik vele valami csoda, mehet az utcára. Újságíró, csak nem jól választott párt magának, lehúzta a pasas több millióval.
Ő nem tudja, hogy segíteni próbáljuk abban, hogy úgy egy millát össze kapirgáljunk neki. Most, hogy eladom a Rábát van időm helpdeszkezni. :)
Megígértettem a lánnyal, hogy ha kijön a könyve még ebben az életben, akkor a cégem, mint egyik szponzor benne lesz. De enélkül is segítettem volna némi apróval. Ha 10-15-en össze fogunk, egy kedves, jólelkű embernek segítünk kievickélni a vízből.
Akit érdekel a dolog, ezt olvassa: link

Törölt felhasználó 2006. 08. 04. 15:42
Előzmény: #88  Törölt felhasználó
Doki , az előbb a szétoffolást nem a fotira értettem,arról is beszélhetünk itt.

Viszont van egy új probléma:
azt mondtad,h csinálunk egy közös topicot ,ahol nem bántanak és nem esnek nekünk.Azt gondoltam,h az ír majd ide ,aki nem utál és nem utálja az offot.
Erre megjelent Firenze,aki a múltkor csúnyán megsértett és főleg az offolásomat kritizálta a foti topicban. Azt mondja mit se tudott ,ő csak kérdezni akart vmit az off topicban ,mert te hirdetted,megnéztem,a humi topicban nem is hirdetted .
És érdekes módon épp a pókerről érdeklődött ,amiről előtte beszéltünk veled.
Ezek után ne gondoljam,h direkt fel akart idegesíteni ?meg azután,h előtte neked mondtam,h el akarok menni egy időre,mert a tegnap esti afférok apacukával kikészítenek ?
Erre idejön,h épp a pókerről kérdezzen,épp a mi topikunkba,és nem változott a véleménye rólam,nem kér bocsánatot ? nem úgy néz ki,h megint provokálni akar szted engem ?
én úgy érzem,ezért légy szi döntsd el,h ő írjon-e ide,vagy én,mert ha nem kér bocsánatot,én nem leszek vele egy topicban,azt hitem ,h itt nyugtom lesz.
ne haragudj,de most neked kell döntened
amúgy meg sztem az interneten minden információ elérhető apókerről is,én már nézelődtem a témában ,sztem csak kavarni akart ,szóval,hogy döntesz ?
Törölt felhasználó 2006. 08. 04. 15:24
Előzmény: #86  Törölt felhasználó
Csak hogy tisztázzuk, egy egyszerű kérdést tettem fel, ráadásul Dokinak, mert hogy volt olyan kedves és több topikban is hirdette, hogy itt bármit megkérdezhetünk, ezek szerint ez nem igaz.
Na mindegy, ha jelenlétemmel off-olom az -=OFF TOPIC=- nevű topikot, nem fogok többet ideírni.

Viszont a póker továbbra is érdekel, természetesen bámilyen segítséget szívesen veszek bárktől! :-)
szaboera@vipmail.hu, előre is köszönöm azoktól, akik veszik a fáradtságot.

Linda, a topik megszületését megelőző beírásod úgy látszik elkerülte a figyelmemet (aki utál az ne írjon ide..bla-bla)..... :-)

Ez persze csak vicc volt, nem utálok itt senkit, ahogy az életben sem szoktam soha utálkozni, de mivel nem ismersz, ezt nem tudhatod.

Én nem gondolom, hogy bocsánatot kellene kérnem tőled, nem is fogok, amit eddig neked írtam, azt a mai napig ugyanúgy gondolom, és ez nem is fog megváltozni!

Adok egy utolsó jó tanácsot, ne vedd magadat ennyire komolyan, jobb lesz neked is és másoknak is.

Uff
Törölt felhasználó 2006. 08. 04. 15:12
Előzmény: #86  Törölt felhasználó
Sziasztok!

Tudna valaki tanácsot adni melyik cégnél, milyen költséggel lehet napon túl is shortolni?
Törölt felhasználó 2006. 08. 04. 15:09
Előzmény: #83  Törölt felhasználó
lehet,h nem távozom a fórumról,mert az az érzésem,h EGYESEK el akarnának üldözni !
akkor már csak azértse !

Doki,ha szóbaállsz vele,mielőtt bocsánatot kér tőlem,én nem állok veled többet szóba !!!
Törölt felhasználó 2006. 08. 04. 15:05
Előzmény: #84  Törölt felhasználó
én épp azért foglak :)))
Törölt felhasználó 2006. 08. 04. 15:04
Előzmény: #82  Törölt felhasználó
Linda eddig még senki nem hivott anyósnak ezért hát neked sem akarom engedni :))
Törölt felhasználó 2006. 08. 04. 14:59
Előzmény: #81  Törölt felhasználó
bár egyeseket én csak akkor látok itt szívesen,ha előbb bocsánatot kérnek !
Törölt felhasználó 2006. 08. 04. 14:53
Előzmény: #80  Törölt felhasználó
Anyós,ezt magamra értettem,de lehet,h a jövő héten bebizonyosodik,h itthon is tudok keresni :)
amúgy akkor is mindig anyós leszel már nekem :)))
Törölt felhasználó 2006. 08. 04. 14:51
Előzmény: #79  Törölt felhasználó
ezek szerint nem utál engem :)
mert azt írtam,ide azok jöjjenek,akik nem utálnak ,vagy nem ezt írtam,csak gondoltam ???

Topik gazda

dokitomi
5 5 3

aktív fórumozók

friss hírek További hírek