Én is. Csak az a gond, hogy 9-től nyaralni megyek szóval lecsúszok a gyorsról de ha 8-án jó hirt kapunk akkor talán ráérek visszatérni utána héten. Linda nem te voltál az aki azt mondta, hogy nyaralni kell menni és akkor nyerésben térünk vissza ?
Sziasztok, jó ez a topik!
Még egyszer: én nagyon sokat tanulok a tanácsaitokból, az egész beszélgetésekből, és külön hálás vagyok Lindusnak, hogy megosztja a tippjeit és a megérzéseit másokkal. Egy kezdőnek ez sokkal többet segít, mint a grafikon:)
Asszem Lindus Te írtad valahol korábban, hogy mennyire más így internettel tőzsdézni, mitn amikor csak a tv volt (ha nem te, bocs). Mindenesetre elgondolkodtam rajta, hogy tényleg. Tök jó, hogy most nemcsak az infókhoz, hírekhez könnyebb hozzáférni, hanem a hasonló érdeklődésű "kisbüfik" is össze tudnak jönni egy topikban; nem is csak az infók, hanem az egész társaság-fíling.
Régóta nem követem, de a Várszegi a Fotival a háta mögött, meg a Fradi sörrel eltűnt a Fradiból? Aki tuggya világosícccson.
Télleg rég volt már mikor úgy gonsoltam hogy hasít egy két bőr és lelép. Mi van a témával? ott tartok hogy lett volna egy részlet amit b**szott kifizetni.
ma már egy égésem így is van,a foti nem lett 650 ( aug.4 ) csak 639 volt vmelyik nap,igaz,h amikor ígértem 510-520 körül lehetett és ez is marhaságnak tűnt :)
-=OFF TOPIC=-
Ha offolni akarsz, vagy dumálni bármiről, akkor ide kell jönnöd.
itt korlátok nélkül beszélhetsz mindenféle részvényről kajáról receptről anyósod lábáról amiről csak akarsz
ui.: A topicot SZÉTOFFOLNI TILOS!