Topiknyitó: Törölt felhasználó 2006. 08. 04. 08:40

-=OFF TOPIC=-  

Ez topic nem jött volna létre, ha nem szúrnának le mindig az offolásért.

Ha offolni akarsz, vagy dumálni bármiről, akkor ide kell jönnöd.

itt korlátok nélkül beszélhetsz mindenféle részvényről kajáról receptről anyósod lábáról amiről csak akarsz

ui.: A topicot SZÉTOFFOLNI TILOS!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2006. 08. 04. 13:51
Előzmény: #59  Törölt felhasználó
Linda!

Én csúnya vagyok, de úgy tudok nézni a hosszú szempilláimmal meg a zöldes szemeimmel hogy csak na.

Sörözünk egyet?

/asszem borsodi reklám, majd küldöm a jogdíjat ha fagy..../
Törölt felhasználó 2006. 08. 04. 13:47
Előzmény: #56  Zsolika
mi az,h csak ffiakkal lehet sörözni ???
és nekem pont a csúnya hapsik tetszettek mindig ,vagyis lényegtelen a külső,fő a tekintet ,nem láttad,h tud Figo nézni ???
ő se szép sztem
azért ez durva,h pont ott jártál,és még be is mondod ( az idén ez volt a vágyam,csak nem jött össze ) :(((
Törölt felhasználó 2006. 08. 04. 13:45
Előzmény: #57  Törölt felhasználó
dehogynem

8:55kor gyomorinfarktusom volt, aztán még kétszer és a végén éreztem hogy elmegy az erőm. Most már mindent érzek. Csak vége lesz eccer ennek a napnak is a jóisten segedelmével szerencsésen.
Törölt felhasználó 2006. 08. 04. 13:41
Előzmény: #55  Zsolika
jaj,de már olyan izgalmas kezd lenni ,közeleg a fél 3 és óvatos érzésem van ( jó ) ,de ha ma lebőgök ,akkor nem is tudom,micsinálok ,nem elég,h mégis mínuszba vagyok,ha még esik el kell adnom egist ,de a fő a kiábrándulás ,akkor lehet,h mégis meg kell majd tanulnom elemezni :)
különben a felépített jövőképem összeomlik,de nem inkább nem tőzsdézek ...
ti nem izgultok ?
Zsolika 2006. 08. 04. 13:40
Előzmény: #54  Törölt felhasználó
linda. engem nem zavar. sörözni amúgy is csak férfiakkal lehet:) mellesleg c.ronaldo szülőföldjhén jártam a múlthéten és "női" szzemel nézve egy Figo típusu faszit sem láttam:) nagyon csúnya hapsik vannak arra, még a párom is megjegyezte. szóval lehet h Figo német? :)))
Zsolika 2006. 08. 04. 13:34
Előzmény: #53  Törölt felhasználó
akkor te akár egy igazbarát is lehetsz dokikám ....
Törölt felhasználó 2006. 08. 04. 13:33
Előzmény: #51  Zsolika
:))))
nahát Zsolika most végképp lebuktam ,hogy jöttél rá,h fiú vagyok ? azért már a focinál is rájöhettél volna :))
olyasmikre nincs időm,h iwiw ,minek az ? meg akkor különben is csak lebuknék:)
de végre,h eladtad,sztem nem bánod meg,biztos jó lesz a graphi is
ja, a focinál az a sok hülyeség,h Figo,meg a többiek,mind álca volt :))
Törölt felhasználó 2006. 08. 04. 13:32
Előzmény: #51  Zsolika
Zsolika!

Nekem még azzal se lenne bajom. Titokban tartanám jófej jófej, többi meg húúkerzzz?
Törölt felhasználó 2006. 08. 04. 13:29
Előzmény: #50  Törölt felhasználó
Ihhhihhhhiii

Jóvanna. ez olyan sarokbaszorítós. Na de emlékszem ám én korábbra Linda, mikor nem akartál jönni. szóval már volt egy hívás. De tood mit??? Gyakorlom hercegi lovagi erényeim .. türelmes leszek mint a birka..... :) és várom hogy az én Lindám (vagy igazat megvallva més Lindája) igent mondjon.

No ennyi. Sajnálom röviden tömören. akkor majd. és persze hogy haverek maradunk. egy ilyen nem változtathat meg köztünk semmmit. - halkan kezdődhet a film betétdala - mindig várni fogunk rád és soha nem feletünk el.

VICC FÉLRE:

Okés, akkor talán majd legközelebb.

Zsolika 2006. 08. 04. 13:26
Előzmény: #48  Törölt felhasználó
te lehet h Linda nem is csajszi, csak annak adta ki magát, most meg fél felfedni magát :) na jó ez csak vicc volt. az iwiwen fent vagy lindus?
Linda.hoteles ki, de nem egist hanem még egy kis grefitit nyomtam a portfoliomba: szinesebb vele a világ. egist amugy se vettem volna, az most nagyon divatos én én meg nem szeretem a kommerc dolgokat :)
Törölt felhasználó 2006. 08. 04. 13:24
soha Doki ? most hívtál először :)
de csak akkor,ha nem sértődsz meg,és haverok maradunk,akkor megmondom,h nem tudok elmenni sajna ,bocs
Törölt felhasználó 2006. 08. 04. 13:22
:) Lehet menni?
Törölt felhasználó 2006. 08. 04. 13:18
Előzmény: #47  Törölt felhasználó
Lindu!

Áruldd el. nem úgy ismertelek meg, mint aki a kifogások embere, mégis soha nem akarsz jönni.
Persze nem erőszak a disznótor, max a disznónak.
Na jó. Eccerű ember vagyok ám én. Nekem elég egy igen-nem. Tood Dr Csernus fan vagyok, aki nem szarozik.
Szóval erősködjek, mert lehet esély hogy eljössz, vagy inkább ne is, mert mindig nem a vége?

IGEN-NEM a megfelelőt kérjük beírni.
Törölt felhasználó 2006. 08. 04. 13:11
Előzmény: #43  Törölt felhasználó
Doki,köszi a meghívást,de 1001 akadálya van,pedig biztos klassz lenne ,dehát nem vagyok szabad,mint a madár ,szóval sajna nem mehetek el ,de pókerezni meg fogok tanulni ,csak nem olyan nehéz az ! azt mondják közel áll a tőzsdéhez ,meg hát,ha Balázs Klári meg tudott (,ki nem nézném belőle ) akkor már csak képes leszek rá !
hátha megtanulom az önuralmat :))
Törölt felhasználó 2006. 08. 04. 13:06
Előzmény: #45  Törölt felhasználó
és asszem káposztástészta volt ebédre náluk :)
Törölt felhasználó 2006. 08. 04. 13:04
Előzmény: #44  Törölt felhasználó
Arra emlékszem vele kapcsolatban,h bankban dolgozik,tetszettek neki a receptjeim,szeret főzni,hosszú távú befektető,550-en vette a fotiját,de 750-en nem adta el,többet várt tőle,és amikor kiutáltak a foti tpoicból a recept miatt,mellém állt,szereti a kacsazsíros kenyeret hagymával,és a csokit és nem ment Hawaira :)
"és villamos,rv,és nő után nem futunk "mondta sutinek :)))
Törölt felhasználó 2006. 08. 04. 12:56
Előzmény: #43  Törölt felhasználó
Épp süti kollégával beszlégetve jutott eszembe cápa srác neve, de nem voltam benn biztos. Róla tudni vlamit? Elúszott vagy mi van vele?
Törölt felhasználó 2006. 08. 04. 12:55
Előzmény: #41  Törölt felhasználó
Lindu!

Ugye találsz komolyabb kifogást is... :)
Szvsz nekünk tőzsdéseknek ez nagyon kevés.

:D

Max nem pókeroluk. Ennyi. a többihez meg nem kell pókerarc. sőt tilos.

:DDDD
Törölt felhasználó 2006. 08. 04. 12:48
Előzmény: #41  Törölt felhasználó
az nem baj. Ha esetleg gondolod.. tood hol érsz el.
Örülnénk a jelenlétednek.
Eddig csak a pofázás, most meg a pofátlankodás.... :)
Törölt felhasználó 2006. 08. 04. 12:35
Előzmény: #40  Törölt felhasználó
ja , az a régi ötlet ? ( suti,doki,cápa ) ?
van egy nagy difi : nincs pókerarcom :)

Topik gazda

dokitomi
5 5 3

aktív fórumozók

friss hírek További hírek