Szóval eccer régen nagyon régen kerek erdő közepében foglalkoztam a befektetésekkel. ki mikor mettől meddig hogyan fektet be. Namost vannak azok a büfik akik egy céget felfuttatnak és az exit pozijuk a tőzsdei bevezetés. Ha van egy céged, nem is rossz nem is jó, de van egy sztorija de meg akarsz szabadulni tőle, bevezeted. Lehetségesnek tartom, hogy ide kiszórják a papírokat, akár 2Xes áron, ki tudja, és pár perc alatt duplapénznél vagy. Te exitáltál a kompetitív és ha semmi újjal nem rukkols elő meghal a cég meg a kicsik nyakába van sózva.
ez egy megközelíés, de én mindig szkeptikus vagyok. Ez a pénz világa. Az én bácsim tanításai szerint ha van aranytojást tojó tyúkod, nem mondod meg senkinek, mert ő is elkezdi fejni, sőt nem adom el.
azt adom el amitől meg akarok szabadulni.
DE. Ahogy azt a többi részvénynél is látjuk. nem kell félni. minddel lehet pénzt keresni, csak egyet kell szem előt tartani. ezek a te pénzedre utaznak.
Én nem merek bele venni. főleg nem az elején mikor azt sem tudom mi a pálya. De ez én vagyok és ez csak az én véleményem ami nem biztos hogy igaz, viszont érdemes minden véleményt meghallgatni.
Vannak akik a Humeten gazdagodtak, vannak akik nem. Én ezt a papírt, amig nem bizonyított abba a kategóriába teszem, és ahhoz hozzá sem nyúlnék.
De szigorúan mondom összevont szemöldökkel, ez csak egy vélemény.
van egy Tvnetworkos topic, de ott a bevezetési metódusról irnak. Sajnos nem emlékszem, vagy nem tooom hol van de volt egy bemutatkozó írás a cégről. azt az egyet jegyeztem meg hogy nagyon kockázatos mivel kompetició a piacon nagyon éles, semmi extrával nem rukkolnak ki, egy a sok közül. Lehet jót tesz neki a bevezetés, de lehet hogy ez a bevezetés kivezetés.
Mindjárt leírom bővebben.
Én is filózgatok itt a szeptember 1-gyel kapcsolatban. Onnan adó. addig még érdemes jól oda vissza megpörgetni a piacot. Szvsz addig bele kell dobni egy esést, abban a nagyok beleveszenk. Szept 1 kor úgy kell tűnjön, hogy jó minden. abba belevesz a sok luki. akkor nagy kitáraz. Adómentesen, és úgy beveri, hogy simán belefér most már az adó is. Ez az én elméletem.
sztem az oti viszi le a buxot ,nagyon adják,és lerántja az indexet ,a Ft viszont erősödik,ez az érdekes ,
a fotiba meg nincs erő,h ne rántsa magával,a gyógyokba viszont ven sztem,meg remélem molban is
szia,
októberben mindig van,ha visszanézed,de most sztem szeptemberre előjön,mert aug.ra rallyt várok ,aztán kell benyújtani a konvergenciaprogramot,ami sztem nem lesz elég,,leminősíthetnek megint,ktgvetési aggodalmak stb,stb.a rv árak aug 31-re fent lesznek ,mert mindenki abban érdekelt,de aztán eladják,mert félnek az eséstől,főleg a kispapírokat,a nagyokat a külfld még tarthatja,ha jó lesz a nemzetközi helyzet,de akkor csak csúszik a korrekció,szóval ilyenek ,ezekre számítok ,és majd év végén emelkedés megint.
-=OFF TOPIC=-
Ha offolni akarsz, vagy dumálni bármiről, akkor ide kell jönnöd.
itt korlátok nélkül beszélhetsz mindenféle részvényről kajáról receptről anyósod lábáról amiről csak akarsz
ui.: A topicot SZÉTOFFOLNI TILOS!