Topiknyitó: Törölt felhasználó 2006. 08. 04. 08:40

-=OFF TOPIC=-  

Ez topic nem jött volna létre, ha nem szúrnának le mindig az offolásért.

Ha offolni akarsz, vagy dumálni bármiről, akkor ide kell jönnöd.

itt korlátok nélkül beszélhetsz mindenféle részvényről kajáról receptről anyósod lábáról amiről csak akarsz

ui.: A topicot SZÉTOFFOLNI TILOS!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2006. 08. 04. 12:29
Előzmény: #39  Törölt felhasználó
Linda!

Egy találkozóról van szó.
Emilcímemet tudod, ha gondolod keress meg.
Törölt felhasználó 2006. 08. 04. 12:00
Előzmény: #38  akpo
Doki,sajnálom,most tényleg nincs ötletem,ha fontos.és sürgős próbáld meg itt körülírni
akpo 2006. 08. 04. 11:25
Előzmény: #37  Törölt felhasználó
Nyugi, azert annyi nincs, adtam el Otit elotte tegnap.
Törölt felhasználó 2006. 08. 04. 11:24
Előzmény: #36  akpo
jaj Akpo,de jó neked,h ennyi pénzed van ! :)
nem fog ne aggódj
akpo 2006. 08. 04. 11:18
Előzmény: #32  Törölt felhasználó
Lindus, az esoben vettem meg Egist, remelem nem vag at a kicsike es tenyleg oly eros, mint amilyennek tunik.
Törölt felhasználó 2006. 08. 04. 10:52
Előzmény: #33  Törölt felhasználó
link

mondom hogy szkeptikus vagyok.

Ez nem így szokott menni. szvsz. szegény csávót kitették.
Törölt felhasználó 2006. 08. 04. 10:51
Előzmény: #33  Törölt felhasználó
koszi szepen..!!! :)
(hisz epp ezt akartam....-velemenyt...)

Törölt felhasználó 2006. 08. 04. 10:47
Előzmény: #31  Törölt felhasználó
Folyt köv..

Szóval eccer régen nagyon régen kerek erdő közepében foglalkoztam a befektetésekkel. ki mikor mettől meddig hogyan fektet be. Namost vannak azok a büfik akik egy céget felfuttatnak és az exit pozijuk a tőzsdei bevezetés. Ha van egy céged, nem is rossz nem is jó, de van egy sztorija de meg akarsz szabadulni tőle, bevezeted. Lehetségesnek tartom, hogy ide kiszórják a papírokat, akár 2Xes áron, ki tudja, és pár perc alatt duplapénznél vagy. Te exitáltál a kompetitív és ha semmi újjal nem rukkols elő meghal a cég meg a kicsik nyakába van sózva.
ez egy megközelíés, de én mindig szkeptikus vagyok. Ez a pénz világa. Az én bácsim tanításai szerint ha van aranytojást tojó tyúkod, nem mondod meg senkinek, mert ő is elkezdi fejni, sőt nem adom el.
azt adom el amitől meg akarok szabadulni.

DE. Ahogy azt a többi részvénynél is látjuk. nem kell félni. minddel lehet pénzt keresni, csak egyet kell szem előt tartani. ezek a te pénzedre utaznak.

Én nem merek bele venni. főleg nem az elején mikor azt sem tudom mi a pálya. De ez én vagyok és ez csak az én véleményem ami nem biztos hogy igaz, viszont érdemes minden véleményt meghallgatni.

Vannak akik a Humeten gazdagodtak, vannak akik nem. Én ezt a papírt, amig nem bizonyított abba a kategóriába teszem, és ahhoz hozzá sem nyúlnék.
De szigorúan mondom összevont szemöldökkel, ez csak egy vélemény.
Törölt felhasználó 2006. 08. 04. 10:45
Előzmény: #30  Törölt felhasználó
most nincs semmi ötletem,asszittem ez a cápákdolog megy ,mailezni nem tudok most
Törölt felhasználó 2006. 08. 04. 10:36
Előzmény: #29  Törölt felhasználó
Lilia!

van egy Tvnetworkos topic, de ott a bevezetési metódusról irnak. Sajnos nem emlékszem, vagy nem tooom hol van de volt egy bemutatkozó írás a cégről. azt az egyet jegyeztem meg hogy nagyon kockázatos mivel kompetició a piacon nagyon éles, semmi extrával nem rukkolnak ki, egy a sok közül. Lehet jót tesz neki a bevezetés, de lehet hogy ez a bevezetés kivezetés.
Mindjárt leírom bővebben.
Törölt felhasználó 2006. 08. 04. 10:29
Előzmény: #28  Törölt felhasználó
Akkkor mond meg nekem te tündér bogár hogy hol érlek el priviben?
Törölt felhasználó 2006. 08. 04. 10:29
mi a velemenyetek a TVnetworkrol?,
-jovo heten vezetik be.....(gondoltam ide irom, mivel ez meg egy topicban sincs.....)...

:))
Törölt felhasználó 2006. 08. 04. 10:25
Előzmény: #27  Törölt felhasználó
Doki,nem tudok felmenni a chatre ,nem értek hozzá,vmi nem stimmel
Törölt felhasználó 2006. 08. 04. 10:11
Előzmény: #26  Törölt felhasználó
Lindu elgurulok 12perc 47 másodperc erejéig. Fenn leszel a cseten? mondom hogy fontos.
Törölt felhasználó 2006. 08. 04. 09:54
Előzmény: #25  Törölt felhasználó
Linda!

neked eg szóval több volt a nyaralásod mint az enyém.

:)
Törölt felhasználó 2006. 08. 04. 09:51
Előzmény: #23  Törölt felhasználó
ja Doki,nyaralás szinte semmi se volt,hiába na, sanyarú sors :)))
Törölt felhasználó 2006. 08. 04. 09:50
Előzmény: #21  Törölt felhasználó
Linda egy cipőben hajózunk.

Én is filózgatok itt a szeptember 1-gyel kapcsolatban. Onnan adó. addig még érdemes jól oda vissza megpörgetni a piacot. Szvsz addig bele kell dobni egy esést, abban a nagyok beleveszenk. Szept 1 kor úgy kell tűnjön, hogy jó minden. abba belevesz a sok luki. akkor nagy kitáraz. Adómentesen, és úgy beveri, hogy simán belefér most már az adó is. Ez az én elméletem.
Törölt felhasználó 2006. 08. 04. 09:47
Előzmény: #22  Törölt felhasználó
sztem az oti viszi le a buxot ,nagyon adják,és lerántja az indexet ,a Ft viszont erősödik,ez az érdekes ,
a fotiba meg nincs erő,h ne rántsa magával,a gyógyokba viszont ven sztem,meg remélem molban is
Törölt felhasználó 2006. 08. 04. 09:41
Előzmény: #20  Törölt felhasználó
Sziasztok !

Na bumm hirtelen kicsuszott a BUX alól a talaj. Mireföl ez a pálfordulás :((
Törölt felhasználó 2006. 08. 04. 09:39
Előzmény: #19  Törölt felhasználó
szia,
októberben mindig van,ha visszanézed,de most sztem szeptemberre előjön,mert aug.ra rallyt várok ,aztán kell benyújtani a konvergenciaprogramot,ami sztem nem lesz elég,,leminősíthetnek megint,ktgvetési aggodalmak stb,stb.a rv árak aug 31-re fent lesznek ,mert mindenki abban érdekelt,de aztán eladják,mert félnek az eséstől,főleg a kispapírokat,a nagyokat a külfld még tarthatja,ha jó lesz a nemzetközi helyzet,de akkor csak csúszik a korrekció,szóval ilyenek ,ezekre számítok ,és majd év végén emelkedés megint.

Topik gazda

dokitomi
5 5 3

aktív fórumozók

friss hírek További hírek