16 k beker áron van az OTP pakkom, az elmúlt 2-3 évben építettem fel, sok apróbb vétellel. Nyilván jó lett volna az egészet dobni 26 felett és később visszaszállót keresni, de most már ez így alakult, láttunk már hasonlót. A lefele út mindig sokkal gyorsabb...Mindenesetre a nyitóban én már vettem egy kisebb pakkot 20k-ért és szerintem fogok még csipegetni. Szerintem hosszabb távon ( egy-két év) ez nem egy rossz beszálló szint, de persze csak azzal a lóvéval, ami nem kenyérre kell...Sok pénzt és kitartást mindenkinek!
2009.március 6-án 1232 forint volt az árfolyama, akkor ha jól emlékszem 10 ezer körüli árról esett majdnem a tizedére, de akkor gazdasági világválság volt. Most nem várnék ekkora zuhit, de még nincs sajnos vége!
2008 óta tőzsdézek aktívan.. 140 OTP vel kezdtem(még tizedelés előtt ez most 14) 1200 telekommal.Volt már ilyen pánik érdemes megnézni (https://www.bet.hu/oldalak/ceg_adatlap/$security/OTP) itt csak 1500 környéki minimum látszik de napközben leszalad ez alá is. Végigvettem az esést.. Mindíg azt csináltam nem szabad a tömeggel menni. Türelem. Ez csak nem realizált veszteség. A grafikonon látszik időnként beesik. Van néha válság, néha megszólal egy politikus. De ha van türelmed és NYUGALMAD nyersz.
Igazad van! Itt lehet kitömnek sok embert majd! Jöhet egy nagy minuszos záró és holnap egy nyitó! -_10 % nál dobtam a peppert,sok szerencsét a bátrabbaknak!
OTP részvényesek ide!