"Ugy néz ki, hogy bent vagyunk a döntőben."
1962-ben a chilei VB-n is hasonló gondolatok forogtak a magyar játékosok, vezetők fejében. A csoportból 1-ként továbbjutva a mieink számításai szerint előbb legyőzzük a cseheket, aztán a jugoszlávokat, majd a döntőben találkozunk a brazilokkal.
Az eredmény ismert. A brazilokkal 4 év múlva találkoztunk. csoportkörben.., nem a '62-es VB döntőben.
A mentalitás maradt...
De nem értem, miért mondod, hát megy ez az oldal. Ugy nézem, hogy holnaptól már a döntőben vagyunk. Most nyernünk kell waz' me'. Szavazzatok magyarok!!!!!!
Heesh,
Legjobb négy között vagyunk. Brazilokkal, lengyelekkel, portugálokkal. Mi a brazilokkal vagyunk párban, és vezetünk dupli annyi szavazattal ( 67-33 ). A lengyelek ugyanígy vezetnek a portugálok ellen. Ugy néz ki, hogy bent vagyunk a döntőben.
Üdv.
Ha így volt, gondolom . és most - előítélettel leszek - ezzel a kizárólagos finanszírozással "kézben" tudja tartani a forgatókönyvírót, rendezőt és mindazokat, akiknek közvetlen hatásuk van a tartalomra, a mondanivalóra. Mivel Öcsi bácsinak - és annak az egész magyar futball korszaknak - voltak/vannak még feldolgozatlan, nyitott időszakai...
Bár, most is lennének hasonló futball-problémáink, mint anno '54-ben voltak!
Khm-khm...:) Valaki itt dczik, ahogy elnézem.:) Én már tegnap szavaztam...2gépről is.:))) Uh hajrá srácok!!!:)
Törölt felhasználó2006. 05. 09. 11:54
Ez mind semmi!
Nemsokára elkezdődik a Puskás Öcsi bá' életéről szóló film forgatása és akár hiszitek, akár nem, a teljes költségvetést egyedül Csányi Sándor bá' fizeti! :)
PUSKÁS ÖCSI
A www.eurosport.com kiírt egy szavazást a 20. sz.
legjobb vb-csapatáról. Szavazzatok az 1954-es magyar
válogatottra, mint a múlt század legjobb csapatára!!!
Most a legjobb 8 között vagyunk, és az 1998-as horvát
csapat az ellenfél a 4 közé jutásért. Szavazni május
7. és 11. között lehet, de ha bejutunk a 4 közé, akkor
utána is KÖTELEZŐ!:) Tehát ne késlekedj, küldd tovább
minél több embernek!!!
Nyerjük meg Öcsi bácsiéknak, amit megérdemeltek volna!
A szavazás az alábbi linken::
www.eurosport.com/football/world-cup1/2006/wcteamcentury.shtml