Kiváncsian várom, hogy a Halmosi hány nagyszerű csapothoz megy majd próbajátékra a nyáron! Tavaly európa csúcsot döntött a club a "haza zavart igéretek" kategoriában
-Az UTE az egész bajnokság során szerencsét , szerencsére halmozott.
Ez eddig nem is lenne gond, azonban ez több eseteben is bírói segédlettel párosult,
pl. Kaposvár elleni 11-es, de számtalan esetet fel tudnék hozni.
A Debrecentől úgy érzem a bírók több esetben vettek el pontokat ősszel, így véleményem szerint összeségében jobban megérdemelték a bajnoki címet.
Gyorsan hozzáteszem: nem vagyok Debrecen drukker (sem Fradi)
Egyébként az UTE jó csapat és sok siker kívánok nekik az UEFA kupában.
Az meg külön öröm számomra, hogy ősszel a három legjobb magyar csapat képvisel minket a nemzetközi porondon:
Debrecen, UTE, Fehérvár.
Semmi baj a Lokival. Az, hogy leírtam a nevüket legyen elég egyenlőre. A " paraszt csapat" viszont magyarázatra szorúl úgy érzem a reagálásaitokból! Ez egy labdarúgó zsargon, arra útal ha egy lassú védelem kivágja a labdát és utána nem a támadást építik hanem a keret egyetlen labdabiztos játékosára passzolnak. ( Sándor T.) Ő előre vágja vagy a Dombinak ( anti focista) illetve valamelyik akciós csetnik csatárnak.... Igy csak csalás sorozattal lehet bajnokságot nyerni. A piros mez szép ez igaz, a Nemzeti csapanak is ilyen a főmeze!
Buxer,
értem én, hogy hibázott a bíró, de ha mindenkit megverne az ember, aki hibázik vagy nem tetszik, mi sül ki abból. Ez meg hatványozottan igaz a sportra. Egyébként csak az utolsó meccset kellett volna megnyernetek és függetlenül ettől máris ti vagytok a bajnokok, még hülye bíró nélkül is. Szerintem se parasztozd le a lokit, mert nem érdemlik meg. Küzdöttek az utolsó pillanatig. Voltak ők is ilyen helyzetben, hogy az utolsó 2-3 körben veszítették el a biztos bajnoki aranyat. Egyébként megnézheted a loki tulaját, milyen egyszerű, de nagyszerű ember, aki nem veri a nyálát állandóan. Oké Buxer, tehát nem parasztozzuk le a lokit. Előbb menjél el Debrecenbe és nézd meg honnan jöttek... Egyébként ez azért is furcsa számomra, mert tudtommal nálad a piros szín nagyon bejön. :-))
Törölt felhasználó2006. 06. 04. 12:09
Vagy az ki bundával nyer bajnokságot,parasztok?Az ftc-re jobban illik.És ő tehetségtelenebbek is.
Most már kár bosszankodni ezen, mindenki tudja, hogy az Újpesti csapat fényes jövő előtt áll.
Törölt felhasználó2006. 06. 04. 09:15
Ez nem összesküvés,ez a bajnoki cím nem volt tiszta,gondoljuk csak el a bajnoki arany,és az ehhez társuló kupa hogy került le olyan gyorsan Debrecenbe mikor a loki még játszott?Ha nem úgy előre megvolt a bajnok.De a bunda ebben a bajnokságban nem új.Nem tudták ki a bajnok,mert mindkét csapat játszott még,de az arany,és kupa már a lokinál volt,ez nem is furcsa.
"Nem néztem a tegnapi válogatott mérkőzést sem, mert elég volt már a végetnemérő megalázó vereségekből és azt követő parttalan magyarárkodásokból is ! "
Pedig meglepően jól játszottunk a 3-1-es vereség a mutatott játék alapján szerintem az angolokra hízelgő...
10 perc rövidzárlat volt, amúgy teljesen partiban voltunk, időnként be is szorítottuk az angolokat.
Én meglepődtem, mert arra számítottam, hogy simán fölénk nőnek.
Dárdai pl. kíváló teljesítményt nyújtott, Matthausnál pedig a válogatott közelében sem lehetett...
Én nem szavazok senkire, számomra már elég volt a múltba való révedezésből, legfeljebb szívesen emlékezem az aranylabdás budapesti Albertre, aki ugyan nem diszidált, volt és van normális családja és nagyon szerették a Ferencváros-i szurkolók, mert mindíg hű maradt klubjához, aki rengeteg hívet szerzett a magyar labdarúgásnak világszerte.
Nem néztem a tegnapi válogatott mérkőzést sem, mert elég volt már a végetnemérő megalázó vereségekből és azt követő parttalan magyarárkodásokból is !
Megvárom mikor történik valami említésre méltó dolog a felemelkedés útján, bár már eddig is sokat vártam !
Ma fogadtam a Törökökre Szaud Arábia ellen és Szlovémiára Trinidad ellen!
Szurkoljatok!
Nem szeretem az UTE-t de tényleg mocsokság amit csináltak vele...
És erre mondja ez a Kisteleki, hogy a polip karokat vissza kell vágni...
Az UTE úgy látszik nem az ő brancsukban van, tehát el kell lehetetleníteni, lehetőleg még azelőtt, mielőtt nekiállhatna a BL-nek...
Hiszen a szponzorok azt mondják: Bírót vernek? Ráadásul egy fél évig nincs is szponzorértékük? Hát akkor nincs támogatás sem...Akkor meg nincs erősítés , akkor meg nincs BL sem...
Akkor meg nyerhet a bratyi csapatok valamelyike is jövőre...
Azon el sem gondolkoznak, hogy én már 5 éve nem nézek MTK meccset, mert a magyar bírók úgy fújnak az MTK-nak, mint a tornádó...
Persze lehet, hogy akkor sem volt jogos megverni, de miért nem intézik el hagyományosan pénzbírsággal?
PUSKÁS ÖCSI
A www.eurosport.com kiírt egy szavazást a 20. sz.
legjobb vb-csapatáról. Szavazzatok az 1954-es magyar
válogatottra, mint a múlt század legjobb csapatára!!!
Most a legjobb 8 között vagyunk, és az 1998-as horvát
csapat az ellenfél a 4 közé jutásért. Szavazni május
7. és 11. között lehet, de ha bejutunk a 4 közé, akkor
utána is KÖTELEZŐ!:) Tehát ne késlekedj, küldd tovább
minél több embernek!!!
Nyerjük meg Öcsi bácsiéknak, amit megérdemeltek volna!
A szavazás az alábbi linken::
www.eurosport.com/football/world-cup1/2006/wcteamcentury.shtml