Topiknyitó: Törölt felhasználó 2005. 12. 17. 16:30

Marques  

lentről felfelé olvasandó, ugyi

Szerző: marques

2005. május 18. 4 óra 10 perc

Cím: Viszlát örökre T. Fórumozók Hozzászólás

Viszlát!

Abbahagyom a fórumra /és csak a fórumokra : ) / írást, mert akik ismernek személyesen, azok ezután is megtalálnak a való életben, a virtuális "ismeretség" meg - egyre inkább az a véleményem - értelmetlen.

Meg a számítógépezés rontja a szemet. : )

p.s. :

P.Z. szomorú lehetsz hogy lemaradsz a következő tutiról. : ) : )

2005. május 18. 3 óra 38 perc

Cím: RE: RE: P. Z.nek a tények Hozzászólás

csak azért nem tőled mert nem is ismersz személyesen. ami nem baj

2005. május 18. 3 óra 35 perc

Cím: RE: RE: RE: P. Z.nek a tények Hozzászólás

Tehát kedves P. Z. ne olvasd el a beírásaim. 3.30-as beírásos visszajelzéseket kaptam eddig. Ennyi.

2005. május 18. 3 óra 34 perc

Cím: RE: RE: RE: P. Z.nek a tények Hozzászólás

Amikor beírt valamit marques hogy vett akkor a beírása után mindegyik fel is ment egy ideig. És utána: ez a lényeg. Legalábbis Elmű óta figyelem. Aztán volt ami leesett. Szerintem se guru, de érzi a piacot.

2005. május 18. 3 óra 30 perc

Cím: RE: RE: P. Z.nek a tények Hozzászólás

P.Z. ember!

Nehogy elüldözd már Marques Mestert. Aranytojást tojó tyúk tojásai a beírásai, nekem jó pár részvényre felhívta a figyelmem, amivel kaszáltam, mint a Kaszás.

Pont azt írja mindig hogy nem önigazolásnak írja a beírásait és nem vételi jelzésnek. Te meg pont ezeket írod. Prekoncepciód van, mint a sztálini idők bíróinak. Szerintem téged egyszerűen irritálnak marques beírásai. Allergiás vagy rá. Ne olvasd el és kész.

Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
bpmcwap
bpmcwap 2005. 12. 19. 10:46
Előzmény: #103  Knight Tyris
májsztró!Nyitottam neked egy topikot!!!;)
Karácsonyra kész legyél!!!:)
Knight Tyris 2005. 12. 19. 10:39
Csak kipróbálok valamit. Nehogy valaki fennakadjon. :o)
/////////////////////////////////////////////\\\\\\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
/////////////////////////////////////////////\\\\\\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
////////////////////////////*******************\\\\\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\\
/////////////////////////////////*******************\\\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
spade 2005. 12. 19. 10:23
Előzmény: #101  Törölt felhasználó
Kedves AKS,

Nem akartam válaszolni, már beirni sem, de hogy ARP beirt, igy válaszolok Neked is.

A tényekről:
1. A szavakat a beszélt nyelvekben félre lehet érteni ez igaz, de Te szó szerint azt irtad, hogy az implikációt MINDIG MEG LEHET forditani nézzek utána az analizisben. Errefel be is idéztem Neked mit mond erről a matematika.
Nézd, ezt nem lehet megmagyarázni, és felesleges, irhattad volna hogy elnézted vagy hogy nem figyeltél, de hogy azt mondod hogy én nem tudom az finoman szólva nem elegáns....

2. Igen igazad van kimaradt hogy Buxer == L.Tamás, de ennek 2 oka volt
a.) ez már elötte elhangzott ismertnek tettem fel
b.) EZ a fontosabb, én ha valakiről tudok valamit nem publikusan akkor sem irom le, ha 1000x magvádolnak vele

A többi szövegedről általánosságban, már Arisztotelesz megmondta hogy ha valakivel szakmailag nem tudsz/akarsz vitatkozni akkor kérdőjelezd meg a személy emberi hitelességét. A többi részben Te kiváló tanitványnak bizonyultál :(. Kár érte.
Most mondhatnám Neked az egyes állitásaidra hogy K66, vagy hogy 2 éve amikor Greenspan arról beszélt hogy nem várható olajármelkedés (a forward futuresek is ezt mutatták) mert energia hatékonyabb a gazdaság. én azt irtam (kikereshető) hogy bizony lesz éspersze meg is játszottam az olajlongot és bizony erről akárhogy vélekedsz nem kis (suzellemi) teljesitménynek tartom,továbbá hogy a fizikusoknak semmi köze istenhez (ha van) nem állitják és nem is cáfolják,és ha öket tiszteled akár tisztelhetsz engem is stb. stb. stb......de nincs értelme erről vitatkozni és irni sincs kedvem...
Én értelmesnek tartalak és egyáltalán nem tartalak emberi 0-nak., legfeljebb erős érzelmi indittatásúnak és kapkodónak :)
Az hogy Te minek tartasz igazából nem lényeges, nem haraxom
De ezzel a választ akármit is irsz lezártam.
Béke van.
Törölt felhasználó 2005. 12. 19. 08:17
tömören összefoglalva: akváriumvicc-jelenség + nagy mellény = semmibe veszlek :Ð szakmailag lehetnél akár übermájer is /de messze vagy attól/
még az olajos bizniszedet sem írtad be, pedig mondtam, hogy a tech, részletek miatt érdekel - de ha akrod, pótolhatod :)
emberileg azonban nálam 0 vagy...
tévedni ti. emberi dolog, mások vélt vagy valós hibáin lovagolni még csak-csak megbocsátható "bűn" /kicsinyes köcsögség :) / de nagy mellénnyel, a tévedhetetlenség biztos vakságában belevizelni a konnektorba, aztán ráfogni másra, mintha nem a te szerszámod égett volna szénné - hát az már túlmegy nálam a tolerancianívón lefelé...

szóval jó "kenőcsözgetést" :)
Törölt felhasználó 2005. 12. 19. 08:07
Előzmény: #41  spade
Spade,

totál félremagyarázol mindent, akárcsak az implikáció megfordítása téziseddel. Nem fordítottam meg, és valszeg csekélyke nyelvtantudásom ellenére ezért tartott kb. órákig, mire felfogtam, melyik mondatomba láttad bele ezt a hülyeséget. Ti. mivel nem fordítottam meg, nem tudtam, miről beszélsz. Én speciel arról beszéltem, hogy az én értelmezésemben abból látszik, hogy vki kőszikla, aki hasonlóan nyilatkozik, mint én: azaz tojd le a múltat, tekints a jövőbe. Tehát: nyilatkozat => kőszikla. Ha akarod, vissza is olvashatod, 1értelműen lehet így értelmezni, sőt sztem inkább ez lenne a default... hiszen mi másért mondana ilyet, ha nem így gondolja? Mindenki, aki így gondolja, kőszikla-mentalitása van. (az engem már nem zavar, hogy visszafelé igaz-e, mert én a nyilatkozatából vontam le azt a következtetést, hogy kőszikla, nem a kőszikla-jellemből a nyilatkozatát... vagy szted én írtam a Husz-t? :)))))) Ez ennyire 1xű, és igazán sajnálom, hogy tutira vetted az igazad, vagyis ennek épp az ellenkezőjét. Mondjak vmit a lojban nyelvről? Épp azért alkották, mert a természetes nyelvek uolyan kretének, mint maga az emberi faj. (ill. a természetes nyelvek is többértelműek :) Nemrég még faszányosan működtek a fórumok, erre vmi klónok összevissza mocskolják - hát erről írtak már nagyon sokan. Csokasy vagy Buxer sztem jófej, és még a tréfálkozásai is okésak - ennek ellenére gondolom mind2n örülnénk neki, ha hozzánk hasonlóan csak 1 nickje lenne mindenkinek... sokan visszaélnek azzal, hogy több nicket is lehet kreálni, és mocskolódik, míg a 2 említett egyén jópofizik. Na, ez a különbség sztem a kretének nívója és a Buxerek között. Bár ez most kitérő volt... de idevág. (amúgy buxi autópályarobbantós kommentje nagyon találó :)
Arról is lemaradtál Spade, hogy nem engem kellene kritizálnod (HVG értelmiség), és nem csupán azért, mert a HVG-t bulvárlapnak tartom (viszont legalább nem száraz), mert ennek semmi köze ahhoz, ki mennyire művelt, mennyire egész- vagy félértelmiségi - és kulturális értelemben éppen ezzel írtad le magad nálam. Mert ugyebár nekem van egy darwinista szemléletem, amit nem erőszakolok rá senkire, sőt még csak az egyetlen üdvözítő filozófiának se tartom - ellentétben veled, aki úgy tesz, mintha mindig mindenben igaza volna, és az ő mémjei lennének az egyetlen "IGAZI? kőkemény és hamisítatlan igazság" hordozói. Hát francokat. Természetesen nem érdekel, mi a véleményed erről, mert uúgy, ahogy én nem ismertelek ki téged, te sem engem, ergo az, hogy mit és hogyan söpörtem, adakoztam,-e, és hogy ennek van-e lényege (the point) és ha van, az mi, arról vajmi keveset tudhatsz, még ha azzal a híres nagy eszeddel, amivel egy 1xű nyelvtani problémát sem tudsz megoldani, nevezetesen hogy a matek nyelve ugyebár 1értelmű, de a természetes nyelvek meg totál nem, szóval ezzel a Marvin-féle bolygó méretű aggyal miből mire következtetgetsz, kicsi Sherlock Holmes- poronty :) Kb. annyit értek eddigi következtetáéseid, mint az 1xi viccben: "van akváriumod? nem? akkor buzi vagy!"
Jóformán tehát a kapitalizmus társadalmat szét"rohasztó" hatása se érdekel (ismerem ahhoz elég jól ezt a rendszert, hogy megmondjam ezeket én is róla - so what?) mert a saját portámon söprögetek, és nem egészen mellesleg a karitatív ténykedés csak tűzoltás, sőt én az állam szerepét sem a redisztribúcióban látom, hanem a piac szabályozásában, de ez már egy igen hosszú történet...

Szóval Spade, talán nehéz elképzelned, de van még intelligencia a koponyádon kívül, sőt sztem azzal a gondolattal is meg kéne barátkoznod, hogy az általam nagyra tisztelt fizikusok lemosnak téged a placcról jézusostúl, implikációfordítóstul, ode nem tartozó elemek odasorolásától, "zseni vagyok, akit mindenki csak 2 év után ért meg" brühühüstül, bizonyítási kényszerestül, frusztrációstul, kicsinyes mindenbebelekötőstül, egyedülnekemvanigazamostúl, mindenösszefüggéstmeglátóstul, reptérhezisértőstül (radartechnikához, irányítótoronyhoz meg végképp még ktg.gazdálkodás szintjén is értőstül :) szóval mindent a legapróbb részletekig átgondolóstul, mindig a vitapartnerelőttjárokmin2lépésselestül :), reneszánszemberpolihisztorostul :)

már látom is a 40 milliós kérdést: milyen területhez NEM ért Spade? A. a mandarin nyelvjárástől eltérű kínai dialektusok eredete B. Kalkutta tetűpopulációjának alakulása a kezdetetktől napjainkig C. Mi a végső kérdés az élettel, az Univerzummal, meg mindennel kapcsolatban D. Mi a vita(kultúra) lényege

Szóval kariajándékként kérhetném, hogy úgy állj hozzá néha-néha a dolgokhoz, hogy:

a) amit a vitapartner leírt, az nem az ő összes tudása az adott témában, tehát ha vmi számomra nem stimmel, attól még nem mond hülyeséget, csak lehet, hogy ad1 másképp látja (uazokból vagy hasonló infókból, ami nekem is megvan, más következtetést vont le pl. a kulturális hatásnak köszönhetően) ad2 esetleg neki lényegi infói vannak olyanok, amik nekem nincsenek meg és vica versa
b) nem minősítjük a másikat, mert azzal sem felbosszantani nem tudom, sem elszomorítani - utóbbit max. akkora mértékben, hogy a személyeskedéssel magamról állítok ki szegénységi bizonyítványt, és hát néha tényleg "elkeserítő" tapasztalni, mekkora nagy trágyadombon élünk, ha már alapvetően értelmes és művelt emberek is ekkora kakaskodásra hajlamosak frusztrációjukban, meg ahelyett, hogy összegződnének az "adatok", inkább a megosztására törekednek egyesek.
c) nem próbáljuk meg előírni a másiknak, mivel bizonyíthatná igazát (ami eleve reménytelen, ugyebár)
?

Ha ez nagy kérés, akkor remélem, nem veszed rossz néven, ha nem bonyolódunk parttalan hitvitákba. Nekem nincs kedvem szubjektív dolgokról vitázni, olyasmikről, hogy márpedig a világ az erkölcsi romlásba tartana a karitatív szervezetek nélkül, vagy hogy szociáldarwinista vagyok-e (megjegyzem: bár nem vagyok, azt el kell ismernem, hogy filozófiám közel áll hozzá. Inkább szociálmemetikus vagyok :) és extrópiánus :) meg persze technokrata. Szóval egy mocsadék, érzéketlen g..i :) Sztem ezen a téren is a tipikus saját portámon söprögető vagyok.)

thank U 4 your attention...

AKS,

> már megint kapkodsz.

Hát bakker, miazhogykapkodok ? :) nem én forditgatom az implikációt :).
Nézd az én megközelitésem nem elfogult hanem filozófikus.
A tied meg a jellegzetes félértelmiségi megközelités (felületes,at összefüggéseket nem átlátó,előbb itélkező azután se gondolkozó,elfogult) bocs :). A barátom erre szokta mondani hogy HVG értelmiség :).
Kezdjük a morális (karitativ) oldalnál:
"
Innentől kezdve totál lényegtelen, én mit vállalnék :) és az is az én dolgom, hogy megbecsülöm-e a ténykedéseiket vagy sem
"
Ez egyáltalán nem igy van. Tedd meg a magadét, söpörj a saját házad elött stb....Tegyük fel adakoztál már jótékony célokra, szerintem nem :), de ha adtál is pénzt akkor az csak a lelkiismereted megnyugtatására tetted, mert a pénz nem megy ki magától az utcára nem változik meleg levessé, nem fogja szétosztani magát a hajléktalanok között a fagyban. Vannak olyanok akik ezt önzetlenül megteszik mások helyett és fogalmuk sincs a profitról. Szóval ne érezd piedesztálon magad, mert valóban vannak olyanok akik áldozatot vállalnak önzetlenül és a saját életüket potenciális örömeiket is feláldozzák vele.
Azt mondod ez a kisebbség, nemtom hallottál-e Assisi Szent Ferencről, követnéd öt ? akár 3 hétig élnél úgy ??
Afelé megyünk hogyha elesel (betegen) majd az utcán akkor arrébbrugnak hogy minek akadályozod a forgalmat anélkül hogy segitenének. Majd segitenek ha elötte fizetsz egy summát hiszen mindennek ára van.....Könnyü egyébként ezekről úgy beszélni hogy igazán még semmit de semmi fontosat nem tettél embertársaidért....legalább ne röhögd ki, ne akadályozd és ne multinacid le őket...

Más, kell-e ezt államilag támogatni:
A Bp-i zsidó egyházközösségnek van egy olyan nagyon szép törekvése hogy az időseknek ingyenesen ebédet szállit ki. De véletlenül sem jut eszükbe például mohamedán időseknek ebédet szállitani. Na most lehet az hogy a felekezetek tartsák el magukat, tilos az állami támogatás, de akkor ne csodálkozz majd azon se ha előbb a felekezethez tartozást ivgazoló papirt kérik mielőtt bármiben segitenének, helyette esetleg betelefonálnak a mentőknek ami majd vagy ki jön vagy sem....

Ja, és egy másik lehetőség is van: elmagyarázod, mint omnipotens szuperintelligens pándimenzionális lény (ja, és szuperművelt) a „felületes,at összefüggéseket nem átlátó,előbb itélkező azután se gondolkozó,elfogult” „HVG értelmiség”-nek, hogy

1. bár nem olvasom rendszeresen a HVG-t és egyéb gazdasági lapokat (inkább bele-belenézek nagy ritkán), miből gondolod, hogy illik rám a leírás vagy hogy minden (vagy nagy részt) műveltségemet a HVG-ből szereztem
1. b. ha te nem olvasod, akkor honnan tudod mi áll benne – ha igen, akkor meg bagoly mondja, nemde? Vagy a te szuperintellektusod ránézésre is tudja, mi van benne?

2. miféle összefüggéseket nem látok át? Különösképp érdekelne annak kifejtése, honnan tudsz levonni pár sorból olyan messzemenő következtetéseket, hogy miket látok át és miket nem. Csak nem implikálsz? :Ð

3. miről ítélkeztem úgy elfogultan, hogy nem gondoltam volna át? (Bitte Punkt 2 dabei betrachten! :Ð

4. ha lenne benned egy szemernyi humor vagy stílus, legalább azt írtad volna (bár ugayanúgy hülyeség), hogy a vallásról és az 1házakról a South Park-ból veszem az infóimat :Ð az legalább vicces lett volna, és nem azt láttam volna, hogy megpróbálsz sértegetni (amúgy ennyi erővel akár a kősziklát is dobálhatod sárral :Ð
és még poénosra is veszem a figurát, de így kénytelen vagyok én is messzemenő következtetéseket levonni arról a nevetségesen kicsinyes hozzáállásodról, hogy neked mindig mindenben igazad van, még csak véletlenül sem lehetsz rosszabbul informált vagy szűklátókörűbb a másiknál.
Törölt felhasználó 2005. 12. 19. 07:58
Előzmény: #32  spade
nem tudom, miért gondolod, hogy elolvasom, amiket másnak írsz... bár feltűbtek a jeleid :)
amúgy most néztem utána, és éppenhogy te nem tudod követni a logikát :))
nekem sohasem volt bajom az implikációval, csak te fordítottad meg, mert még annyira se értesz a nyelvtanhoz, mint én :))
sorry

(amúgy meg kimaradt egy lépcső, a Buxer = L.Tamas, és így / Buxer != Spade,és igy Spade != L.Tamas,
/
állításod nem állná meg önmagában a helyét :)) tudsz követni? :)) te kis implikációs-bajnok :)) olvastam a vallásos postodat, mindjárt azt is kommentálom :Ð

u.i.: nemtom, miért kell ezt állandóan előrángatnod - én azért hagytalak elfutni a hülyeségeddel, amit aznap észrevettem, mert sztem nem jelentős... de mivel állandóan előráncigálod, hát tisztázom már, melyik pohárban van tiszta víz, és melyik ásó csapott bele a szennyvízvezetékbe :) /hogy allegorikus legyek/ :Ð
Törölt felhasználó 2005. 12. 19. 06:57
undorító, amit itt egyesek művelnek...
na, majd ha röhögőgörcsöt akarok kapni, végigolvasom ezt a sok ***-ozással tarkított anyázást
Törölt felhasználó 2005. 12. 18. 19:22
Előzmény: #96  Törölt felhasználó
T. Fibó1!

Te teljesen hü..e vagy???
Nem veszed észre, hogy csak magaddal beszélgetsz!!
Mindenki más meg csak röhög rajtad! :o)
Törölt felhasználó 2005. 12. 18. 19:00
Előzmény: #95  Törölt felhasználó
Spade,

Szeretnék veled szakmai vitázni, mert erre még nem került sor. Te nem vagy otthon a böllérkedésben, nekem meg fingom sincs a tőzsdéhez. Nem értek semmihez, nem irtam be semmi értelmeset csak fikázást. Vitatkozzuunk a fikáimról, mert csak ahhoz értek. Kerestem én is saját beírásomat, de a bogárosat nem mutathatom meg mert nem hiszed el, hogy én vagyok.
Törölt felhasználó 2005. 12. 18. 18:54
Előzmény: #94  Törölt felhasználó
Eladom az álneveimet. L. Tamás ********. Mennyit ad érte valaki? Visszahozom az összes bukómat és megint hatizok. Vannak marqeses dili álneveim is regisztrálva. Regisztráltam a marqesnek a pszichopata ***** álnevet.
Törölt felhasználó 2005. 12. 18. 18:35
Előzmény: #93  Törölt felhasználó
Nehéz ilyen gyorsan ki be jelentkezni. Ellptam ám az L.Tamás nevet. Titkolni akartam, de bevallom ezt is mert megakarok javulni. :OOO))))
Törölt felhasználó 2005. 12. 18. 18:32
Előzmény: #92  Törölt felhasználó
Nem is vagyok Spade. Kikérem magamnak.

Spade
Törölt felhasználó 2005. 12. 18. 18:27
Előzmény: #90  Törölt felhasználó
Buxer,

Nem tudok szretkezni. Igaza volt B. Parasztnak, csak az önkielégítést ismerem :O)
Törölt felhasználó 2005. 12. 18. 18:26
Előzmény: #90  Törölt felhasználó
Spade igazából egy postás. Megírták a tfen. Csak egyik másik énjével, aki L. Tamás úgy hivatja magát hogy doki, de csak internetes fórumokon, mert gyogyós. :OOOO)))))

mentem tanulni.
Törölt felhasználó 2005. 12. 18. 18:22
Előzmény: #88  Törölt felhasználó
Spade egy nagy banknál kereskedő. Többen ismerik innen. Én forradalmár vagyok.:-) Spade nem ír más nevében, kicsit erős az egója ehhez. Szép karácsonyt mindenkinek! Szálljunk magunkba, és szeretkezzünk rendszeresen.
Törölt felhasználó 2005. 12. 18. 18:16
Előzmény: #87  Törölt felhasználó
marqes kecsup. Küldjed adom az emilem :O)
Törölt felhasználó 2005. 12. 18. 18:15
Előzmény: #86  Törölt felhasználó
Készülök a szerdai állattenyésztésre Spade. Doktorálok disznóvágásból. Emiatt összezavarodtam. Kicsi a fejem, hogy vizsgázzak kötöttsapkában :O)
Sok nickem van összevissza jelentkezek ideoda Fibó, guest, bogár101a, Fibó1. Elvesztettem a noteszemet amiben a jelszavak vannak. Na mindegy patkánymódra viselkedek, de a vizsga után megjavulok.
Törölt felhasználó 2005. 12. 18. 18:14
Előzmény: #85  Törölt felhasználó
igen bevallom pszicholugoshoz járok, de csak azért mert várszegi is ugyanahhoz jár, elég sok infohoz jutok.......ha gondolod megosztom veled jo pénzért...kuldhetem a bankszámlaszámom_??
Törölt felhasználó 2005. 12. 18. 18:10
Előzmény: #85  Törölt felhasználó
Spade!
Te vagy sok-sok nick mögött senki más.
Téged provokáltalak direkt, erre csomó néven nekem támadtál.
Ez már a mélypont lehet. Tehetsz :) meg :O) jeleket, de tudom, hogy érzed te jól hogy súlyosan beteg ember vagy, amit a TFen már többen leírtak.
A tőzsdefórumot is megpróbáltad tönkre tenni, a portfoliót sikerült.
Várnám a sokneves válaszaidat de inkább készülök a szerdai vizsgámra.
Törölt felhasználó 2005. 12. 18. 18:04
Előzmény: #84  Törölt felhasználó
Pszichológushoz jársz? Akkor te is marques klón vagy. Marques súlyos elmezavarodott állapotba kerültél. Az álneveid is zavart mutatnak például Elmebeteg ez a legújabb álneved ugye? Nekem is van néhány álnevem ezeket bevallom, mert én megakarok javulni. Patkánymódra viselkedtem, én vagyok bogár101a és guest is. Hazudtam sajnos kicsi az agyam a dokim is mondta. Nagy kötött sapkát hordok, hogy nagyobbnak látszodjon a fejem . Te marqes a te fejed is zsugorodott?
Törölt felhasználó 2005. 12. 18. 17:51
Előzmény: #83  Törölt felhasználó
én duhböl vettem egy csomot, 250-en a nagy otp zugás után egy igazi idegbeteg fundamentálisan kelloképpen alátámasztott döntés után,.... miután határidon én is véresre buktam magam a rohadék blue chipeken ( otp, matav). Soha többé nem veszek blue chipeket, ez számomra a 2005-os év nagy tanulsága..:) és ezt be is tartom, ja és GLOBUS-om is van, de erröl csak a pszichologusammal vagyok hajlando beszélni..:)
Törölt felhasználó 2005. 12. 18. 17:37
Előzmény: #82  Törölt felhasználó
Vennék én is, de nem hallgattam a jótanácsokra. A saját buta fejem után mentem és bebuktam mindent határidőn. Mondtam, hogy nem értek hozzá tök ökör vagyok a tőzsdéhez.
Törölt felhasználó 2005. 12. 18. 17:35
Előzmény: #35  Törölt felhasználó
fibo,nyugi én csak globus1400 vagyok és kész, nem lépek be tobb néven és más álneveken. Engem csak két dolog érdekel: a Fotex és az ehhez kapcsolodo infok. Néha beirogatok ,ennyi. Saját stratégiával rendelkezek,mások véleményét meghallgatom és néha ezekre reagálok...., de mostanában ha röhögni akarok, akkor förumozok: ki-kivel van és ki-ki nek a nevében ír, ki kit probál bealázni, hol alpári mödon hol intelligensen..:) de mikozben ezt írom, ilyenkor is csak egy dologra gondolok: " holnapi föcim a portfolio.hu-n : 1200 FT-on VÉTELI AJÁNLAT A FOTEX RÉSZVÉNYEKRE !!" :))
Törölt felhasználó 2005. 12. 18. 17:07
Előzmény: #80  Knight Tyris
Igaza volt B. Parasztnak. Tényleg patkány módra viselkedtem. Nem értek semmihez, a szakmunkásképző óta munkanélküli vagyok. Az öcsém pénzét elbuktam a tőzsdén, nem volt itt egyetlen értelmes hozzászólásom, tehát ne is keressétek.
Ne haragudjatok, kibuktam. Egy kisemmizett nulla vagyok, viszont megigérem, hogy nem fikázok soha többé senkit se, csak ne moderáljanak ki engem innen. Ne haragudj Spade nem a szalonna volt a jeled az oviban, az az enyém volt!

Topik gazda

Laurion
Laurion
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek