Topiknyitó: Törölt felhasználó 2005. 12. 17. 16:30

Marques  

lentről felfelé olvasandó, ugyi

Szerző: marques

2005. május 18. 4 óra 10 perc

Cím: Viszlát örökre T. Fórumozók Hozzászólás

Viszlát!

Abbahagyom a fórumra /és csak a fórumokra : ) / írást, mert akik ismernek személyesen, azok ezután is megtalálnak a való életben, a virtuális "ismeretség" meg - egyre inkább az a véleményem - értelmetlen.

Meg a számítógépezés rontja a szemet. : )

p.s. :

P.Z. szomorú lehetsz hogy lemaradsz a következő tutiról. : ) : )

2005. május 18. 3 óra 38 perc

Cím: RE: RE: P. Z.nek a tények Hozzászólás

csak azért nem tőled mert nem is ismersz személyesen. ami nem baj

2005. május 18. 3 óra 35 perc

Cím: RE: RE: RE: P. Z.nek a tények Hozzászólás

Tehát kedves P. Z. ne olvasd el a beírásaim. 3.30-as beírásos visszajelzéseket kaptam eddig. Ennyi.

2005. május 18. 3 óra 34 perc

Cím: RE: RE: RE: P. Z.nek a tények Hozzászólás

Amikor beírt valamit marques hogy vett akkor a beírása után mindegyik fel is ment egy ideig. És utána: ez a lényeg. Legalábbis Elmű óta figyelem. Aztán volt ami leesett. Szerintem se guru, de érzi a piacot.

2005. május 18. 3 óra 30 perc

Cím: RE: RE: P. Z.nek a tények Hozzászólás

P.Z. ember!

Nehogy elüldözd már Marques Mestert. Aranytojást tojó tyúk tojásai a beírásai, nekem jó pár részvényre felhívta a figyelmem, amivel kaszáltam, mint a Kaszás.

Pont azt írja mindig hogy nem önigazolásnak írja a beírásait és nem vételi jelzésnek. Te meg pont ezeket írod. Prekoncepciód van, mint a sztálini idők bíróinak. Szerintem téged egyszerűen irritálnak marques beírásai. Allergiás vagy rá. Ne olvasd el és kész.

Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2005. 12. 18. 11:36
Előzmény: #37  Törölt felhasználó
Tisztelt Fibo

Te köcsög paraszt, te üldözöd el innen a mi Marquesünet. Most elakarod üldözni spadet is. Spade urat gyakran olvasom, meg Buxer urat is, nem most kezdték a karrierjüket. Te viszont egy agyalágyult rohadt kis tetű csóró rágcsáló vagy. Rendelek rád patkányirtást, megérdemled.

Törölt felhasználó 2005. 12. 18. 11:36
Előzmény: #38  Törölt felhasználó
buxer: csak onnan gondoltam hogy te vagy Spade, mert pont olyan bunkó vagy. Még egyszer bocs. :))))))
Törölt felhasználó 2005. 12. 18. 11:33
Előzmény: #36  Törölt felhasználó
Spade' a fiszővben sok b*zi van... :-) Fibo, ne gyanusítgass, tudtammal vagy 4 nicket használsz. ----- A szociknál nincsenek pedofilok, csak viccelt a Spade doki, gondolom.
Törölt felhasználó 2005. 12. 18. 11:26
Előzmény: #36  Törölt felhasználó
véglegesített klónhadsereg 2.:

marques=marqves=ub21=elnokur=crazyhorse=Globus1400

spade=L.tamás (ez biztos)

buxer: gyanús

ARP=arp=taki árpi (tfről ez biztos), portfolión: bogár101a (tfen nem)

Zolo=Zolko

Csokasy=kelet-nyugat (biztos)

gekko=gordongekko

undertaker=brókerarcok=gordongeko=alfred=steve jackson=amazonas

AKS: gyanús

B. Z.: gyanús (talán marquesmarqves)

Knight Tyris: gyanús (talán Spade?)

kösz Csokasy klón :))))))))
Törölt felhasználó 2005. 12. 18. 11:21
Előzmény: #35  Törölt felhasználó
Tyris FIÚ!!! És nem én vagyok észak-dél. Északdél= undertaker+brókerarcok+gordongeko+alfred+steve jackson+amazonas (bocs, ha vmelyiket kihagytam).

Spade neve nem Tamás... szal ezt is nyugodtan elvetheted!!! De ez egyra nagyobb baromság lesz... szal inkább hagyd az egészet!
Törölt felhasználó 2005. 12. 18. 11:16
Előzmény: #34  Törölt felhasználó
véglegesített klónhadsereg:

spade=L.tamás

buxer: gyanús

ARP=arp=taki árpi (tfről ez biztos), portfolión: bogár101a (tfen nem)

Zolo=Zolko

Csokasy=észak-dél=kelet-nyugat

gekko=gordongekko=brókerarcok

AKS: gyanús

B. Z.: gyanús (talán marquesmarqves)

Knight Tyris: gyanús (talán Csokasy?)
Törölt felhasználó 2005. 12. 18. 11:00
Előzmény: #32  spade
persze hogy nem vagy buxer :))))))))
én meg nem vagyok AKS :))))))
Törölt felhasználó 2005. 12. 18. 10:59
Előzmény: #31  Törölt felhasználó
De hülye vagy. Kelet-nyugat én vagyok.

Tyris nem arp. Tyrist ismerem.:)

Spade&buxi jó barátok, de ennyi. Ennyi erővel csokasy=arp=spade, mert mind2ért tűzbe tenném a kezem! Szóval ha ezért szenvedtél ótákon át, akkor inkább aludtál volna...
spade 2005. 12. 18. 10:58
Előzmény: #31  Törölt felhasználó
Fibó,

Csak hozzáfüzném hogy olvasd el a tozsdehirt is és láthatod majd, hogy Buxer != Spade,és igy Spade != L.Tamas,

Aks tudod a logikát követni ? :))
Törölt felhasználó 2005. 12. 18. 10:53
Előzmény: #30  Törölt felhasználó
reggeli 3 órás összehasonlító elemzésem végeredménye (pf. és tf.):

spade=L.tamás=buxer (lebuktatta magát most reggel a Bobóbácsiban)

ARP=arp=taki árpi (tfről ez biztos)

Zolo=Zolko

észak-dél=kelet-nyugat=gekko=gordongekko=brókerarcok

AKS stílus alapján gyanús talán ARP??? vagy Knight tyris???

Törölt felhasználó 2005. 12. 18. 04:53
Előzmény: #4  Törölt felhasználó
a bogárt ki is hagytad... látod, milyen figyelmetlen fibószinten vagy :)
meg különben is (ha már erre jár az agyam :) ha a hívők sokat dicshimnuszoznak, imádkoznak, isten(ség)é válnak? vagy eleve azok? akkor mindenki jól át van b..va?

mondtam, hogy kezd az egész "Kémek a sasfészekben" szituvá változni :) olyan tudd, hogy értsd szituvá :) "shotguns?! guns that fire shots?" :))))))
Törölt felhasználó 2005. 12. 18. 04:37
Előzmény: #27  spade
Spade,

már megint kapkodsz. Én az arányokról beszéltem, és nem arról, hogy 1általán nincs "hasznos" (pl. karitatív) ember köztük. Tudod, vannak presbiter rokonaim, akik nyitott szemmel járnak, és ők tudják, milyen sok köztük a naplopó. Ora et ora :)

Eleve, ha egy normális rendszerben élnénk, akkor kénytelenek lennének adományokból fenntartani az egészet, és nem kapnának az adófizetők pénzéből, kizárólag karitatív célokra.

Innentől kezdve totál lényegtelen, én mit vállalnék :) és az is az én dolgom, hogy megbecsülöm-e a ténykedéseiket vagy sem.

Az is "megjegyzendő", hogy a karitatív tevékenység csupán a jéghegy csúcsa, kb. uaz, mint a PR a vállalatoknál: "our mission is to create a better world" rizsa. Lúf@szt, mert a profit a céljuk, és ezzel még csak bajom sincs, ez természetes. A képmutatásuk sem akaszt ki (noha szánalmas), hiszen rossz image lenne: "csak a pénzedet akarjuk". De ez a pénzosztogatósdi az egyházakkal kapcs. undorító - gondolok itt a püspöki imára ("imádkozzanak a hívők több ktgvetési pénzért") vagy pl. az ingatlanjaikra.

link

ha ezt nem láttad/látod át, egyéni szocproblem.
Nekem szemet szúrt, akárcsak a bajor papok zsidóüldözése és besegítése az Endlösungba, vagy hogy a pápa nem ítélte el, stb. Uolyan hatalomra éhes nímandok, mint a politikusok - tisztelet a kivételnek.

De nem vitázni akarok, mert úgy látom, érzelmi alapon közelítesz a témához. Nehogy azt hidd, hogy egyházi berkekben nem dúlnak elkeseredett hatalmi harcok akár csak egy piti pozicióért is. Tudnék mesélni...

Szóval az emberi kicsinyesség uúgy jelen van itt is meg ott is. Az egész egy memetikai "kényszer".
Törölt felhasználó 2005. 12. 17. 21:08
nem szívesen offolom e karácsonyi szeretett topicot, de Spade, légyszi nézz be a blogodba.
Kösz.
spade 2005. 12. 17. 20:52
Előzmény: #26  Törölt felhasználó
AKS,

AZért ebben qrvára nincs igazad, gondolj csak Teréz anyára, vagy az ápoló rendekre, Te vállalnád hogy semmiért csak ételért meg némi ruháért egész életedben tanitasz ápolsz stb. ????
Én vakon azt mnondom eszed ágában sem lenne, DE akkor meg tanuld meg becsülni...
Amúgy:
Sokan vádolják a papokat pedofiliával, felmérések szerint a népességen belül 20% a pedoöfilok aránya...csak erről nem ir a sajtó, gondold el valszeg minden 5-ik szoci képviselő és szdsz-es aki lepedofilozza a papokat maga is pedofil....
Törölt felhasználó 2005. 12. 17. 20:15
...hát beza a világgal se nagyon vannak tisztában... tiszta agymosott bandák vannak ám... majd kijózanodnak, amikor szembesülnek vmi köcsöggel. mondjuk rablóval... no akkor tartsák majd oda a másik orcájukat :) én meg a másik bökőt tartom :)
Törölt felhasználó 2005. 12. 17. 20:06
Előzmény: #13  Törölt felhasználó
érdekes, hogy ezeket a statisztikákat ismerik a jézusosok, de a pedofil papok/rendes papok ill. ingyenélő, semmittevő lelkészek/a közösségért sokat tevő lelkészek arányát már kevésbé :) pedig akár még rosszabb is lehet a statisztikájuk :( most g..i voltam...
Törölt felhasználó 2005. 12. 17. 19:49
Előzmény: #15  Törölt felhasználó
sztem aki ünnepekkor magányos, az a 7köznapokon még inkább az :)
párx pl. "diszidáltam" karira meg újévra, de idén nem tudom magam kivonni... no nem mintha tele lenne a hócipőm a rokonokkal, de egész évben látom őket, ünnepekkor meg pláne. jó köztük, még ha kicsit gejl is :) legalább egy tőzsdés kéne még a családba :) amúgy en bloc a klisék az önmagukon segíteni nem tudókra vonatkoznak, akik "beragadnak" saját keserűségükbe... sztem itt/errefelé kevés ilyen van (és ők is klónozzák magukat :)
spade 2005. 12. 17. 19:46
Előzmény: #22  spade
Judith,

Másszóval:

Video meliora, proboque, deteriora sequor.
spade 2005. 12. 17. 19:44
Előzmény: #18  Törölt felhasználó
Judith,

> "Le style c’ est l’ homme meme"

Homo sum, nihil humani a me alienum puto.
Törölt felhasználó 2005. 12. 17. 19:43
Előzmény: #16  spade
Cherchez la femme :)

bár sztem "Judith" úgy nő, ahogy növekszik :)
(F@rka van a menyasszonynak :)

amúgy meg kegyelmezhetnétek kicsit a rekeszizmaimnak :) Sör Robi reklámra se edzek ennyit :)

Topik gazda

Laurion
Laurion
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek