Tisztelt Fibo
Te köcsög paraszt, te üldözöd el innen a mi Marquesünet. Most elakarod üldözni spadet is. Spade urat gyakran olvasom, meg Buxer urat is, nem most kezdték a karrierjüket. Te viszont egy agyalágyult rohadt kis tetű csóró rágcsáló vagy. Rendelek rád patkányirtást, megérdemled.
Te köcsög paraszt, te üldözöd el innen a mi Marquesünet. Most elakarod üldözni spadet is. Spade urat gyakran olvasom, meg Buxer urat is, nem most kezdték a karrierjüket. Te viszont egy agyalágyult rohadt kis tetű csóró rágcsáló vagy. Rendelek rád patkányirtást, megérdemled.
Marques
Szerző: marques
2005. május 18. 4 óra 10 perc
Cím: Viszlát örökre T. Fórumozók Hozzászólás
Viszlát!
Abbahagyom a fórumra /és csak a fórumokra : ) / írást, mert akik ismernek személyesen, azok ezután is megtalálnak a való életben, a virtuális "ismeretség" meg - egyre inkább az a véleményem - értelmetlen.
Meg a számítógépezés rontja a szemet. : )
p.s. :
P.Z. szomorú lehetsz hogy lemaradsz a következő tutiról. : ) : )
2005. május 18. 3 óra 38 perc
Cím: RE: RE: P. Z.nek a tények Hozzászólás
csak azért nem tőled mert nem is ismersz személyesen. ami nem baj
2005. május 18. 3 óra 35 perc
Cím: RE: RE: RE: P. Z.nek a tények Hozzászólás
Tehát kedves P. Z. ne olvasd el a beírásaim. 3.30-as beírásos visszajelzéseket kaptam eddig. Ennyi.
2005. május 18. 3 óra 34 perc
Cím: RE: RE: RE: P. Z.nek a tények Hozzászólás
Amikor beírt valamit marques hogy vett akkor a beírása után mindegyik fel is ment egy ideig. És utána: ez a lényeg. Legalábbis Elmű óta figyelem. Aztán volt ami leesett. Szerintem se guru, de érzi a piacot.
2005. május 18. 3 óra 30 perc
Cím: RE: RE: P. Z.nek a tények Hozzászólás
P.Z. ember!
Nehogy elüldözd már Marques Mestert. Aranytojást tojó tyúk tojásai a beírásai, nekem jó pár részvényre felhívta a figyelmem, amivel kaszáltam, mint a Kaszás.
Pont azt írja mindig hogy nem önigazolásnak írja a beírásait és nem vételi jelzésnek. Te meg pont ezeket írod. Prekoncepciód van, mint a sztálini idők bíróinak. Szerintem téged egyszerűen irritálnak marques beírásai. Allergiás vagy rá. Ne olvasd el és kész.