Topiknyitó: Törölt felhasználó 2005. 12. 17. 16:30

Marques  

lentről felfelé olvasandó, ugyi

Szerző: marques

2005. május 18. 4 óra 10 perc

Cím: Viszlát örökre T. Fórumozók Hozzászólás

Viszlát!

Abbahagyom a fórumra /és csak a fórumokra : ) / írást, mert akik ismernek személyesen, azok ezután is megtalálnak a való életben, a virtuális "ismeretség" meg - egyre inkább az a véleményem - értelmetlen.

Meg a számítógépezés rontja a szemet. : )

p.s. :

P.Z. szomorú lehetsz hogy lemaradsz a következő tutiról. : ) : )

2005. május 18. 3 óra 38 perc

Cím: RE: RE: P. Z.nek a tények Hozzászólás

csak azért nem tőled mert nem is ismersz személyesen. ami nem baj

2005. május 18. 3 óra 35 perc

Cím: RE: RE: RE: P. Z.nek a tények Hozzászólás

Tehát kedves P. Z. ne olvasd el a beírásaim. 3.30-as beírásos visszajelzéseket kaptam eddig. Ennyi.

2005. május 18. 3 óra 34 perc

Amikor beírt valamit marques hogy vett akkor a beírása után mindegyik fel is ment egy ideig. És utána: ez a lényeg. Legalábbis Elmű óta figyelem. Aztán volt ami leesett. Szerintem se guru, de érzi a piacot.

2005. május 18. 3 óra 30 perc

P.Z. ember!

Nehogy elüldözd már Marques Mestert. Aranytojást tojó tyúk tojásai a beírásai, nekem jó pár részvényre felhívta a figyelmem, amivel kaszáltam, mint a Kaszás.

Pont azt írja mindig hogy nem önigazolásnak írja a beírásait és nem vételi jelzésnek. Te meg pont ezeket írod. Prekoncepciód van, mint a sztálini idők bíróinak. Szerintem téged egyszerűen irritálnak marques beírásai. Allergiás vagy rá. Ne olvasd el és kész.

Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2005. 12. 17. 19:40
Előzmény: #17  Törölt felhasználó
:)
spade 2005. 12. 17. 19:39
"
megbeszélhetitek pl., hogy hol is siklott végleg vakvágányra ez a sokkal többre hivatott marques prodzsekt... :))
"

Judith, akarsz róla beszélni ? :)

p.s.:
gyengébbek kedvéért beirásom nem azt jelenti hogy én is márki klón vagyok, hanem ezt szokta a pszichológus kérdezni :)
Törölt felhasználó 2005. 12. 17. 19:39
"Le style c’ est l’ homme meme"
Boldog karácsonyt Spade :) Te vagy a Ganxsta Zoli ?
Törölt felhasználó 2005. 12. 17. 19:36
Előzmény: #13  Törölt felhasználó
"nincs nektek családotok akivel beszélgethetnétek, kisgyermeketek akivel játszhatnátok? :("

a jelek szerint Neked nincs...
ez szomorú (...lenne, ha nem tudnánk Tőled, hogy legalább ketten használtátok a márki elsődleges (marques, marqves) és egyéb klón nick-eket, így aztán ha mással nem is, vele biztos beszélgethettek és eljátszogathattok, megbeszélhetitek pl., hogy hol is siklott végleg vakvágányra ez a sokkal többre hivatott marques prodzsekt... :))
spade 2005. 12. 17. 19:34
Előzmény: #14  Törölt felhasználó
AKS,

> tudtam én, hogy még előkerül a "netfüggő f@szok vagytok" új köntösbön :)

Azért ez totál más, mert
1, Nem löhecc vissza hogy Te is netfüggő f@sz vagy :)
2. Másrészt úgy tünik nem csak a f@szok netfüggők, néha a pin@k is .)
Törölt felhasználó 2005. 12. 17. 19:33
Előzmény: #14  Törölt felhasználó
Nem tudom, hogy 'függő' vagy e, de ünnepek felé sok az elmagányosodott.
Törölt felhasználó 2005. 12. 17. 19:29
Előzmény: #13  Törölt felhasználó
tudtam én, hogy még előkerül a "netfüggő f@szok vagytok" új köntösbön :) de én csak visszakérdezek :) már megint...
Törölt felhasználó 2005. 12. 17. 19:23
Előzmény: #12  Knight Tyris
Jön a szeretet ünnepe, a Megváltó születése. Nem akarok a szivébe gázolni senkinek, de ha tényleg mások vagytok, nincs nektek családotok akivel beszélgethetnétek, kisgyermeketek akivel játszhatnátok? :(
Knight Tyris 2005. 12. 17. 19:17
Előzmény: #11  Törölt felhasználó
Tudtam én egyből. :o)
Amikor már nem volt elég fantáziád és kénytelem voltál számozni a már egyszer használt nickedet, mint pl. undertaker2.
Bár lehet én most nem én vagyok, hanem most is Te, hiszen én nem létezem, de mégis vagyok. :o)
De akkor én most ki vagyok? :o)
Te azt hiszem én kivagyok. :o) :o) :o)
Törölt felhasználó 2005. 12. 17. 19:07
Előzmény: #4  Törölt felhasználó
Természetesen én vagyok Marques. :)

Sőt, valójában erre a fórumra csak én írok be, nagyságrendileg 6-700 különböző nick-en és álnick-en, bocs mindenkitől aki eddig úgy érezte, hogy ő is beír, mert valójában csak a mátrix tréfálta meg, az egész fórum azért jött létre, hogy én szórakoztassam magam a beírásaimmal, arról nem is beszélve, hogy nem csak arról van szó, hogy ide csak és kizárólag én írok be, hanem az egész fórumot csak én olvasom, és tök jól elvagyok magamban.

Azt hiszem, ez a tudathasadás végső állomása lehet már, hogy miközben tudom, hogy csakis én egyedül írom és olvasom az egész fórumot, megpróbálom felvilágosítani a fantázia nickjeimet, hogy ők valójában nem léteznek, miközben én ezt úgyis tudom, ők meg nem fogják megérteni soha, hiszen még elolvasni sem tudják, amit nekik írok...
:D
Törölt felhasználó 2005. 12. 17. 18:30
Előzmény: #7  Törölt felhasználó
"Azért kezdtem, hogy lássák, tényleg hihetetlenül érzem a piacot."

részben Márki ezen hozzáállását reagáltam le... ti. elég jó, 1/2 esély van rá, hogy vmibe beszállva (egyelőre csak longot említem) felmejne az ára akár azonnal, vagy hogy pl. 2 hét múlva magasabban legyen - a hazai magas vola lényegében garantálja, hogy ritka balfaxság esetén tudj csak lokális maxon venni (persze akik pl. 4600-on synit vettek, azokat ez nem vigazstalja, sőt :)
szóval ha "szemes" vagy, kiszállsz elég nagy nyerővel... más kérdés, hogy közben meg indexkövető alapban jóval többet kereshettél, és akkor nem kellett bohóckodnod illikvid szutykokkal :)
Törölt felhasználó 2005. 12. 17. 18:28
Előzmény: #8  Törölt felhasználó
Miért nem érdemes több nick-et használni?

1. A nick, már amúgy is álnév – minek álcázni az álnevet? – nincs rá normális magyarázat. Miért?
2. Akinek jó szeme van, az úgyis felismeri az álnicket – ez égés az álca álcázójának.
3. Az álnick-kel baszogatni vagy lejáratni akarsz valakit? – ha igazad van, miért álcázod az álneved? Ha nincs igazad, akkor meg úgyis a vétlen mellé állítod a közvéleményt – így kár a gőzért (ha lebuksz, megint csak lebőghetsz)
4. Dicsőíteni akarod magadat? – ha jó vagy úgyis elismer a piac, he meg nem vagy jó hiába dicséred magad álnéven, csak visszatetszést keltesz saját magad ellen – bumeráng hatás.
5. Manipulálni akarod a piacot? – he nem vagy bennfentes akkor megint kár a gőzért kicsi vagy – hiábavalóság. Ha meg véletlen éppen csak annyit sikerüld manipulálnod, hogy éppen, hogy csak kiugorj egy illikvid kis poziból – akkor meg a hiteled veszted el mert ettől nem megy a papír felfelé – megint hiábavalóság.
6. Kérdezni akarsz valamit álnéven, mert szégyelled, hogy nem tudod? – baromság, az új nickeket úgy sem veszi komolyan senki – ezért a válaszok sem túl komolyak. Komolyabban veszik itt a fórumon a bejáratott hiteles embereket, mind válasz mind kérdések szempontjából.

Akárhogy csűröm csavarom, nem látom be, miért van szükség klónnickekre. Az eredmény mindig a hiábavalóság.

Egyszerűen nem tudom elképzelni pl : Laurion, Wedge, Spade, Tancs, AKS, jómagamat is beleértve, meg az összes többi emberkét akiről tudom, hogy van olyan szinten, hogy a fentieket magától is tudja mi fészkes fenének használna klónnicket?
Törölt felhasználó 2005. 12. 17. 17:59
Előzmény: #7  Törölt felhasználó
túléljük :)
amúgy elég kevesen dicshimnuszoztak márkiról, bár most dereng, hogy volt vmi márkidekirályvagytopik, de csak crazy horse-ra emléxem onnan, és az volt a benyomásom, hogy sok a pro és kontra...
Törölt felhasználó 2005. 12. 17. 17:48
Előzmény: #5  Törölt felhasználó
ButaFiúk.
szerintem jókat röhöghet(nek) rajtatok :O) ;
Na pussszi
Törölt felhasználó 2005. 12. 17. 17:45
Előzmény: #4  Törölt felhasználó
ejnyebejnye, outsider, ez még 1általán nem derült ki... :)
nemtom, hány fibójudithakárki van még, de attól nem lesz tuti, mert uazt többen mondják, pláne, ha süt róla, hogy mind klón.
Törölt felhasználó 2005. 12. 17. 17:43
...ezt jobb már az elején leszögeznem, sőt Márkit is lényegében csak a Biarritzos ecobigyójáról "ismerem", meg hogy az áramosokról (amiket én sohasem figyeltem, így max. a reakciókból látom, hogy elég jól bejöttek)... ergo nem sokat tudok hozzátenni a márkis témához.

Azért ezen kevés infóm alapján ios ALAPOSAN csalódtam a Márkiban. A Biarritzos sztem 1xűen detektives-oknyomozóriporteres lett (+értelemben értve), bár az is igaz, hogy az Eco ennek ellenére felejtős (még most).
Az áramosok egy ideig bejöttek.
Ehhez képest egyre csak csúszott sztem le a lejtőn. Lehet, mindenkit hülyének néz(ett), és azt hitte, hogy buy-pr-sell ciklusokkal jókat kaszálhat. Persze én soha nem fogom megérteni az ilyen habitust 1xűen mert lényegében mindenben az ellenkezőjében hiszek (kisspekik éppenhogy nem hülyék, hanem sokféle tudást lehet "fókuszálni" - meg összekuszálni is :) + sztem a kispapírok sz@rok, gyakran csak azért maradtam le egy jó kis emelkedésről, mert annyit tököltem, hogy addigra nekilendült - alapvetően azért tököltem, mert tartok tőlük). A gurus dologgal végképp nem tudok azonosulni, hisz az embernek mindenféle megérzése van, és sztem akkor lesz nyerőben, ha a legkockázatosabb ötleteit, intuitív "megérzéseit" nem játsza meg, csakis a biztonságosabbakat - és azt is kőkemény MM-mel kezeli, no persze nem amcsissalm, hanem tekintetbe véve a magyar piac sajátosságait. Totál nem fogom én ezt a csákót megérteni, hacsak le nem 1xűsítem a dolgokat: zavarja, hogy nem nyert (eleget), hát már legalább gurunak tartsák. Ahelyett, hogy tanulna a hibákból, megpróbálja túllihegni a saját jelentőségét. Jóhogynem már lassan részesedést kér a tippekért :) Nekem van is egy olyan sanda gyanúm, hogy egy 2002-es piacon szétbukta volna magát, csak egy ilyen 2005-ös bikapiacon szinte nem lehetett rossz lóra tenni. Mondjuk tényleg voltak jó meglátásai, szelektív módon eddig csak ezeket olvastam. A story mindenképp tanulságos: nem mind arany, ami fénylik.
Amúgy P.Z.-ről is meg voltam győződve, hogy Márkiklón, de valszeg mégsem.

GARAND TOTAL SZUMMA TANULSÁG:
csakis szakmai érvekkal szabad foglalkozni (felhígult a fórum).
a hantabanta meg a lelkesítés/lelombozás a politika és a marketing "fegyvertára".

senki se hagyja magát átb...ni!
Törölt felhasználó 2005. 12. 17. 17:37
Előzmény: #3  Törölt felhasználó
Miután kiderült hogy ARP = Arp = tüske = taki árpi

Nem csodálkoznék ha Laurion = marques

Sokat dicshimnuszoztad te is marquest Laurion vagyis magadat ? :-) :-)

egyébként mi bajod vele? Beírta, hogy marques = marqves = ub21és ketten (vagytok) a szerzők

lehet hogy csak az oldal nézettségét akarják akarjátok növelni
Törölt felhasználó 2005. 12. 17. 16:58
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
bocs :)
akkor beteszem az egész sztorit, így már nem maradhat ki semmi:
lentről felfelé, továbbra is...

Szerző: proli
2005. május 19. 8 óra 42 perc
Cím: RE: RE: Viszlát örökre T. Fórumozók Hozzászólás

marques

"Miért hagyom abba?
Mert EBBŐL (ti. fórumra irogatásokból) nincs hasznom."

Egy sor dolgot nem azért csinál az ember az életben mert profit elvárása van.
Egyszerűen csak beszélgetünk itt a fórumon.
Megfordítva: ha Te azért írogatsz, mert hasznot remélsz ettől, az 1 más dolog.
Az már stratégia (marketing), kicsit ezt éreztem a megnyilatkozásaidon.

"Azért kezdtem, hogy lássák, tényleg hihetetlenül érzem a piacot. Ha tetszik, ha irritál egyeseket ha nem így van. "

Ezt meg hagyjad, hogy mások állapítsák meg, egészséges önbizalomnál nem több ez?
Nem akarlak bántani, de ezekkel nevetségessé teszed magad hidd el.
De azt gondolom, ha nem is márki mester néven, de nem fogsz Te távol maradni innen.
És Kántor mindíg kiszimatol mindent :-)
Üdv
proli

Szerző: Maximus
2005. május 19. 7 óra 46 perc
Cím: RE: Viszlát örökre T. Fórumozók Hozzászólás

marques,

ontsuk bele azt a bizonyos tiszta vizet a poharba:

- itt a regebbi arcoknak, nickeknek teljesen erdektelen, hogy ki mit tradel, senki sem fogja direktben azt masolni, hogy mit csinal a masik. Elkepzelheto valamifajta figyelemfelkeltes, azonban ha te peldakent irsz egy terjedelmeset peldakent a hong-kong-i dollar-rol, lehet, hogy megnezem a tickert, de ha nem latok benne belepot az en rendszerem szerint, akkor nem nyulok hozza.

- a vegletesen egyszeruen fogalmazott velemeny szerintem := long/short/hold @ xxxx.yyyy es nem az, hogy majd evek multan, ha minden igy marad mi kovetkezhet. A jovobeni valoszinuseget meg kell elni/varni...

- nekem ugy tunik, hogy faj neked, ha nem magasztalnak teged egyertelmuen, nyilvan ez egyedi habitus kerdese. Az en hozzaallasom ehhez a kerdeshez: tok mindegy mit gondolnak rolam, ha a bukszaban jok a szamok, akkor kit erdekel.

Irkaszhatunk meg rolad, a hozzaallasrol, velemenyalkotasodrol, de miert is, hiszen tobbszor megerositettunk mar abban, hogy helyed van itt a velemenyeddel, az pedig tovabbra is ugy marad, hogy TopK, C vagy akar en biztosan a sajat fejunk utan megyunk tovabbra is, hiszen igy szeretjuk... Peldakent nekem nincs kozos feluletem veled, hiszen en csak hataridozok itthon - en is longban, de, ha devizakrol irsz, alkottsz velemenyt akar meg makrokban is cserelhetunk velemenyt...

P.S.: Az emberismeretem azt mondatja velem, hogy, akinek ennyire fontos a forumos elismertseg, azt suttogjak rola, hogy o jo, az cserel egy nicket es folytatja vagy hasznal egy masikat aktivan... No problemo...:-)

Szerző: lipak1
2005. május 19. 6 óra 46 perc
Cím: RE: RE: RE: Viszlát örökre T. Fórumozók Hozzászólás

marques! Azért írhatnál még egy mailcímet, mert van aki kíváncsi még rád. Például én is. Nekem bejöttek a tippek. Egyébként az a véleményem, hogy csak az kritizáljon, aki szintén termékeny tippeket is tud dobni(érvekkel alátámasztva) és akkor eldönthető a találati arány.

2005. május 19. 6 óra 5 perc

ja és még ennyi:

- köszi a támogató szavakat (Laurion, Proli, Pénznyelő)

- P- Z.: nem üldöztél el : ) : ), csak nem látom értelmét fórumokra ! irogatni

- TopK, Maximus: hidjétek el azt a beírások alapján nem látjátok ki mennyire profi, én a beírásom stílusával a végletekig egyszerüsítetten fogalmazva tippeket akartam adni. Meg azt sem ki mióta trédel : ) Képes lettem volna olyat is írni, amit csak szakmabeliek értenek, de minek egy nyílvános fórumra?

Hát ennyi.

JA ÉS MÉG:

Ja és még az is érv volt beírásaimmal szemben, hogy bikapiacon könnyű tippet adni.

Hát mostanában már mindenki a pénzkivonásról írt, én hétvégén ajánlottam az OTP vételt (mi pénteken zsákoltunk be), amit itt szinte senki nem akceptált:

Aki hétfőn vett, annak szerdára már majdnem meg is van mára az ÉVES betéti kamat.

/ Nyílván hosszú távon befektetés, azért írtam hosszú távra, de most már lehet realizálni az 5 %ot./

konklúzió:
szerénységem tiltja hogy levonjam a konklúziót, de ezt mások a való életben megteszi - Isten tartsa meg jó szokásukat : ) : ) : )

2005. május 19. 5 óra 52 perc

Sziasztok!

Tényleg az utolsó:

1.)
NEM AKARTAM BEÍRNI MÁS NICKKEL. Amit le is írtam tegnap 3:35kor:
"3.30-as beírásos visszajelzéseket kaptam eddig. Ennyi." idézet vége

Ez egyszerűen nevetséges. : ) : ) : ) Erre mi a f.... szükségem lenne??????? Fel nem merült bennem. Ilyen hülkyesééget.

Amit tegnap 3:30kor és 3:34-kor írtam, azt NEKEM mondták személyesen tegnap előtt. Olyan akinek a pénzének a fialtatásához van egy "csepnyi" közöm.

2.
Miért hagyom abba?

Mert EBBŐL (ti. fórumra irogatásokból) nincs hasznom.

Azért kezdtem, hogy lássák, tényleg hihetetlenül érzem a piacot. Ha tetszik, ha irritál egyeseket ha nem így van. Ezt szerettem volna megosztani másokkal.
Valóban minden részvényt (visszanézhető, de fölösleges): Econet, Elmű, Émász, Graphi, Mol, Phylaxia, a beírásom idején történő vásárlás UTÁN legkésőbb !!! pár nap múlva. Néhány nap alatti tartással legalább 4-5 % lett volna elérhető.

Összesen aki rám hallgatott és 4-5 %-ék Elmű Molnál 20 - 30 % hozamot realizált, az elmúlt fél évben LEGALÁBB 50-60 %-ot.!!!
Egyszer tévedtem Mol shorttal nyáron.

És ez nem önigazolás. Ezek tények és pont azért hagyom abba, mert időnként ezeket írják néhányan.

Szerző: Spade
2005. május 18. 20 óra 35 perc
Cím: fényezés Hozzászólás

Szeretett Márki,

Tök gáz hogy igy lebuktál :), de ez nem érdekes, az érdekes az hogy szoksz jó dolgokat irni, Igy irhatsz nyugodtan senki nem fogja ezt (a történteket) a fejedhez vágni...főleg ha tanulsz belőle, na nem azt hogy legközelebb résen leszel ha magadat akarod fényezni :), hanem hogy nincs a fényezésre semmi szükség(ed)

Szerző: Q&A
2005. május 18. 16 óra 5 perc
Cím: RE: RE: RE: RE: RE: Viszlát örökre T. Fórumozók Hozzászólás

"Jó, hát a megvédem magamat félrenyúlás tényleg ciki, besz@rtam a röhögéstől:)"

Én is csak ennyit írtam.
Valóban komoly befektető ilyet nem csinál, hogy saját magát védi másik nickkel, mert tudja, hogy elég a saját szavának ereje.

Szerző: Penznyelo
2005. május 18. 15 óra 36 perc
Cím: RE: RE: RE: RE: Viszlát örökre T. Fórumozók Hozzászólás

Jó, hát a megvédem magamat félrenyúlás tényleg ciki, besz@rtam a röhögéstől:)

Szerző: Laurion
2005. május 18. 15 óra 29 perc
Cím: RE: RE: RE: Viszlát örökre T. Fórumozók Hozzászólás

Pénznyelő, akárhogyan is, szomorú dolog...
az életben eszembe nem jutna más nickkel magamat sztárolni, védeni.
az embert vagy megvédik a többiek, vagy nem...
én pl védtem volna..., az egyik kedvencem (volt?)

Szerző: Penznyelo
2005. május 18. 15 óra 18 perc

Te meg bazi bátor vagy párnapos nickkel, névtelenül, arctalanul...
Tök nem védeni akarok márkit, de egy beírása 10-szer hasznosabb, mint a névtelen beugatók összes ilyen "műve".

Márkival amúgy semmi baj nem volt. Cikkei olyanok, mintha egy funda befektető lenne. Pedig valójában ő egy ügyes spekuláns. Cégekről írt, általában hosszabb távú, funda alapú elemzéseket. Pedig őt nem a funda érdekli (és nem is hosszú táv). Funda alapon alulértékelt, vagy legalábbis megalapozott fundájú cégeket keres, akik speki kedvencek lehetnek. És itt a lényeg. Azt keresi és arra hívja fel a figyelmet, hogy mik lehetnek és miért spekikedvencek. Nem szart tukmál, hanem sztorit kelt, ad el. Ehhez kell a híres capslockos multi fórumos marketing hadjárat is. És amúgy a Graphi ötlet is bejött, mert azt meglátta, hogy rá fognak harapni a spekik, érdemes körülnézni más fórumokon is, rengeteg speki lett graphimániás az elmúlt fél évben. Abban tévedett, hogy nagyobb ráugrásra számított.

Szerző: Q&A
2005. május 18. 14 óra 53 perc

marques:
Ez az önsupport - így, hogy lebuktál - nagyon ciki azért.

Szerző: gpmix
2005. május 18. 12 óra 56 perc
Cím: Marques :) Hozzászólás

Szevasz Mester,

ez nagy volt:), de ettől még nem dől össze a világ! Én nagy élvezettel olvastam többek között a Te beírásaidat is, szóval ne hagyd abba!

Azt mondják a kellemetlen helyzeteken egy jót kell nevetni oszt kész :))

üdv: gpmix

Szerző: P.Z.
2005. május 18. 11 óra 32 perc
Cím: RE: RE: RE: RE: RE: P. Z.nek a tények Hozzászólás

Kedves marques!

Azt hiszem TopKaiser és Maximus sok mindent elmondott helyettem.

Nem kéne személyeskedésnek venni, az én véleményem is egy a sok közül. De el lehet rajta gondolkozni, mert lehet, hogy az ember hasznára válik.

Én is ezt szoktam.
Én pl. az ELMÜ eredményét anno tavaly nyár táján rosszul számoltam (10% eredmény növekedést vártam konzervatívan 2004-re). A Te és más fórumtagok véleményét, érveit olvasva változtattam meg a véleményemet, és a tévedésemet be is írtam a fórumra!!!

Az ember ismerje be néha a hibáit, tévedéseit, és legyen nyitott mások építő kritikáira.
Ettől szerintem nem lesz kisebb ember, sőt!!!
Azt, hogy kinek a kritikáit fogadja el építőnek, azt mindenki maga dönti el.
De a beírásom célja nem a Te elüldözésed volt...

Szerző: Maximus
2005. május 18. 9 óra 12 perc

marques,

kicsit felrementek a nickek, kicsit szurkolosnak tunsz, aki megprobalja megerositeni magat ezzel-azzal. Ha igy tetszik neked tedd...

BTW, a hozzaszolasaid tartalmaztak erdekes megkozeliteseket, szoval folytasd csak...

Szerző: proli
2005. május 18. 8 óra 36 perc

marques
Meg vagyok lepve.
Vagy nem voltál józan, vagy tényleg korán volt felvenni a kesztyűt.
3.30-as visszajelzések??? mint John Nash ?
Aki figyeli a piacot és a beírásaidat, úgyis tudta ezt eddig is, amit P.Z.
kidomborított.
Kántor mindent tud, mert mindent kiszimatol, tudod?
Tuttiboy :-)))
De hiányozni fogsz, ha komolyan gondolod.
Üdv

Szerző: TopKaiser
2005. május 18. 6 óra 40 perc
Cím: RE: RE: RE: RE: P. Z.nek a tények Hozzászólás

Drága márki, ezt az utolsó pár beírást elrontottad...egy másik login-nel akartál bejelentkezni saját támogatásodra, de nagy felindulásodban a sajátoddal sikerült (mindegyik marques). Ez nem baj, de ez van, hanjnal fél négykor már fáradt az ember ;-)

Mi örülünk a beírásaidnak, fundamentális elemzéseidnek, amelyek, elismerem, néha egészen érdekesek, és akár hasznosak is lehetnek. Sőt mi (akik eléggé régen trédelünk) azt is tudjuk, hogy egyikünk sem tévedhetetlen, és ezért tudjuk, hogy nem minden jön be. Nem baj ha ezt te is felismered, ettől nem leszel kisebb...

2005. május 18. 4 óra 10 perc
Cím: Viszlát örökre T. Fórumozók Hozzászólás

Viszlát!

Abbahagyom a fórumra /és csak a fórumokra : ) / írást, mert akik ismernek személyesen, azok ezután is megtalálnak a való életben, a virtuális "ismeretség" meg - egyre inkább az a véleményem - értelmetlen.

Meg a számítógépezés rontja a szemet. : )

p.s. :
P.Z. szomorú lehetsz hogy lemaradsz a következő tutiról. : ) : )

2005. május 18. 3 óra 38 perc

csak azért nem tőled mert nem is ismersz személyesen. ami nem baj

2005. május 18. 3 óra 35 perc

Tehát kedves P. Z. ne olvasd el a beírásaim. 3.30-as beírásos visszajelzéseket kaptam eddig. Ennyi.

2005. május 18. 3 óra 34 perc

Amikor beírt valamit marques hogy vett akkor a beírása után mindegyik fel is ment egy ideig. És utána: ez a lényeg. Legalábbis Elmű óta figyelem. Aztán volt ami leesett. Szerintem se guru, de érzi a piacot.

2005. május 18. 3 óra 30 perc

P.Z. ember!

Nehogy elüldözd már Marques Mestert. Aranytojást tojó tyúk tojásai a beírásai, nekem jó pár részvényre felhívta a figyelmem, amivel kaszáltam, mint a Kaszás.
Pont azt írja mindig hogy nem önigazolásnak írja a beírásait és nem vételi jelzésnek. Te meg pont ezeket írod. Prekoncepciód van, mint a sztálini idők bíróinak. Szerintem téged egyszerűen irritálnak marques beírásai. Allergiás vagy rá. Ne olvasd el és kész.

Szerző: P.Z.
2005. május 17. 23 óra 51 perc
Cím: RE: P. Z.nek a tények Hozzászólás

Kedves marques!

1.) "amit én leírtam annak mind VAN alapja"
Igen ennyire hittél a Graphisoftban is miután megvetted, és elkezdted megosztani velünk, hogy milyen jó papír.
Akkor is volt alapja annak, amit írtál...
Aztán még se egészen jött be.

Mert még is adták az opciós részvénytulajdonosok, és mégse ment 1Q előtt 1800-ra.

"V. RÉSZVÉNYOPCIÓK
.
A legújabb ! információk szerint nincs reális esély arra, hogy rövidtávon a munkavállalók ráborítják a piacra a levívott opcióikat, januárban a 10.000 darabot sem érte el a lehívott opciók száma.
"link

Vagy amikor fennen hirdetted, hogy az ÉMÁSZ milyen olcsó, és 10000Ft alatt ne adjuk el.Utólag kiderült, hogy te azért még se vártad meg a 10000Ft-ot.

Védekezésképpen "ahogyan a piac változik, én is változom" mondást idézted.

A mondás szerintem igaz, de ha Te is ezt vallod, akkor csínján kéne bánni az 5 éves időtávú elemzésekkel. Mert lehet, hogy a piac is változik közben:-)

2.) Tényleg azt hiszed, hogy ezt hiszem?:-)
" Szerintem te olyan hülyének nézel engem, hogy én azt hiszem magamról hogy így húzom fel az OTP árfolyamot. Te jóóóóóóó Isten. : ) : ) : )"

Bocsás meg,ennyire nagy halnak nem tartalak, bármennyire is szeretnéd.

De lehet ez is a válaszom: " Te jóóóóóóó Isten. : ) : ) : )"

3.) A caps lock jó találmány, de internetes fórumokon általában ritkán alkalmazzák, mert kiabálásnak, reklámozásnak tartják. Egyes fórumokon gyakori használata kitiltást von maga után.
Szép dolog, hogy a lényegre fel akarod hívni mások figyelmét, de ha mindenki így tenne, akkor eléggé érdekesen nézne ki ez a fórum.

4.) A PF fórumán"Én Q1 előtti spekiben eladtam az utolsót is."
link
Beírás utólag, 2005.05.14-én. Az azt megelőző kereskedési napon, a papír 1450-en zárt, ami megközelítőleg annyi, mint a NAGY BETŰS figyelem felhívásod első napját (2005.02.03.) megelőző kereskedési napon.
link

Nehéz így követni a nagy kaszálásaidat, és veled együtt kaszálni, ha az exiteket ilyen későn írod be...

A séma egyszerű, szerintem mindenki látja: vétel-caps lockkal való figyelemfelkeltés (hirdetés)-eladás-esetleg bevallása annak, hogy eladtad már sokkal előbb.

Szóval kicsit nagyobb alázattal a piaccal, és a kisebb mellényke úgy látatlanban jobban állna...

De ha neked ez így természetes, akkor Tőlem csináld így tovább.

Törölt felhasználó 2005. 12. 17. 16:47
Előzmény: #1  Törölt felhasználó
Lau!
A "vallomás" része lemaradt, meg a nagyon gyengére sikerült magyarázkodása is:

2005. május 19. 5 óra 52 perc

Sziasztok!

Tényleg az utolsó:

1.)
NEM AKARTAM BEÍRNI MÁS NICKKEL. Amit le is írtam tegnap 3:35kor:
"3.30-as beírásos visszajelzéseket kaptam eddig. Ennyi." idézet vége

Ez egyszerűen nevetséges. : ) : ) : ) Erre mi a f.... szükségem lenne??????? Fel nem merült bennem. Ilyen hülkyesééget.

Amit tegnap 3:30kor és 3:34-kor írtam, azt NEKEM mondták személyesen tegnap előtt. Olyan akinek a pénzének a fialtatásához van egy "csepnyi" közöm.

2.
Miért hagyom abba?

Mert EBBŐL (ti. fórumra irogatásokból) nincs hasznom.

Azért kezdtem, hogy lássák, tényleg hihetetlenül érzem a piacot. Ha tetszik, ha irritál egyeseket ha nem így van. Ezt szerettem volna megosztani másokkal.
Valóban minden részvényt (visszanézhető, de fölösleges): Econet, Elmű, Émász, Graphi, Mol, Phylaxia, a beírásom idején történő vásárlás UTÁN legkésőbb !!! pár nap múlva. Néhány nap alatti tartással legalább 4-5 % lett volna elérhető.

Összesen aki rám hallgatott és 4-5 %-ék Elmű Molnál 20 - 30 % hozamot realizált, az elmúlt fél évben LEGALÁBB 50-60 %-ot.!!!
Egyszer tévedtem Mol shorttal nyáron.

És ez nem önigazolás. Ezek tények és pont azért hagyom abba, mert időnként ezeket írják néhányan.

Topik gazda

Laurion
Laurion
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek