Az oké , hogy 35k körül kezdtük az évet , de 40k alatt már 'fáj' . Namost el kéne kezdenem belevenni, mert ez már a pánik ( csak félek a péntektől ). Persze CsP húzhat egy 'trumpost' és mondjuk 7végén bejelentheti, hogy : 'elvan az az orosz leány mint a befőtt, nem kér enni; a háború meg úgysem tarthat a végtelenségig ; a balti államok meg örüljenek, hogy !KI!felé hoztuk a lóvét az oroszoktól , nem befelé vittük '
38280 - 38530 ott van rés, de szerintem ennek az esésnek nincs köze a réshez. Kedden irtam, hogy szerintem 35 - 37 közé le fog menni, de nem gondoltam hogy nyil egyenesen korrekcio nélkül még ezen a héten.
Ez mar nem amiatt van hogy orosz bank ez a us bond rekord high 2002 ota ath … a szoke torgyan addig haboruzik es kolti a dollart hogy a kamatok rekordon vannak es oda megy a penz … egy intervencio kene a kamatok leszoritasara a fed vagy penzugyminiszteriumtol es jo lenne… legalabb szobeli … de hallgat mondenki kispapi meg olyan szarul idozitett hogy inkabb mondjon le mint vezerigazgato
OTP moderált