Egyes becslések szerint a franciák csaknem 40 ezres veszteséget szenvedtek Waterloonál (beleértve a halottakat, sebesülteket vagy a fogságba esetteket), míg a brit és porosz áldozatok száma körülbelül 22 000 volt. Becslések szerint 20 000 ember – többségük francia katona – halt meg a csatában.
Vaktik is tudja, menekülne már...oda a salétromos háza egyelőre, az agyonhajtott, kilométermanipulált verdáival együtt.Most akkozik erősen, de már felhuzta a régi motorosokat ott, molomba nem megy be, ott a Ta mester se aktív.Most megvárom az osztit, de ezt biztos nem veszem.Koati okos volt, kiszabadult, a kotkoda meg csak had üldögéljen az ólban az ülőrudakon.
Nagyon vigyázni Vaktikkal...750 től bent áll több autó ára...bár most másik nickjét használja....de Ő az autós aki pár agyonnyúzott verda árát betolta az osztira...azok a kocsik egyelőre maradnak Napoleonnál.
Vaktik, még mielött kiment megetettni a disznokat, beböffentett a Farkas Úr Appenin forumába...ime: "Ha az értéket nem szereted, menjél valamelyik Akko forumba. Az olyan mint egy nagy család. A vidéki, pityókás mindig sztorizgató nagypapától/nagybátytól (akit néha jól látni, de ha nálatok lakik mindig mindenhol ott van, bömböl a mulatós és okoskodik, alig várod haza menjen), a drogos suttyó állandóan káromkodó tollal kitetovált panelproliig, ahol megelevenedik a magát Petrocellinek képzelő Havanna lakótelep - Kőbánya-felső - Népszínház utca tengely ( a dróóg róóssz ), színes társaság. Ja az Akko halálra ítélt részvény de legalább jót szórakozol. De hát kit érdekel az árfolyam, itt mindenki a társaság miatt van:)"
Én azt nem értem őszintén, hogy valahányszor látok a fórumban mostanában új tagot, az szinte mindig az apeninneseknél köt ki először... mindenféle nevük van, semmi kedvem listáznon őket... pedig szoktam nézni más topicokat is, nyomda, wallis, waberers, cig, alteo stb. valahogy nem vonzza őket... ez biztos a véletlen műve? Vajon ezek alapján hol is folyhat a legnagyobb felbeszélés?
KIsWaterlós Appeninn