Egyes becslések szerint a franciák csaknem 40 ezres veszteséget szenvedtek Waterloonál (beleértve a halottakat, sebesülteket vagy a fogságba esetteket), míg a brit és porosz áldozatok száma körülbelül 22 000 volt. Becslések szerint 20 000 ember – többségük francia katona – halt meg a csatában.
Ez nem gúnyolódás, ez szakértés!Szakértőink folyamatosan vizsgálják a papirban levő lehetőségeket.Itt mindenki elmondhatja a véleményét de vater...ni szigorúan tilos!Ez az 1 szabály van!
Igen, szakértjük és próbálunk óvatosságra inteni! Én buktam rajta minimálisat 5-6 százalékot, forintosítva 7-800 ezer. Közvetlen előtte nyertem egy kicsivel többet. Szóval igazából nincs okom mérgelődni, panaszkodni. De az verte ki a biztosítékot amit műveltek a részvényesekkel ezek a semmirekellők!! Csak segítő szándékkal javasolnám, inkább opust kellene venned e helyett!! Ha tájékozódnál tudnád ott hamarosan saját részvény vásárlás lesz, komoly összeggel!! A nyáron óvatos becslésem szerint is 15-20% emelkedés benne van!! És ezt nem elhanyagolható az uborkaszezon közepén!!
A lőtéri kutyát nem érdekni lehet-e shortolni vagy sem, ezt a short dolgot engedd már el!! A cég eredményei "állítólag" jók. Persze hogy nem itt kellene lenni az árfolyamnak, de az osztalék ígéretükkel úgy haza vágták a bizalmat hogy itt még nagyon korai vásárolni .500-550 között talán, de csakis spekára!! És igen, én buktam vele. Jövőre tuti bukik a ner, ezeket a papírokat időben dobni kell, mert 200 ft-ot sem fognak érni!!!
Amúgy az App 8 év alatt egyszer fizetett 7 Ft osztalékot … Nekem speciel semmi bajom Még vele. Adtam neki egy esélyt . Tartottam a szavam. Ha nem jön be / eddig/ akkor vissza keresem máshol . Megtörtént . Nyugodtan ülök . Osztalékkal többet nem számolok. Osztalékvárakozás miatti árfolyamemelkedéssel. Igen .
KIsWaterlós Appeninn