Egyes becslések szerint a franciák csaknem 40 ezres veszteséget szenvedtek Waterloonál (beleértve a halottakat, sebesülteket vagy a fogságba esetteket), míg a brit és porosz áldozatok száma körülbelül 22 000 volt. Becslések szerint 20 000 ember – többségük francia katona – halt meg a csatában.
Mol nagyon felejtos. Otp, opus, nyomda, vertikal esetleg zwack. Richter kérdőjel corleonenak igaza van, de tavaly nyáron is rallyzott az a nyomorult richter.
Appot tegnap megpróbálták spekázni kicsit , de nem igazán haraptak rá. Az időzítés nem volt alkalmas . Ez a kvazir MOL topikba ritka amatőr egy csávó. Aztán sírnak ha Corleone kiemeli sorba a baromságaikat..
Én is csodálkoztam, mert van ennél jóval durvább beszólogatás is , de ez inkább már azért van , mert visszaeső. Halmazati büntetés. Ezt egy ilyen ha edzett fószernak illett volna tudnia 👀
Én meg felvettem szakertőnek, termeszetesen nem tetszik ha valaki csúnyán beszél rólam, de a korom miatt annyira nincs rám hatással.A Toka clubban is van aki ezt mond 1 papirról van aki teljesen mást.
Waterlos Appeninn