Itt szerintem egyszerűbb a tényallás. Csak tenyszerűen, nehogy megint kitiltsanak. Vegyük például a tavaly dec. 29-i közgyűlést... olyan dolgokat is kihoztak alapszabaly módosításként amik el sem hangzottak, nemhogy a "közgyűlés" szavazott volna róla. Ez véleményem szerint kimeriti azt a BTK-s kategóriát akit a multkor írtam. Erre van elég sok tanu is ha oda kerül a sor hogy behívják meghallgatni azokat akik ott voltunk. Ez a cselekmeny nem egyedi eset hanem az elmúlt 5 évben mióta kgy-re járok visszatérő elem.
Nagyon várjuk a napirendi pontok tartalommal való megtöltését. Elfogadva a moderátorok döntesét, letöltöttem kitiltásomat. Csak halkan zárójelben kerdezem, hogy itt sokan rabló, tolvaj, csaló, gazember bandának minősítik a ceg vezetését (a teljesseg igénye nélkül). Kérdezem hogy ez mennyivel jobban fér bele a fórum házirendjébe mint az általam megfogalmazottak? Ezíton is jelzem, a moderátor megnyugtatására, hogy a megfelelő szervek már több forrásból megkapták a feljelenteséket és dolgoznak az ügyön, így hamarosan hivatalos forrasból is értesülhetnek arról ami miatt engem kitiltottak a fórumból. 🙂
NUTEX mindenkinek