Hol van illetve volt az MNB a KEG, az OTT1, Genesis (Hunmining) és most a Nutexnél. A nyilvánvaló csalásnál? Tanulság a Standard kategóriából nem szabad vásárolni! És igazad van, már a "normális" gazdasági portálok is szenzációhajhász bulvár lapok lettek.
Amúgy igen,aki ezt leírta,ott valami hivatalos szervnek kéne kereskedni,hogy hogy jött ki ez az égbekiáltó baromság!Én egyet el tudok képzelni,hogy a tizedes vesszőt nem irták oda talán,és 2,5Ft akart lenni??
Szerintem aki azon a szinten vette, az szimplán bekajálta a portfólió és a vg 25 ft-os osztiról szóló cikkeit anélkül, hogy a részletekbe belement volna... egyébként én az ilyen újságok felelősségét is felrónám, amikor egy elejétől fogva bűzlő előterjesztést így felhypeolnak
Itt már kell, hogy legyen valami. Vitán, Mrp, kft. elég sok a mozgolódás. Régen ilyen nem volt. Most felpörögtek az események. Nem lennék meglepve ha még 2025 első felében bejelentenék az akvit. Karácsonyra akár lehetne egy újabb dupla...
Igazából papírforma lett a határozatok.. Osztalék nincs, ezt kb. mindenki sejtette. Helyette van kavarás akvizícióra, kb. fél éve már ez megy, szóval ez is papírforma. Tényleg az dönti el a jövőt, hogy milyen céget hoz akvira a nagy ember... Úgy tűnik, most mindent ennek rendelnek alá. Emiatt bízom benne, hogy jót, meg azért is mert elég jó jutalmat kapnak ha megcsinálják. Úgyhogy hajrá!
De azért az jó jel,hogy a 22Ft fogja az árfolyamot,ott már millió Ft-os vevők vannak 10fillérenként!100.000db-ok voltak ma is berakva vételre 22től lefelé!
Ezt még emészteni kell. Azt azonban nem értem, hogyan lehet kihagyni előterjesztett pontokat. (van erre valamilyen jogszabály?) Befektetések, bankbetétek, részvények. Tájékoztatás, döntés. Vagy csak fontos teendőik mellett megfeledkeztek 3-4 pontról?
Ezt a deltásoktol kérdezd. :) Láthatóan nem hozta meg a sikert. Ez csak a mutyira jó, arra, hogy a mezei befektetőt megvezessék, hogy véletlenül se tudja reálisan felmérni, hogy mire számíthat ha vesz a részvényből
NUTEX mindenkinek