Vettem, azért reagáltam. Szeretem a kihívásokat. Egyrészt megszoktam az évek során, másrészt kiváló fejlődési lehetőség, amikor az ember szakadatlan hülyeségáradattal szembesül. Rengeteget lehet belőle tanulni. Mik azok a hibák, amelyeket az emberek elkövetnek? Miért követik el ezeket a hibákat? Egyáltalán hibáznak-e, vagy lehet, hogy én tévedek? Az ellentétes vélemények sokkal többet adtak, és jobban megerősítettek, mint a sajátommal egyező nézőpontok. A legutóbbi eset: egy egész csapat kiszáll 650 környékén egy Telex-cikk miatt, aminek tartalma kizárt, hogy bármilyen hatással legyen az üzletmenetre. Mennyire érdekli ez a Johnson & Johnson-t Varsóban? A mai napig zöngézik… Vajon mennyi befolyása lesz ennek az eredmény/osztalék értékéhez képest? Mit mondanak majd 1500 felett? 🙂 Money talks, bullshit walks.☝️
Engem még nem zavar, csak a folyamatos panaszkodása idegesít egy kicsit.mondjuk furcsa , hogy panaszkodik, mert 700 körül érkezett, most meg 750- nél vagyunk, tehát minimum 5 %-os pluszban lehet pár hét alatt. Lehet, hogy egy panaszkodós troll. Én még nem basznám ki , de ennek meg ellentmond,hogy egy bohócnak próbál imponálni.
Nem igazán van időm nyomozni, sok a fizu, amit el kell költeni, meg hát állandóan reprezentálni kell , meg a Mollynak is vannak igényei. Persze néha azt is kell, a múltkor is nyomoztam a projekttársaság után, de te gyanús vagy nekem, túl sokat kérdezel, kolléga vagy.:)
Olvastam Beze rémálmáról a Ricsi topikba. Én is álmodtam az új mercimről.Azt álmodtam , hogy Kínában gyártották.:) Lehet inkáb BMW Alpinát veszek, a pinában legalább nem lehet csalódni, mint ahogy a Mollyban sem.:)
Az a baj veled, hogy azt hajtogatott már hetek óta, hogy lassan nem lesz eladó papír, mert elfogy a közkéz, ami hülyeség, mert mindig lesz eladó rv. A másik, hogy folyamatosan elégedetlenkedsz azzal, hogy nem megy sehová a papír Idén 82 Ft- ot emelkedett,ami bőven 10% fölötti emelkedés, tehát ez is hülyeség.
Igazad van teljesen, már látom. Itt az is baj, ha jókat próbálok írni, ugyanúgy gond h aleírom, hogy a Dani egy adócsaló, pedig az tény! Te érted ezt? Mert én nem.
Appeninn Holding Nyrt.