Én sajnálom szegényeket , ha véletlenül nyerne a tisza akkor sem lesz változás , mp mestere Orbán , mindig öt utánozza ,soha nem lépne le a kijelölt útról, ezt a sok kommunista régi bútort úgy fogja kivágni , hogy a lábuk sem éri a földet 🤣🤣🤣
Nagyon jó, hogy szereti a luxust.Ha nem kozpénzen luxizik mi gond vele?Én is szeretem a luxust, néha megfizetem néha meg nem.Kozpénzen ne luxizzon senki.
...A meghívás egy dolog, ahhoz viszont, hogy valaki három évig a Gázai Béketanácsban maradhasson, Donald Trump nemzetenként egymilliárd dollárt kérne, írta a Times of Israel a tanács alapító okmánya alapján.....
Vasárnap KÉK-i irányból folytatódik a szibériai eredetű hideg, száraz levegő beáramlása az ország térségébe.Hatására csökken a ködhajlam, tisztul az idő, de kisebb körzetekben továbbra is lehet tartós párásság, illetve abból kialakuló rétegfelhőzet. Az ország túlnyomó részén viszont már valószínűbb a tartós, zavartalan napsütés.A hajnali fagyos idő napközben fagypont köré, délnyugaton, délen jellemzően pár fokkal a fölé, míg északkeleten pár fokkal az alá enyhül.
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi