Vasárnap is az eddigihez hasonló maradhat az időjárási helyzet.Ezen a napon előreláthatólag az ország nyugati negyedén, harmadán lehet bízni szűrt vagy zavartalanabb napsütésben az elvékonyodó, felszakadozó rétegfelhőzet mellett, a hajnali, délelőtti párásság eloszlását követően. Nagyjából a Duna vonalától keletre felhősebb égbolt marad a jellemző. Időszakosan, szórványosan eleredő, gyenge esők a Tiszántúl területén, a keleti határvidéken várhatóak.Éjszaka a nyugati térség felett is növekedhet a felhőzet, zömmel felhős égbolt valószínű szerte az országban. Párásság, néhol ködfoltok is képződhetnek. Csapadék nem ígérkezik jellemzőnek, bár keleten ekkor is lehet szemerkélés. Gyenge marad a légmozgás.
Miközben Orbán Viktor Moszkvában Putyinnal tárgyalt, majd Szijjártó Péter energetikai együttműködést erősítő üzeneteket küldött, egyre világosabb: a magyar olajcég egy üzlet küszöbén áll. A NIS irányító csomagjának értéke nagyjából 1,41 milliárd dollár. Szinte fillérre annyi, amennyi készpénz a Mol kasszájában van.
Köszönöm, igen.Már alszik, én a keverékem fogyasztom és tvzek.Én sem megyek már ilyen barangolos, kirándulos dolgokra, csak vizpartra és nyáron.Idén voltam a Bakonyban egy túrán, alig vártam a végét.
Szombaton is folytatódik a frontmentes, jelentős időjárási eseményektől mentes, évszaknak megfelelő időjárás.Megmarad az éles időjárási különbség az északnyugati és a délkeleti országfél között. Míg északnyugaton változó erősségű, szakadozott fátyolfelhőzeten át szűrt vagy zavartalanabb napsütés a valószínűbb, addig a keleti, délkeleti térségben marad a szürke, erősebben felhős égbolt. A felhőzetből itt-ott, időszakos, szemerkélő eső is előfordul. A köztes területen pedig változó felhőzetre lehet készülni némi bujkáló napsütés esélyével, csapadék nélkül.A reggeli órákban elsősorban a derültebb északnyugati országfélben fordult elő gyenge, pár fokos fagy, míg napközben 3-7 fok köré emelkedő hőmérséklet valószínű.Éjszaka is marad a kettősség, a nyugati határmegyék felett, illetve északnyugaton derült égbolt, némi párásság, fagypont körüli hőmérséklet, míg keletebbre felhősebb ég, enyhébb hajnali hőmérséklet várható. A keleti határmegyékben valószínű kisebb eső is.
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi