Boldogan mosolyogva meséli a rabbi egyik barátjának :– Képzeld, ma hét embert tettem boldoggá! – Hogyan?– kérdezi a barát . – összeadtam három jegyespárt! – öö… Az nem csak hat embert jelent? – Miért, mit gondolsz, ingyen tettem?
Mai névnap - Szeptember 17.Zsófia névnap Május 15-én és Szeptember 17-én van a hagyományos naptárakban. Zsófia név görög eredetű női név, melynek jelentése: bölcsesség. A név más nyelvekben is megtalálható, Sophie, Sophia, Sofia formában. A Hit, Remény, Szeretet szóhármas a Zsófia névhez, illetve egy kitalált Zsófia nevű szenthez kapcsolódik. Szent Zsófia a középkori folklór kitalált szentjeinek egyike. Zsófia kultusz és legendaZsófia asszony és három leánya teljesen a képzelet szülötte, alakjuknak történelmi alapja nincs. Legendájuk szerint együtt szenvedtek vértanúhalált, a történetük az évek során egyre inkább kikerekedett, és ennek eredményeként Zsófia kultusza a középkor végén már egész Magyarországra kiterjedt. A Zsófia-legenda egyik kerek változata az Érdy-kódexben található. Eszerint Dömötör görög király a bujdosó Anaklétus pápa tanácsára feleségül vette Manfredus perzsa király leányát, Zsófiát, akinek akkor már három lánya volt: Fides, Spes és Charitas, azaz a Hit, Remény, Szeretet.
Országos előrejelzés: szerda estig Országszerte sok napsütésre lehet számítani gomolyfelhőkkel és kevés fátyolfelhővel. Csapadék általában nem várható, de délután északkeleten előfordulhat néhány zápor, esetleg zivatar. Az északnyugati szél napközben sokfelé megélénkül, megerősödik, estére ugyanakkor gyengül a légmozgás. A hőmérséklet délután 18, 23, késő este 12, 17 fok között alakul
Semmire, de ha igaz lesz az a nagy esés akkor úgy is a kicsik szívnak! 2015 környékén mikor a molly esett évekig 14 ezer alá! Mindenki ráfogta az ina ra....hagyjuk! Ha sportban is van pénz, akkor az emelkedést el lehet felejteni! Mind1 soha sem veszek bele!
farkasnak a vonalaiban jobban meg bízok mint ebbe az oddoba ez a francia csoda csak pánik keltésre jó mint a hvg meg a 444 amig ezek elijesztik a befektetőket addig Szijjártó újabb atom szerződéseket ír alá az olaj is jön meg a gáz is
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi