Hol minimális erősödéssel, hol pedig alig észlelhető csökkenéssel zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék. Az arany és a gáz ára azonban meredeken zuhant pénteken.
Az nem érdekel , hogy oda írunk vagy sem. Engem sokan olvasnak itt is .. Csak maga az , hogy valaki ezt lesi : moderáció esemény történt , meg célozgat - legalja - de lelke rajta .. témát lezárom ..
Én védtem ezt az embert , de elegem lett belőle .. Nálam ez nem fér bele .. Ez egy kötetlen fórum el vagyunk tanulunk hülyéskedünk néha indulatból beszólunk , de nem örömködünk a tiltáson főleg nem provokálunk ..
Appal kapcsolatban nekem van 1 pakkom egy egyik fele hosszú távra, a másik rövid távra. Én rövidtávúval arra spekulálok, hogy meg fogják rántani úgy mint tavaly a Bif-et. Ugyanis az appban tavaly még az osztalékra nem lehetett igazán számítani a szit miatt. Idén viszont már lehet. Mivel tavaly a bifet túlhúzták az osztalékvárakozásra és lófasz nem volt így idén már nem tudják eljátszani a Bif-el. Az appnál még el lehet szerintem, ha esetleg nem is fizetne osztalékot. Szoval felrántás lehet benne bőven. Esetleg ha vásárolnak valamit ami növeli a cég értékét jövedelmezőségét de nem lesz oszti akkor meg változhat a pakkomnak felbontása és lehet marad az egész hosszútávra. Persze ez nekem csak spekuláció. Akinek jó a fantáziája sokmindent el tud képzelni. :)
Törölt felhasználó2025. 02. 14. 19:38
Farkas is csodálkozik ha utálják .. Legnagyobb örömködése mikor másokat tiltanak .. Azért ennék komolyabb embernek gondoltam . Sose süllyednék ide le ..
Igen azt látjuk, hogy mennyire kell az app, nagyon nagy a forgalom benne, egy illikvid gagyi részvény. Ha valaki el akar adni, akkor földig rombolja az árfolyamot, hála a vezetőtöknek.
Sziasztok, gondoltam jelzem, hogy lejárt a kitiltásom .Marika a TA, és a funda is rendben van.az App-nál, féléves profit 60 Ft/rv, 1 rv jutó töke 1000 Ft, pffo 6,2. SZIT lett ez miatt a nyereség 90 %-át ki kell fizetni. Én vételre ajánlom.Kár kimaradni a jóból. Jó éjszakát.
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi