Topiknyitó: Dezso_Laszlo 2023. 03. 26. 18:21

Kiderült a K-vitamin titok: kevesen tudják, milyen veszélyes lehet az ilyen étrend  

A cikk magát meg nem nevező írója hallgat arról, hogy a Covid-19 hegképződése (a tüdőben) csak akkor indul be, ha nincs véralvadás, ezért a) a K-vitamin étrendkiegészítő létfontosságú, b) a véralvadás-gátlókat be kell tiltani. (Talán ez a cikk egy fedett gyógyszeripari hirdetés)
Ahol a véralvadás-gátlók szedése az idősek körében általánossá vált (New York, Milánó, etc.) és a Covid-19 fő hordozója, a diesel-motorok által termelt mikropor feldúsult a légkörben, ott százezer-számra haltak meg az emberek. A szájmaszk a Covid-19 ellen tipikus placebo, a mikropor mennyiségét nem csökkenti. Jól valószínűsíthető, hogy ezeknek a tényeknek az agyonhallgatása kiknek az érdeke?
Jómagam semmilyen oltást nem kaptam ellene, de K-vitamin étrendkiegészítőt szedek (a javasolt napi bevitel 1 mikrogramm testtömeg-kilogrammonként), alvadásgátlót nem szedek. Pedig az újbudai Bocskai úton lakom, Pestet a Balatonnal összekötő főútvonalon és itt hétvégén szélcsendes időben van ám mikropor bőven.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Dezso_Laszlo 2023. 03. 29. 13:35
Előzmény: #3  Törölt felhasználó
#4
"Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva.
 A vírus továbbra is a beoltatlanokat veszélyezteti a legjobban, ezért őket továbbra is az oltás felvételére kérik. 
Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva."
Jaj. A K-vitaminról és a halált okozó véralvadás-gátlókról hallgatnak ...
Mintha genetikusok is nyilatkoztak volna, hogy ilyen RNS-vírusok miatt nőtt ilyen nagyra a DNS-molekulánk. Ha valaki emlékszik a linkre, kérem, közölje.
Törölt felhasználó 2023. 03. 26. 20:00
#3
K2 vitamin a legfontosabb,ezt a híd a vitaminok beagyazasaban.amugy sajnos már nem lehet tudni mi az igazság mert hazudnak reggel délben este.
Dezso_Laszlo 2023. 03. 26. 18:53
Előzmény: #1  Dezso_Laszlo
#2
kieg.
TÚLADAGOLNI MÉG AZ IVÓVIZET IS LEHET (v.ö. inkvizíció, víztortúra).
A K-vitamint a máj tárolja, nagyjából ötéves szükségletet képes tárolni. De elvileg a sejtközi állományba is kerülhet (elenyésző mennyiségben kerül is), ahol gyakorlatilag végtelen mennyiség elférne (bár nem tudok olyan esetről, hogy a májban tárolható mennyiség maximumra nőtt volna). Az viszont igaz, hogy kiemelt véleményvezérek - köztük sajnos orvosok is - egyes gyártóktól (gyógyszeripar, diesel-gyártás, stb.) apró-cseprő kis ajándékokat kapnak.

Topik gazda

Dezso_Laszlo
4 5 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek