Csak talalgatunk, de valojaban nem tudunk semmit. Kivancsian varom az elso feleves beszamolot. Oszinten szolva tokeemelesre szamitok mert a cegnek mar 2025 dec. 31-en sem volt penze, vagy Palkovics otc-n elad a 49%-os reszesedesebol es tulajdonosi kolcsonkent odaadja az epdunak, ahogy korabban is tette...
Én biztos nem adom el! Nem fogok realizálni ekkora bukót. Jó lesz ez, csak hosszabb távon mint gondoltam. Ha meg mégsem, akkor így jártam. De ennél biztos jobb lesz. Sztem.
Sajnos akar 1-2 forintra is lemehet szvsz, mert gyaszos penzugyi helyzetben van a ceg, radasul a geoakku is kiarazodott, semmi olyan pozitiv tenyezot nem latok jelenleg, amitol emelkedhetne az arfolyam. De a remeny hal meg utoljara.. Nagyon kivancsian varom a 2026 elso feleves konszolidalt beszamolot.
Mindenki tudja h az eu a hidrogen tolja nagyon meg az ldes energiatarolast. Mindkettot jol hozza a geo akku. Ma is elmondta Magyar h az energia a legelso lepes a teendoi kozt. Es csatlakozunk az unios cuccukhoz, es az eu pedig a hosszutavo hidrogen alapi energia tarolast tolja ezerrel. Aki eladja, o tudja. En biztos nem fogom, es nem a minusz miatt, hanem mert ennek nem itt van az ara. A spekak kiaraztak, oke. De aki hosszura vette az meg maradjon optimista es ne panikoljon meg hisztizzen, mert aki nem birja elvisleni az atmeneti minuszt annak nincs helye a tozsdei vilagban. Hajra geoakku(:
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995